Intermix Laura Puff μανίκι Midi φόρεμα

Εδώ, βλέπετε μια ενδυμασία που επικεντρώνεται γύρω από ένα φόρεμα τόσο ιδανικό για μένα, είναι σαν να αναμιγνύετε, καθώς και εγώ να συμβεί κάποιο είδος μυαλού που συμβαίνει. Είναι από την εσωτερική γραμμή του Intermix, το Laura Puff Sleeve Midi με τη μάλλον θεαματική σκιά της ελιάς. Ένα φουσκωτό μανίκι, ένα χωρισμένο στρίμμα, καθώς και ελαστική μανσέτα, ποια περισσότερα μπορώ να ζητήσω;! Είναι το κατάλληλο υπέροχο καλοκαιρινό φόρεμα κατά τη γνώμη μου, όπως αποδεικνύεται από την αλήθεια ότι είναι ουσιαστικά απλή και εύκολη στην αξεσουάρ. Η σκιά της ελιάς προσφέρεται επίσης πραγματικά καλά προς την πτώση-έχω ήδη οράματα για την τοποθέτηση ενός σακάκι denim ή πλεκτά στην κορυφή.

Intermixlaura Puff μανίκι Midi φόρεμα

Elizabeth Colehenrietta κρύσταλλο-διακοσμημένο στεφάνι

Loeffler RandallMirren ζώνη καμβά δύο τόνων

Στην υποστήριξη του RolesWe διαθέτουν ένα στόλο αξεσουάρ που φαίνονται εξαιρετικά τώρα, ωστόσο απλά επαιτούν την καιρική κατάσταση για να αρχίσει να μεταβαίνουν στην πτώση. Πολύ πρώτα, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια Elizabeth Cole με λίγο κομμάτι του Shimmer για να μας υπενθυμίσει ότι η αφρώδης είναι σίγουρα μια επιλογή. Στη συνέχεια, ένας loeffler Randall Randall ζώνη καμβά δύο τόνων για να προσθέσει ένα κομμάτι βάθος στη γενική εμφάνιση, με την προϋπόθεση ότι το φόρεμα είναι ένα συμπαγές χρώμα. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το φόρεμα περιλαμβάνει τη δική του ζώνη στο ακριβώς το ίδιο ύφασμα, ωστόσο πίστευα ότι θα αναμειγνύουν τα πράγματα επάνω-ζουν λίγο, αν θέλετε. Τελευταία όμως, αλλά χρησιμοποιώ ένα από τα προτιμώμενα παπούτσια μου αυτή τη στιγμή, το Senso’s Maisy Croc-ανάγλυφο σανδάλια ολίσθησης.
Εάν μετακινηθείτε προς τα κάτω, θα δείτε ότι ένα άτομο τελευταίο αξεσουάρ έκπληξης κάνει μια απαιτούμενη εμφάνιση: αυτή η μάσκα εκτύπωσης λεοπάρδαλη από τη Veronica Beard. Είμαι ένας τεράστιος οπαδός της αγοράς αξιολάτρευτων μάσκες σε πολλαπλάσια όταν τους ανακαλύπτετε, για να βεβαιωθείτε ότι δεν είστε ποτέ χωρίς ένα μεταξύ τώνων πλυντηρίου. Είναι κατασκευασμένο από διπλό στρωματοποιημένο βαμβάκι καθώς και έχει μια μαλακή, ρυθμιζόμενη γέφυρα στη μύτη. Είναι επίσης, όπως ίσως έχετε παρατηρήσει, μάλλον χαριτωμένο, συμβάλλοντας πραγματικά στη γενική μου εμφάνιση αντί να με στυλ, σαν να είμαι έτοιμος να πραγματοποιήσω χειρουργική θεραπεία ή ενδεχομένως να δώσω κάποιον οδοντιατρική επιθεώρηση.

Sensomaisy i croc-ανάγλυφο σανδάλια ολίσθησης

Veronica beardleopard τυπωμένο βαμβάκι με μάσκα

Καταλαβαίνω ότι βασίζουμε σε loungewear πολλά αυτούς τους τελευταίους μήνες. Ωστόσο, επιτρέψτε μου να σας πω, είναι καλό για το πνεύμα να βάλει μια γνήσια ενδυμασία που αισθάνεται σαν εσένα όταν σε λίγο. Περιλαμβάνει επίσης το πρόσθετο πλεονέκτημα να είστε στην ντουλάπα σας για πάντα. Εκτός από εσάς πολύ καλύτερα να πιστεύετε ότι αυτή η παραδοσιακή εμφάνιση θα είναι να επαναλάβετε το επόμενο καλοκαίρι καθώς και το καλοκαίρι μετά από αυτό.
Αγοράστε πολύ περισσότερα από τα προτιμώμενα κομμάτια μας παρακάτω!

Intermixlaura Puff μανίκι Midi φόρεμα

Elizabeth Colehenrietta κρύσταλλο-διακοσμημένο στεφάνι

Loeffler RandallMirren ζώνη καμβά δύο τόνων

Veronica beardleopard τυπωμένο βαμβάκι με μάσκα

Πρόσθετα Αγαπημένα από το Intermix

Χάρη στο Intermix καθώς και το Shopstyle για να συνεργαστεί σε αυτή τη θέση!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *