Έτσι αυτή είναι η τελευταία επανάληψη της απλότητας 3875, τουλάχιστον για το καλοκαίρι του 2008. Αυτό είναι (αν δεν το αναγνωρίσετε) μερικά από τα υλικά που αγόρασα στην Ντομάτα στην Ιαπωνία .

Εδώ είναι το μπούστο, close-up:

Υπάρχει λίγο λευκό speck στο vee του λαιμού όπου απαίτομαι να κλιπ καλύτερα τα νήματα καλύτερα, ή το χρώμα πάνω από το νήμα με ένα δείκτη (δεν είμαι fussy!). Χρησιμοποίησα λευκό νήμα για αυτό, αφού δεν είχα πραγματικά τύπο κόκκινου ή πορτοκαλιού που κοίταξε δεξιά.

Εδώ είναι η πλάτη:

Τροποποιήθηκα το πρότυπο για να προσθέσω μια οπίσθια ραφή midsection για απλότητα της κατασκευής, ωστόσο (όπως μπορείτε να δείτε) το έβαλα σε λάθος μέρος! Είναι καλύτερο για την πραγματική μέση μου, ωστόσο λάθος για το midsection του φόρεμα. Θα το σηκώσω την επόμενη φορά, αν θυμάμαι.

Εδώ είναι η πλάτη, close-up:

Δεν κατάλαβα πραγματικά να θυμηθώ ότι ολόκληρη η πλάτη ήταν δύο κομμάτια, καθώς και όχι ένα στην πτυχή (και έτσι το κόψω στην πτυχή). Δεν ήθελα να έχω μια κεντρική ραφή πίσω στη φούστα, όμως, έτσι άφησα αυτό το μέρος στην πτυχή, καθώς απλά το ανακουφίστηκε στο μπούστο. εργάστηκε πρόστιμο. (Δεν ήθελα να φύγω από το πίσω μπούστο στην πτυχή, δεδομένου ότι αυτό θα είχε βιδώσει τον λαιμό που βλέπει, ενδεχομένως.)

Το κάνω αυτό το είδος πράγματα όλη την ώρα (ειδικά αν είμαι σε μια βιασύνη) καθώς και είναι πρακτικά πάντα ανακτήσιμο. Ένα κάπως μικρότερο ή μεγαλύτερο επίδομα ραφής εδώ, μερικές απρογραμμάτιστες συγκεντρώσεις εκεί, καθώς και ό, τι λειτουργεί εντάξει. Μπορείτε να κάνετε μια μεγάλη “στερέωση” αν το πιστεύετε μόνο για λίγα λεπτά πριν να παράσχετε. (Φυσικά, δεν θα έπρεπε να το κάνω τόσο πολύ “στερέωση” αν πέρασα αυτά τα λίγα λεπτά που πιστεύουν πριν κόψω τα κομμάτια του μοτίβου, ωστόσο περιμένω ότι γι ‘αυτό ονομάζονται “λάθη”, καθώς και όχι “ευτυχισμένοι Χρόνος διασκέδασης Jitterbug σπινθήρες “.)

Παρά τα λάθη, όμως, ήμουν πραγματικά ευχαριστημένος με αυτό το φόρεμα. Το υλικό είναι όμορφο. Ομαλή καθώς και το φως, καθώς και μου αρέσουν τα χρώματα. Έχω πολλά συγχαρητήρια σε αυτό το φόρεμα … επιθυμώ να είχαμε ακόμα ένα μήνα καλοκαιρινό για μένα να το φορέσει!

Αλλά ούτως ή άλλως, μιλώντας για το “Happy Fun Time Jitterbug Sparkles”, Cent στο Antique Dollouse of Patterns παρέχει αυτό το μοτίβο εντελώς δωρεάν σε όποιον κάνουμε πρώτα. Πηγαίνω!

Και η Ingrid παρέχει μακριά σχέδια εδώ – ωστόσο το έχετε πείτε τι σας αρέσουν πολλοί για την άνοιξη (μαντέψτε τι ημισφαίριο Ingrid);

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετιζομαι με

το πρώτο φόρεμα καθώς και το τελευταίο dressmarch 12, 2008
Ένα συναρπαστικό Authenoctober 21, 2008
Εργασία σε εξέλιξη: Γκρίζο Ruffune Dressjune 2, 2008

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *