Uncategorized

Εαρινό στρατόπεδο εκκίνησης μόδας: Ακριβώς πώς να αναμίξετε τις εκτυπώσεις

Μοιραστείτε

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Reddit

Τσέπη

Όταν ήμουν μια παλιά που μεγαλώνει στην καρδιά της μόδας, του Μιλγουόκι, θα είχα ισχυρές συζητήσεις με την αγαπητή μου μαμά για τις πρωινές μου Sartial επιλογές. Όπως και τα περισσότερα 5χρονα, ήθελα να φορέσω αυτό που ήθελα να φορέσω, οι κανόνες του χρώματος καθώς και ο συντονισμός εκτύπωσης θα είναι καταδικασμένοι.

Αυτή η δημοσίευση μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών. Δείτε την πολιτική απορρήτου μας.

Μόδα-προς τα εμπρός, είκοσι, (εντάξει, ας δηλώνουμε πολλά) χρόνια στην άνοιξη του 2012, η ​​οποία είναι όλα σχετικά με την εκτύπωση. Και, μόνο όταν πίστευες ότι είχατε ολόκληρο το παιχνίδι εκτύπωσης κάτω, σας ρίχνει ακόμα μια ακόμη καμπύλη μόδας.

Πρέπει να τα ανακατέψετε τώρα.

Εάν η πίστευε ότι η ανάμειξη των polka κουκκίδες σας με τους florals βάζει το φόβο της ζωής στην ντουλάπα σας, ο φόβος όχι. Σε αυτό το στρατόπεδο εκκίνησης, σας διδάσκουμε ακριβώς πώς να το αναμίξετε αυτό το άνοιγμα, είτε είστε αρχάριος είτε επαγγελματίας.

Πρωτοεμφανιζόμενοι: ανάμειξη μαύρου καθώς και λευκές εκτυπώσεις

Το πρώτο βήμα για να πάρετε το παιχνίδι μίξης σας είναι να ξεκινήσετε με την ανάμειξη μαύρου καθώς και λευκές εκτυπώσεις. Αρχίζουμε με θεμελιώδη μαύρη καθώς και λευκή εκτύπωση, έναντι ξεκινώντας με ένα ακόμα χρώμα σαν κόκκινο ή μπλε, δεδομένου ότι το 99% των ΗΠΑ μπορεί να συμφωνήσει τι είναι μαύρο καθώς και τι είναι λευκό. Το κόκκινο μου, ωστόσο, μπορεί να είναι το ροζ σας καθώς και αντίστροφα. Με το επιτόκιο του ενδιαφέροντος να το κρατήσουμε απλό αρχίζουμε με απλό Ole μαύρο καθώς και λευκό.

Ανάμειξη μαύρων καθώς και λευκές εκτυπώσεις, ενώ ο Stark, δεν παίρνει τόσο περισσότερη δεξιότητα όσο λέει, αναμειγνύοντας μια βιολετί τυπωμένη κορυφή με ένα φωτεινό πορτοκαλί παντελόνι. Το μόνο που πρέπει να έχετε κατά νου είναι να κρατήσετε τα κομμάτια των ενδυμάτων σας στο ακριβές ίδιο υλικό νοικοκυριό (βαμβάκι συν βαμβάκι, Rayon Plus Rayon) καθώς και βεβαιωθείτε ότι οι μαύροι καθώς και οι λευκοί ταιριάζουν (έναντι της σεντσών λευκό). Θέλετε επίσης να δοκιμάσετε τους Bolder συνδυασμούς μοτίβων (όπως αυτή που εμφανίζεται παραπάνω), αντί για μικρότερες εκτυπώσεις

Διαισθητικά, πιθανότατα πιστεύετε ότι “hey, δεν πρέπει να αρχίσω με ανάμειξη μικρές εκτυπώσεις;” Εκτός από την απάντησή μου σε σας θα ήταν “όχι, αγνοήστε τη διαίσθησή σας”. Εδώ είναι γιατί. Οι μικρές εκτυπώσεις είναι τόσο ελάχιστες για τους ανθρώπους να παρατηρούν ότι το κάνετε αυτό σκόπιμα. Θέλετε να υπάρξει καμία ανησυχία σε αυτό το επίπεδο που το ανάμεινε σε λειτουργία καθώς και όχι από τότε που έχετε χάσει την επαφή με την πραγματικότητα της μόδας.

Sophomore: Ανάμειξη χρωματιστών εκτυπώσεων

Πηγή: Style.com

Μόλις έχετε τα βασικά στοιχεία της ανάμειξης μαύρου καθώς και λευκών εκτυπώσεων μαζί, έχετε μια σταθερή κατανόηση της σημασίας της διαμονής στην ακριβή οικογένεια υλικών, καθώς και να φορεθεί η εμφάνιση μερικές φορές σε εξαιρετικό χειροκρότημα, τότε εσείς ” Ετοιμαστείτε να μετακινηθείτε στην ανάμειξη εκτυπώσεων (εκτός από το μαύρο καθώς και λευκό) που βρίσκονται στην ίδια ίδια οικογένεια χρώματος.

Θέλετε να αναζητήσετε εκτυπώσεις που είναι ακριβώς το ίδιο ακριβώς όσον αφορά την κλίμακα (που σημαίνει ότι η εκτύπωση θα πρέπει να είναι γύρω από το ίδιο ακριβώς μέγεθος) καθώς και χρώματα που έχουν εξαιρετικά κοντά ο ένας στον άλλο (γνωστό ως ανάλογα χρώματα) στον τροχό χρώματος.

Junior: Ανάμειξη εκτυπώσεων διαφορετικών ζυγών

Σε αυτό το επίπεδο, πρόκειται να αναμίξετε τις εκτυπώσεις που συμμορφώνονται με τους κανόνες χρώματος (εξηγούνται παραπάνω) ή είναι τα ίδια τα ίδια χρώματα, όμως διαφορετικής κλίμακας. Το χρώμα, πάλι, θα είναι εξαιρετικά σημαντικό εδώ. Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι τα χρώματα που αναμιγνύετε είναι είτε a, ακριβώς το ίδιο ακριβές χρώμα ή b, απευθείας από το ένα από το άλλο στον τροχό χρώματος.

Έτσι, δηλώστε ότι έχετε φούστα ασβέστου (χρώμα # 30 από τον τροχό χρώματος). Δοκιμάστε να το αναμίξετε με ένα φωτεινό ροζ (χρώμα # 12). Ωστόσο, σε αυτό το επίπεδο, δεν θέλετε να αναμίξετε ένα χρώμα που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο χρώμα σας, ωστόσο δεν είναι ακριβώς οι όροι same.In κλίμακας, όπου κι αν βάλετε το μεγαλύτερο εκτύπωσης (ή την εκτύπωση με την πιο αντίθεσης), ότι είναι όπου το μάτι θα ταξιδέψουν. Αλλά, καθώς αυτό είναι το κλειδί «αλλά,» εάν το μεγαλύτερο εκτύπωσης φοριέται στο κάτω μισό του σώματός σας, καθώς είναι σχετικά σταθερή, μπορεί να παρέχει την απαραίτητη προστασία για κάθε τύπο των περιοχών «πρόβλημα». μόνο σε ασυνήθιστες περιπτώσεις (όπως ένα ογκώδες, μακριά φούστα) δεν έχει το μικρότερο εκτύπωσης στο κάτω μισό της δουλειάς του σώματός σας. Αυτό είναι επειδή το μεγαλύτερο εκτύπωσης πάνω τείνει να κάνει πάνω μισό βλέμμα μεγάλο σας σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα σας.

Ανώτερος: Ανάμιξη όλα επάνω

Καταρχάς, επιτρέψτε μου να πω, συγχαρητήρια. Είστε τώρα στην αιθέρια βαθμίδα της μόδας των ανθρώπων που μπορεί να πάρει φαινομενικά άσχετες-εκτυπώσεις για να παράγει μια συνολική εμφάνιση. τώρα μπορείτε να παίξετε γύρω με κλίμακα καθώς και διάφορα είδη υφασμάτων. εξακολουθούν να ισχύουν οι βασικοί κανόνες, ωστόσο, μπορείτε να τα μεταφράσει το δικό σας μοναδικό τρόπο, όπως η ανάμειξη τρεις ή περισσότερες εκτυπώσεις μαζί σε ένα βλέμμα.

Τι πιστεύετε της Ανάμιξη εκτυπώσεις Trend;

Παρακαλώ αφήστε αυτό το πεδίοΕιδικό σχέδιο προϋπολογισμού Fashionista στα εισερχόμενά σας!
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *

Ελέγξτε το φάκελο Εισερχόμενου ή Spam για να επαληθεύσετε τη συνδρομή σας.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *