Ειδικά φορέματα περιπτώσεων μπορεί να είναι τόσο δύσκολο να βρεθεί, αλλά με τα επίσημα γεγονότα που είχαμε αυτό το φθινόπωρο και πολλά περισσότερα για την αποστολή μόλις φτάσουμε στη Νέα Υόρκη, το Modcloth ήταν το φύλλο μου -προς την. Τους ανακάλυψα πριν από μερικά χρόνια και έχουν επιτεθεί με πλησιέστερα τη συλλογή τους ειδικών φορέων ευκαιρίας πρόσφατα. Έχουν μια τόσο όμορφη συλλογή φορέων που είναι τόσο μοναδικά. Ένας φίλος μου αγόρασε ακόμη και τα φορέματα των bridesmaids από το modcloth το περασμένο καλοκαίρι και ήταν απολύτως εκπληκτική. Για να το κάνετε όλα πιο γλυκιά, το σημείο τιμής τους είναι πραγματικά προσιτό, το οποίο είναι ένα θεό ειδικά αν είναι ένα φόρεμα που μπορεί να φοράτε ρεαλιστικά μόνο μία ή δύο φορές.

< >

Η έκκληση αυτού του συγκεκριμένου φόρεμα πηγαίνει χωρίς να λέει-κλασικό ασπρόμαυρο, εξαιρετικό χάντρες, όλες τις καλύτερες κατανομές σε 20s deco με μια σύγχρονη συστροφή και κολακευτική (και συγχωρεί!) Σιλουέτα.

Σκέφτηκα αυτά τα φανταστικά μπλοκ τακούνι σανδάλια από το modcloth και ήταν πραγματικά έκπληκτος συνολικά με την επιλογή των αξεσουάρ τους. Εκτός από τα φανταστικά παπούτσια, έχουν την ωραιότερη συλλογή κοσμημάτων, κασκόλ, τσάντες, το ονομάζετε. Ως πιανίστας, πρέπει να πω ότι έπεσα πολύ σκληρά για αυτόν τον συμπλέκτη ειδικότερα. Επίσης, αν είστε στην αγορά για πραγματικά χαριτωμένες, ξεχωριστές ζώνες – για formalwear ή όχι – πρέπει να ελέγξετε την επιλογή τους. Έτσι, τόσο πολλά σπουδαία!

Φόρεμα: C / O modcloth | Παπούτσια: C / O modcloth (επίσης αγαπούν αυτό το παρόμοιο ζευγάρι) | Μπουφάν: Παλιά παρόμοια εδώ | Τσάντα: M2MALLETIER | Γυαλιά ηλίου: Prada (παρόμοια εδώ) | Lip: Mac

< >

Χάρη στο modcloth για συνεργασία σε αυτή τη θέση!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *