Φωτογραφία από την Melanie Riccardi

Παντελόνια: c/o Ann Taylor | Πουκάμισο: c/o Ann Taylor (προηγουμένως στυλ εδώ) | Παπούτσια: c/o Ann Taylor | Βραχιόλι: c/o Ann Taylor | Γυαλιά ηλίου: Ray-Ban | Μαλλιά + μακιγιάζ: c/o liz fanlo

< >

Είναι αδύνατο να θέσουμε σε λέξεις ακριβώς πόσο άνετα είναι άνετα αυτά τα παντελόνια. Όποια και αν είναι η αλχημεία του βαμβακιού και του Spandex για να πληκτρολογήσετε αυτό το τέλειο ζευγάρι γευσιγνωσίας, θα ήθελα περισσότερο από αυτό.

Χρησιμοποιώ την “σύγχρονη εφαρμογή” παραπάνω, ωστόσο τα παντελόνια είναι επίσης διαθέσιμα σε μια “καμπύλη εφαρμογή”, καθώς και και οι δύο ταιριάζουν προσφέρονται σε μικρά, ρουτίνα και ψηλά. Είναι ο εκδημοκρατισμός του Denim του Railroad Stripe. Μεταξύ αυτού και της τιμής πώλησης, βασικά δεν έχετε λόγο να μην τα αγοράσετε, να τα φορέσετε, καθώς και να μην τα απομακρύνετε. Αυτή είναι η μοίρα.

Τώρα όλοι μας απαίτησαν απλώς να έχουμε επαρκείς χώρους εργασίας για να φιλοξενήσουμε τη χρήση της δηλωμένης γευστικότητας σε καθημερινή βάση. Εάν διαβάζετε αυτό από τα βάθη της μειωμένης από απελπισίας το πρωί της Δευτέρας, θυμηθείτε, το Σάββατο απέχει μόλις πέντε ημέρες. Κρεμάστε εκεί.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με το Style Me ως μία από τις νύφες του συγγραφέα του blog. Για να ελέγξετε όλα σχετικά με την ιστορία της αλληλεπίδρασης, επιθεωρήστε τη νέα δημοσίευση εδώ!

Ακολουθήστε το @Maryorton στο Instagram!

Τεσσάρων

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *