Έχετε κατά νου ότι το υλικό πουλιών που είχα γκρίνισμα για να λείπει; Εκτός ακριβώς πώς με βοήθησε να ανακαλύψω μερικούς (αγόρασα πέντε χλοοτάπητα από το Craftyplanet, το οποίο, αν θυμάσαι, ήταν η τοποθεσία που παρουσίασε το φόρεμα του μαϊμού κάλτσας στα παράθυρά τους).

Εν πάση περιπτώσει, πριν πήγαινα να τραβήξω για τον πλανήτη, το έκανα πραγματικά σε ένα φόρεμα, να πνεύμα:

Εδώ είναι η όψη πλήρους μήκους:

Annnnnnd το κοντινό πλάνο:

Δεν μπορώ να έχω κατά νου (ή να βρω, στο Untidy ραφή μου) τα σχέδια που χρησιμοποίησα – ήταν ένα ακόμα μπούστο – από-ένα, φούστα-από ένα άλλο Erin Special Combo, όμως. Όταν τα σκάβω, θα τα δημοσιεύσω.

Στην πρώτη στιγμή ήμουν λίγο απογοητευμένος από ακριβώς ακριβώς πόσο φαινόταν σαν η στολή σερβιτόρα σε ένα δείπνο που ονομάζεται “Birdland” ή “Nettie’s Nest”, ωστόσο τα πολλά άλλα που πίστευα γι ‘αυτό, το πολύ πιο τρελό ήταν από το δικό μου δική της πρώτη πρώτη αντίδραση. Ακριβώς πόσο ατυχές, καθώς και η λέση, είναι ότι τα ρούχα που μας θυμίζουν αληθινή εργασία (και ας είμαστε ειλικρινείς: χαμηλή, θηλυκή αληθινή εργασία) είναι κάπως λιγότερο όμορφη; Γιατί είναι δυσφημάδα για να δηλώσει ότι ένα ένδυμα εμφανίζεται σαν τη στολή μιας σερβιτόρας ή νοσοκόμα ή οποιοδήποτε είδος άλλης εργασίας γυναικείας υπηρεσίας; Γιατί είναι το κατάλληλο να δούμε σαν να μην κάνετε ποτέ ένα γλείψιμο εργασίας στη ζωή σας; Γιατί τα ρούχα που διευκολύνουν πραγματικά να γίνουν λιγότερο άξιοι που αξίζουν λιγότερο από τα ρούχα που έρχονται ενεργά στη μέθοδο (τακούνια Stiletto, ρίχνω μια ματιά σε σας);

Εν πάση περιπτώσει, αφού έβγαλε βολικά αγανακτιστείτε (είναι υπέροχο για το ήπαρ) αποφασίζω να φορέσω αυτό ευτυχώς, καθώς και αν κάποιος εξηγεί την εξ ολοκλήρου-τυχαία ομοιότητα μεταξύ αυτού καθώς και η συμβατική στολή της εξαιρετικής αμερικανικής σερβιτόρας, θα τραβήξω ένα bit pad από την (βολική) τσέπη μου, πάρτε το σφίγγανο του μολυβιού από πίσω από το αυτί μου, καθώς και να τους συνθέσετε μια ευχαριστία σημειώστε. Μετά από την οποία θα συνεχίσω με τον ευχάριστο τρόπο, δουλεύω.

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετίζεται με

Ένα υπόστεγο καθώς και τη δήλωση της αρχής 15, 2008 με 214 σχόλια
Ένας επισκέπτης Rant στο “Γιατί τα vintage μοτίβα είναι τόσο ακριβά;” 17 Ιουλίου 2008With 116 σχόλια
το πρώτο φόρεμα καθώς και το τελευταίο dressmarch 12, 2008

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *