Τα πράγματα ήταν απασχολημένα γύρω από το Dressadayland πρόσφατα. Πολλή δουλειά, πολλά που συμβαίνουν … και μετά τις τεράστιες 100 ημέρες φορέματα blogamaradresson, ήμουν όλοι σε μια μεγάλη λίστα άλλων πραγμάτων που ήθελα να blog ξανά. Έχω κάποια δροσερά βιβλία συσσωρεύονται για να εξετάσει, έχω κάποια σχέδια για το φόρεμα Dataviz με βάση το κάπνισμα μου ενημερωμένο, Φούστες, για παράδειγμα, και υπήρχαν αρκετές “hey δείχνουν ότι ολόκληρη η ντουλάπα σας!” Αιτήσεις εικόνας). Έτσι, το πράγμα που έχετε πολλά σχέδια και όλοι φαίνονται τύποι τεράστιοι και πού πρόκειται να ξεκινήσετε και Ω από τον τρόπο με τον οποίο η δουλειά σας είναι εξαιρετικά απασχολημένη και επίσης ίσως να έχετε κάποιο είδος RSI πρόβλημα που σας υποδηλώνει πρέπει να κόψετε κάποια δακτυλογράφηση για μια εβδομάδα ή δύο; Ναι, αυτό. Αυτό συνέβη.

ΑΛΛΑ. Τα πράγματα έχουν εγκατασταθεί ελαφρώς ελαφρώς, δεν έχω πλέον ενοχλητικές αισθήσεις ακινήτων και βελόνων και στα δύο χέρια και πήγα στο Xoxofest Σαββατοκύριακο πριν τελευταίο στο Portland, οπότε επέστρεψα σούπερ-εμπνευσμένη για να κάνουμε πράγματα. (Και, προφανώς, να χρησιμοποιούν πολλά καπάκια για έμφαση.)

Θα δημοσιεύσω πολύ περισσότερα για το XOXO, το οποίο ήταν φοβερό και εξαιρετικό και όλα τα άλλα στοργικά επίθετα που αρχίζουν με ένα, αλλά ήθελα να μοιραστώ αυτό το φόρεμα που έκανα ειδικά να φορέσω στο συνέδριο, το οποίο βρίσκεται στο Πόρτλαντ, Όρεγκον. Έχετε δει ποτέ το ύφασμα που είναι πολύ πιο τέλεια τοποθετημένο στην τοποθεσία;

Αυτό είναι ένα φόρεμα Frankenstein – ο ίδιος συνδυασμός μοτίβων με αυτό το φόρεμα. Εδώ είναι το μπούστο. Πραγματικά σκάβω αυτά τα μανίκια raglan:

Εδώ είναι το φερμουάρ, το οποίο, καλά, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αυτό δούλεψε πραγματικά:

Και το πίσω μέρος:

Αυτό το ύφασμα είναι από το superbuzzy – το γκρίζο colorway έχει φύγει, αλλά εξακολουθούν να έχουν ένα (πολύ χαριτωμένο) ναυτικό και λευκό …

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετίζεται με

Λοιπόν, υποθέτω ότι ήρθε η ώρα να τυλίξετε αυτό το επάνω, Faseapril 29, 2008
Μυστική ζωή των φορέων vol. 8Επομέτρο 13, 2006
Μόνο δύο ερωτήσεις (εντάξει, ίσως τρεις) 9 Μαΐου 2007

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *