category

Η Δούκισσα φοράει Catherine Walker για την εμπλοκή με την βασίλισσα

Η Δούκισσα φόρεσε Catherine Walker και ένωσε HM στο King College του Λονδίνου και σήμερα.

Ήταν στο KCL για το άνοιγμα των Bush House, το νεότερο εκπαίδευσης και της μάθησης εγκατάσταση στην πανεπιστημιούπολη.

Αυτής Μεγαλειότητος είναι προστάτης του King College του Λονδίνου. Παρακάτω, η Δούκισσα έχει χαιρετιστεί από πρώην πρωθυπουργός Σερ Τζον Μέιτζορ.

Το ζευγάρι περιόδευσε τις νέες εγκαταστάσεις και συνάντησε ανθρώπους που στήριξαν την ανάπτυξη.

Θα περάσει το χρόνο σε μία από τις δύο βεράντες στον τελευταίο όροφο.

Όπως μπορείτε να δείτε, η τοποθεσία προσφέρει μια θέα καταπληκτική του Λονδίνου.

Ένα ανάλαφρο στιγμή.

Το ζευγάρι παρακολούθησε μια επίδειξη της ρομποτικής.

Είδαν επίσης μια επίδειξη που δείχνει πώς οι αισθητήρες κατασκευάζονται από υφάσματα μπορούν να μετρήσουν χρήσιμες πληροφορίες για το σώμα. Παρακάτω, Κέιτ μιλώντας με τους μαθητές.

HM και η Δούκισσα, καθώς άρχισαν να ολοκληρώσει την επίσκεψη.

Η βασίλισσα παρουσίασε μια πινακίδα σήμανσης σημερινή επίσκεψη.

Η Βασίλισσα και η Δούκισσα, όπως άφησαν King College του.

Από τεχνική άποψη, αυτή είναι η πρώτη επίσημη δημόσια δέσμευση της Kate με HM όπου είναι μόνο οι δυο τους. προηγουμένως ένωσε Η Βασίλισσα στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για μια προεπισκόπηση του τρόπου σύνολο γάμο της θα πρέπει να δείξει στο κοινό.

Η Δούκισσα συνοδεύεται HM και η Δούκισσα της Κορνουάλης να Fortnum and Mason Μάρτιο του 2012.

Παρακολούθησε μια δεξίωση Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ με την βασίλισσα που χαρακτηρίζει τη Βασιλική Ακαδημία Δραματικής Τέχνης.

Αυτό ήταν το Φεβρουάριο του 2014.

Η Δούκισσα έγινε μέλος της βασίλισσας και Δούκας του Εδιμβούργου κατά την έναρξη της Jubilee περιοδεία Μάρτιο του 2012 στο Λέστερ.

Και ένωσε HM και Πρίγκιπα Φίλιππο για μια επίσκεψη Μάρτη του 2013 στο σταθμό Baker Street, μέρος του υπόγειου σιδηρόδρομου του Λονδίνου.

Έτσι, αυτό ήταν τεχνικά πρώτη έξω από τη δημόσια δέσμευση της Δούκισσας του το παλάτι με τη Βασίλισσα.

Έχουμε άλλες ειδήσεις σήμερα: η Δούκισσα έχει ονομαστεί Ευεργέτης του Μουσείου Foundling, όπου η δεύτερη συμμετοχή της ήταν το απόγευμα. περισσότερα για αυτή την είδηση ​​σε ένα κομμάτι, αλλά πρώτα, περισσότερα για το μουσείο από ένα δελτίο ειδήσεων:

Το μουσείο Foundling αφηγείται την ιστορία της Βρεφοκομείο, φιλανθρωπία πρώτα παιδικά του Ηνωμένου Βασιλείου και γκαλερί τέχνης στο δημόσιο χώρο. Το μουσείο λειτουργεί με σύγχρονους καλλιτέχνες, συγγραφείς και μουσικούς να αναπτύξουν προγράμματα εκμάθησης που έχουν νόημα για τους νέους …

Kate κατά τη διάρκεια του 2017 επίσκεψή της στο μουσείο.

Σήμερα η Δούκισσα είδαν την «Υπνοδωμάτια του Λονδίνου» έκθεμα, που περιγράφεται ως τεκμηρίωση των συνθηκών «… διαβίωσης των πλέον μειονεκτούντων παιδιών του Λονδίνου.

Περισσότερα από το ημερήσιο ταχυδρομείο:

Ένας από τους οδηγούς της, το 20-year-old Callum, έχει ζήσει σε 14 διαφορετικά σπίτια και της είπε ότι είχε επιλέξει μια αγαπημένη φωτογραφία που χαρακτήρισε μια μαύρη επένδυση κάδο, γιατί αντιπροσώπευε τη δική του εμπειρία από ποτέ αισθάνεται σε θέση να ανοίξει τα υπάρχοντά του.

Βλέπετε Callum στην άκρα αριστερά, παρακάτω.

Συνάντησε νέους ενήλικες που έχουν περάσει το πρόγραμμα «Ιστορίες Tracing μας» του μουσείου, μια πρωτοβουλία που τα τρένα να τρέξει δημιουργικά εργαστήρια για τους επισκέπτες του μουσείου.

Από τα παραπάνω αριστερά, Rohima Poosch, ο οποίος ήταν μέρος της αρχικής ομάδας των νέων που ξεκίνησε εκπαίδευση το 2017. περισσότερα από την ιστορία The Telegraph κατά Hannah Furness.

Σε συζήτηση με Rohima Poosch, 20, ο οποίος είναι ένας από τους σημαντικότερους ιστορίες επιτυχίας του προγράμματος και τώρα εργάζεται στο μουσείο, η Δούκισσα ρωτήθηκε πώς είχε ακούσει για την πρακτική άσκηση και πώς την είχε βοηθήσει.

«Μερικές φορές σε μουσεία υπάρχει η αίσθηση, ιδιαίτερα για τους νέους, να υπεισέλθω σε χώρους μουσείο είναι αρκετά εκφοβιστικό,» είπε η Δούκισσα. «Δεν ξέρουν ότι είναι γι ‘αυτούς.

«Αλλά όταν θα μπείτε μέσα και να δούμε τα διάφορα προγράμματα σε εξέλιξη, συνειδητοποιούν [είναι γι ‘αυτούς].»

Τα λόγια της αντηχούν αυτές των ηγετών των τεχνών της Βρετανίας, με μεγάλα ιδρύματα που εργάζονται για χρόνια για να ξεπεράσει τη φήμη του ελιτισμού ή αδυναμία πρόσβασης στην ενθάρρυνση των νέων μέσα από τις πόρτες τους.

Στη σημερινή τάξη, το επίκεντρο ήταν σε τεχνικές μπλοκ εκτύπωση. Παρακάτω, ένα κοντινό πλάνο της Κέιτ εργάζεται πάνω σε ένα κομμάτι.

Η Δούκισσα παρέδωσε επίσης μια σύντομη ομιλία του στο Μουσείο.

Στις παρατηρήσεις της, μίλησε για την τέχνη και τι μπορεί να κάνει για τους ιδιώτες.

συνδέει την εργασία σας και γιορτάζει δύο θέματα που είναι βαθιά σημαντικό για μένα: τα παιδιά, και την τέχνη.

Ανέκαθεν πίστευα στη δύναμη της τέχνης, όχι μόνο για να ξεκλειδώσετε ότι η δημιουργικότητα, αλλά και να μας φέρει χαρά και να εμπνέει, πρόκληση και θετικά αλλάζουν τη ζωή μας.

Ενα βίντεο.

Όπως αναφέρθηκε, σήμερα ανακοινώθηκε η Δούκισσα είναι ο προστάτης για το Μουσείο Foundling. περισσότερο από ένα δελτίο ειδήσεων.

Λάρισα χαρά, πρόεδρος του Ιδρύματος – Foundling Μουσείο, δήλωσε ο: «Είμαστε ενθουσιασμένοι και την τιμή που της Βασιλικής Υψηλότητας Η Δούκισσα του Cambridge έχει γίνει Ευεργέτης του Μουσείου Foundling. Εμείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί κανείς μια πιο τέλεια Πατρών. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί της, όπως έχουμε εκπληρώσει την αποστολή μας να εμπνεύσει τους ανθρώπους να κάνουν θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία μέσα από τις τέχνες.»

Caro Howell, διευθυντής του Μουσείου Foundling, δήλωσε: «Το μουσείο Foundling είναι ενθουσιασμένος και τιμή να λάβει αιγίδα της Δούκισσας του. υποστήριξης της είναι μια τεράστια ώθηση στο έργο μας, μετατρέποντας τη ζωή των ευάλωτων νέων μέσα από τις τέχνες.»

Ένα ακόμα φωτογραφία της Δούκισσας στο Μουσείο.

Τώρα για το τι φορέθηκε σε δεσμεύσεις της ημέρας. HM φορούσε ένα Stewart Parvin «Old Rose» παλτό κασμίρι και ένα μεταξωτό φόρεμα της «φθινοπωρινό δασικών εκτάσεων σε αποχρώσεις του γκρι φούξια & ελιάς,» ανά Emily Andrews της The Sun.

καπέλο της είναι από Rachel Trevor-Morgan, και αν κάνουμε εικασίες για τα γάντια HM, θα ήθελα να στοιχηματίσετε σε Cornelia James.

Η εταιρεία είναι glovemaker στη Βασίλισσα, κρατώντας το βασιλικό ένταλμα από το 1978.

Η Δούκισσα ήταν σε μια νέα Catherine Walker φόρεμα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η αρχική πληροφόρηση από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ήταν ότι αυτό ήταν ένα «φράκο», αλλά τώρα που είχα χρόνο να εξετάσουμε το ένδυμα, ειδικά hi-res φωτογραφίες, νομίζω ότι είναι πραγματικά ένα φόρεμα. Μπορείτε να δείτε ένα αόρατο φερμουάρ στο πίσω μέρος σε κάποιες εικόνες. (Θα συνεχίσετε να ψάχνετε για ένα που δείχνει καλύτερα από τις εικόνες που έχω.)

Αρχικά, σκέφτηκα ότι ήταν το ίδιο σχέδιο που φοριέται στην εκκλησία με την HM και στο Λέστερ πέρυσι. Μπορείτε να δείτε τη διαφορά μεταξύ των δύο ενδύματα παρακάτω.

Έχει κάποια ομοιότητα με το Zeline φόρεμα, τουλάχιστον από την κάτω ζώνη? οι πιέτες κουτί είναι παρόμοια. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 20 του Μαρτίου: Το φόρεμα είναι σαν το σχεδιασμό Josie, εμφανίζεται κάτω αριστερά.

Πιο συγκεκριμένα, το μπούστο, λαιμόκοψη και γιακά.

Μια άλλη άποψη της φόρεμα και φορέσει σήμερα το απόγευμα.

Τα κουμπιά φαίνεται να καλύπτεται με τον ίδιο βελούδο υλικό με το κολάρο, και το χιτώνιο έχει μία σημαντική φωτοβολίδα. UPDATE 20η Μάρ: το έχασα χθες, αλλά υπάρχει κάτι περισσότερο από μια απλή φωτοβολίδα στο μανσέτα, υπάρχει μια σούρα που παρέχει πρόσθετο υλικό. ένα άλλο νέο μεζέ: τα κουμπιά βελούδο για ζευγάρι φόρεμα της Κέιτ τέλεια με τα κουμπιά βελούδο για παλτό HM του.

Έμοιαζε Kate πραγματοποιείται Bayswater συμπλέκτη της από Mulberry.

Φορούσε της αρκετά νέα Gianvito Rossi «Piper 85» σουέτ αντλίες ($ 695).

Το παπούτσι είναι διαθέσιμη σε ένα πολύ καλό μίγμα των μεγεθών στο My Theresa και σε πολύ περιορισμένες διαστάσεις σε Gianvito Rossi.

Αν το καπέλο της Δούκισσας μοιάζει οικεία, ίσως θυμάστε την πρώτη εμφάνισή του: το 2012 Ιωβηλαίο ξενάγηση επίσκεψη στο Leicester φαίνεται από τα παραπάνω. Είναι ο Τζων Λοκ στυλ «Παραμύθι».

Αναμφισβήτητα είναι το αγαπημένο εισαγωγική φράση της Κέιτ, φοριούνται τουλάχιστον επτά φορές συμπεριλαμβανομένου σήμερα.

Η Δούκισσα φορούσε επίσης Κική McDonough σκουλαρίκια. Σε μερικές φωτογραφίες, που μοιάζουν με τις σταγόνες Μαξιλάρι Pink Morganite (δεν είναι πλέον διαθέσιμο), ενώ σε άλλες, που μοιάζουν με τα σκουλαρίκια μαξιλάρι πτώση White Topaz (£ 1166, περίπου $ 1545 με τη συναλλαγματική ισοτιμία του σήμερα.)

ΒΙΝΤΕΟ:

Αυτή η Royal κομμάτι της οικογένειας του καναλιού επικεντρώνεται στην επίσκεψη στο μουσείο Foundling και τρέχει περίπου 4 λεπτά.

Και αυτό το βίντεο καλύπτει την εμπλοκή με HM στο King College του Λονδίνου.

Σύνδεση:

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Kings College του Λονδίνου εδώ? Η σελίδα Facebook είναι εδώ. μπορείτε να ακολουθήσετε το Twitter feed εδώ? μια Instagram σελίδα είναι εδώ

Η ιστοσελίδα μουσείο Foundling είναι εδώ? Η σελίδα Facebook είναι εδώ. μια Instagram σελίδα είναι εδώ και Twitter τροφοδοτούν εδώ

Το Παλάτι του Κένσινγκτον δελτίο τύπου σχετικά με τη σημερινή δέσμευση και την ανακοίνωση αιγίδα είναι εδώ

κάλυψη της Daily Mail από Rebecca English εμπλοκής κολλέγιο του βασιλιά είναι εδώ? Foundling μουσειακό Rebecca είναι εδώ? μια καθημερινή ιστορία Mirror από την Russell Myers για εμπλοκή κολλέγιο του βασιλιά μπορεί να δει εδώ? Foundling μουσειακό είδος της Telegraph κατά Hannah Furness είναι εδώ

άρθρο ανθρώπων Simon Perry είναι εδώ? slideshow Town & Country είναι εδώ? ένα γεια! κομμάτι είναι εδώ. η θέση FUG κορίτσια είναι εδώ

338Save

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *