Uncategorized

Kate φέρνει πίσω Emilia Wickstead φόρεμα για την ψυχική υγεία και ευεξία σύνοδο κορυφής

Κέιτ έφερε πίσω ένα φόρεμα Emilia Wickstead για τη σημερινή εμπλοκή στη σύνοδο κορυφής της Παγκόσμιας για την ψυχική υγεία και τον πολιτισμό ευεξίας Αλλαγή.

Ένα βίντεο του Δούκα, καθώς και Δούκισσα φθάνουν.

Η εκδήλωση ξεκίνησε σήμερα, μία ημέρα πριν την Παγκόσμια ψυχικής υγείας και ευεξίας μέρα αυτό το γραφικό λεπτομέρειες προσφορές για τη σύνοδο κορυφής.

Αυτή ήταν η πρώτη κοινή δέσμευση για την Duke, καθώς και Δούκισσα λαμβάνοντας υπόψη ότι η Kate επέστρεψε από την άδεια μητρότητας.

Simon Perry έχει επιπλέον πληροφορίες Άνθρωποι ιστορία του:

Το βασιλικό ζεύγος, των οποίων οι αρχηγοί μεταξύ τους πρωτοβουλία, παράλληλα πρίγκιπας Χάρι βοήθησε ενσωμάτωση της ψυχικής υγείας και της ευεξίας των συζητήσεων, παρακολούθησε το πρώτο ικανοποιώντας του είδους του να ενώσει την πολιτική, ακαδημαϊκοί καθώς και την υγεία και την ευεξία τους φορείς χάραξης πολιτικής, την Τρίτη.

Η εναρκτήρια όλο τον κόσμο υπουργική ψυχικής υγείας και ευεξίας Σύνοδο Κορυφής, που συνδιοργανώνουν η βρετανική κυβέρνηση, καθώς και η οργάνωση για την οικονομική ομαδική εργασία καθώς και την πρόοδο (ΟΟΣΑ), έχει ως στόχο να βοηθήσει τις χώρες να συνεργαστούν για την διεύθυνση ψυχικής υγείας και ευεξίας θέματα.

Περισσότερα από την ιστορία καθημερινής Mail Rebecca English είναι:

Περίπου ένας στους τέσσερις ανθρώπους παγκοσμίως θα βιώσουν μια ψυχική υγεία και το ζήτημα ευεξίας ίδια ακριβώς στιγμή στη ζωή τους.

Ψυχική πρόβλημα υγείας είναι επίσης η μεγαλύτερη αιτία της απώλειας οικονομικής παραγωγής, με εκτιμώμενη δαπάνη για την παγκόσμια γειτονιά σχεδόν $ 2.5 τρισεκατομμύρια ετησίως.

Βοηθώντας τις χώρες να συνεργαστούν για να ανακαλύψετε τρόπους για να προσφέρουν με το στίγμα που συνδέεται με την ψυχική υγεία και τα θέματα ευεξίας είναι ένα κρίσιμο μέρος της συλλογής.

William, καθώς και η Kate κάθισε σ ‘ένα «Φιλίας Bench», μέρος ενός προγράμματος στη Ζιμπάμπουε που διδάσκει ηλικιωμένες γυναίκες δεξιότητες που απαίτηση κατέληξε να είναι λαϊκός υγεία και την ευεξία των εργαζομένων.

Η απαίτηση είναι μεγάλη. Υπάρχουν μόνο 10 ψυχίατροι που εξυπηρετούν πληθυσμό της Ζιμπάμπουε από 13 εκατομμύρια, το 70% των οποίων σε απευθείας σύνδεση κάτω από το όριο κακουχίες. εδώ μπορείτε να δείτε το ζευγάρι με Elisha του Λονδίνου, ο οποίος heads-up του έργου.

Το δίδυμο παρακολούθησε ένα εργαστήριο όπου ακούσει για μια προσπάθεια των ΗΠΑ παροχή ψυχικής υγείας και ευεξίας βοήθεια για τις μητέρες. Το πρόγραμμα ονομάζεται MOMS (υγεία Ψυχική και ευεξίας Outreach για τις μητέρες).

Έχουν επίσης μίλησε με τους συμμετέχοντες, καθώς και αντιπροσώπους.

Από την καθημερινότητα Mail:

William ρώτησε ένας εκπρόσωπος: «Έχετε παρατηρήσει μια αλλαγή στην νοοτροπία τα τελευταία χρόνια, καθώς και μήνες. Έχετε παρατηρήσετε μια γενική αλλαγή, μπορείτε να δείτε αυτό το βάρδια; Μήπως σιγά-σιγά να ξυπνήσει για την ψυχική υγεία; «Kate ρώτησε έναν άλλο:«Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος για να αποκτήσουν πρόσβαση σε (βοήθεια); Είναι στο διαδίκτυο, εφαρμογές;

Rebecca English μοιράστηκε ένα βίντεο του ζευγαριού με τον καλλιτέχνη Dairo Βάργκας, ο οποίος εργαζόταν σε μια τοιχογραφία για τη σύνοδο κορυφής.

Kate απολαμβάνουν σαφώς ζωγραφική.

Αφότου τελείωσε έδωσε Πρίγκιπα Γουίλιαμ της πινέλο. Simon Perry αναφέρει «… ότι παρέδωσε στον άντρα της, ο οποίος ήταν σαφώς σίγουροι σε δημιουργικές ικανότητές του. «Αυτό είναι ακριβώς πώς το πιο πιθανό είναι να καταστρέψει μια εικόνα», προειδοποίησε.»

Περισσότερα από την καθημερινή Mail:

Ο ίδιος είπε ότι η ιδέα για τη ζωγραφική του ήταν από την έννοια ότι τα θέματα ψυχικής υγείας και ευεξίας μπορεί να προέλθει από τη μοναξιά όμως όσοι ζητήματα εμπειρία έχουν πάντα κάποιον να στραφούν σε.

«Είχα πάντα και όχι την ελπίδα ότι μπορεί να έχει πάει, ωστόσο, δεν κατάλαβα μέχρι την ημέρα που θα έκαναν», είπε. «Πιστεύω ότι είμαι πρόκειται να αφήσει τη συμβολή τους ανέγγιχτα!»

Τώρα, σε ό, τι φορούσε η Kate για τη σημερινή ψυχική υγεία και ευεξία σύνοδο κορυφής, ξεκινώντας με την Emilia Wickstead μια γραμμή κρεπ φόρεμα.

Το κομμάτι είναι κατασκευασμένο από μαλλί μεσαίου βάρους. Διαθέτει ένα ντεκολτέ βάρκα, εφαρμοστό μπούστο με πρόσοψη καθώς και πίσω βέλη, πλήρη φούστα, αυτο-ζώνη, καθώς και φερμουάρ πίσω. Η Δούκισσα φόρεσε πρώτη το φόρεμα περασμένο Ιούλιο, καθώς οι Cambridges έφευγαν Αμβούργο, Γερμανία.

Μια καλύτερη ματιά Κέιτ και σήμερα, καθώς τον περασμένο Ιούλιο.

Σκέψεις για το σημερινό σύνολο από μια ιστορία από ανώτερος συντάκτης μόδας της Telegraph του Charlie Gowans-Eglinton.

Το φόρεμα ήταν ένα Kate είχε φορέσει στο παρελθόν, σε ένα ταξίδι στη Γερμανία τον Ιούλιο του 2017. Μέχρι στιγμής, τόσο παραδοσιακά Kate – η Δούκισσα είναι γνωστή για την ανακύκλωση ρούχα και, με αυτόν τον τρόπο, που δείχνει την αξία της επένδυσης σε κομμάτια διαχρονικά με τις πολλές γυναίκες που αναζητούν σε αυτήν για το στυλ έμπνευση. Το μήνυμα ότι αυτή είναι η αποστολή για την υποτονική μόδα είναι ένα αξιοθαύμαστο, καθώς και ευχάριστα ρεαλιστική, ενώ την προσθήκη ενός διαφορετικού τσάντα ενημερώθηκε το βλέμμα.

Το φόρεμα είναι τώρα ονομάζεται «Kate» φόρεμα, καθώς προσφέρεται σε αγώνες μόδας στο κόκκινο (στην πώληση για $ 1214, ωστόσο μόνο που προσφέρονται σε εξαιρετικά περιορισμένο μέγεθος)? είναι επίσης προσφέρεται στο Πολεμικό Ναυτικό BluE ($ 1745) καθώς και μωρό μαλακό ροζ ($ 1745).

Όχι μόνο η Kate επαναλαμβάνει το φόρεμά της, ωστόσο ο πρίγκιπας William ήταν ομοίως στην ίδια εφαρμογή που φοριέται στο Αμβούργο εκείνη την ημέρα.

Και την ίδια ίδια ισοπαλία.

Η δούκισσας ήταν ακριβώς τα ίδια παπούτσια (αν και μπορεί να είναι ένα νεότερο ζευγάρι) που φοριέται στο Αμβούργο, οι αντλίες Gianvito Rossi 105 στην Praline (€ 555, περίπου $ 640 στις σημερινές συναλλαγματικές ισοτιμίες).

Η Kate έφερε μια νέα τσάντα σήμερα, η τσάντα Midi Mayfair της Aspinal (£ 495, περίπου $ 650) στο Colorway ‘Deep Radiate Lilac’.

Η τσάντα γίνεται σε μια μικρή εκτύπωση croc σε ιταλικό δέρμα, μετρώντας περίπου 6 “x 8” x 3.5 “βαθιά. Διαθέτει κλείσιμο ασπίδας ασπίδας ασπίδας, ένα αποσπώμενο λουράκι διασταυρούμενου σώματος, καθώς και προστατευτικά πόδια βάσης. Η τσάντα προσφέρεται τώρα για προετοιμασία στην ασπίνα. Πολλές ευχαριστίες στη Michelle της μόδας του Περθ, καθώς και την Elizabeth της ντουλάπας του Kate για την ταυτότητα της τσάντας καθώς και την ανταλλαγή άλλων πληροφοριών σχετικά με το στοιχείο.

Η δούκισσας φορούσε το γνωστό περιδέραιο της αυτοκράτειρας καθώς και την αντιστοίχιση των συμπερανών μείωση των σκουλαρίκια με βασιλική προτιμώμενη mappin καθώς και webb.

Θα σας αφήσω με αυτό το βίντεο που θα καλύπτει τα σημερινά γεγονότα από τα νέα της ζήτησης.

Μια υπενθύμιση που θα δούμε την Kate αύριο όταν την κάνει την πρώτη της πηγαίνετε στο V & A στη λειτουργία της ως βασιλικό προστάτη, όπου θα ανοίξει το νέο κέντρο φωτογραφίας του μουσείου.

Σύνδεση:

Διαβάστε για την παγκόσμια ψυχική υγεία και την ημέρα ευεξίας εδώ. μια ειδική σελίδα του Ηνωμένου Βασιλείου είναι εδώ

Μάθετε πολλά περισσότερα για την εργασία του πάγκου φιλίας στον ιστότοπο του Ομίλου. Η σελίδα του στο Facebook είναι εδώ. Η τροφοδοσία του Twitter του οργανισμού είναι εδώ

Μπορείτε επίσης να ανακαλύψετε την εταιρική σχέση MOMS κάνοντας κλικ εδώ. Μια σελίδα Facebook για την οντότητα είναι ακριβώς εδώ καθώς και το Twitter τροφοδοτεί εδώ

Η θέση του καθημερινού καθρέφτη είναι εδώ. Το Photo-Laden της Rebecca English Comiday Mail Story είναι εδώ. το κομμάτι περιοδικών ανθρώπων είναι εδώ. Η στήλη μόδας της Telegraph είναι εδώ

Μια παρουσίαση από την αποκαλύψει εδώ. Μια γκαλερί Popsugar είναι εδώ. Μια δημοσίευση από τα κορίτσια Fug είναι εδώ

155save

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *