category

στυλ διπλό καθήκον – Μπικίνι που δείχνουν καλά και να κάνει καλό

Share

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Reddit

Τσέπη

Αυτό μπικίνι από Koru είναι κατασκευασμένο από νάϋλον αναγεννηθούν από απορριπτόμενο δίχτυα αλιείας.

Παραλία σεζόν είναι τόσο κοντά σχεδόν μπορώ να γευτείτε το αλάτι στον αέρα. και μετά την πρόσφατη χειμώνα εξαντλητικές μας, έχω κάνει μια δέσμευση για τον εαυτό μου να ξοδεύουν πολύ περισσότερο χρόνο έξω από το καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει πολύ περισσότερο χρόνο επιβίβασης κουπί, κυμαινόμενο, το κολύμπι και χαλάρωση σε μια ξαπλώστρα.

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να αποτελείται από συνδέσμους θυγατρικών. Δείτε την πολιτική απορρήτου μας.

Για όλα αυτά το νερό και δίπλα στη λίμνη δραστηριότητες, χρειάζομαι ένα νέο κοστούμι. και φέτος, είμαι ψώνια οικολογικά μπικίνι – μαγιό από τη βιώσιμη υφάσματα από ηθικές διαδικασίες παραγωγής.

Δυστυχώς, η βιώσιμη χώρο μαγιό είναι ασταθής. Μάρκες pop up, αδυνατούν να κερδίσει την έλξη και στη συνέχεια εξαφανίζονται. Ναι, υπάρχουν μερικά που έχουν αντοχή, αλλά δεν είναι αρκετό.

Η τιμή είναι ένα θέμα εδώ, αυτό είναι σίγουρο. πράσινο μαγιό είναι συνήθως πολύ πιο ακριβά από ό, τι μη βιώσιμη ομόλογό του. Αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. αλλά ελπίζουμε ότι, ο πληθυσμός των λαούς που είναι έτοιμοι να πληρώσουν λίγο πολύ περισσότερα για ένα κοστούμι ότι καλό για την μητέρα γη θα αυξηθεί.

Τα καλά νέα είναι ότι, ενώ θα πρέπει να είναι ευέλικτη στην τιμή, δεν χρειάζεται να ξεκαθαρίσει στο στυλ. και έχω πέντε οικολογικά μπικίνι για να το ελέγξει! Απολαμβάνω.

5 Eco φιλικό Μπικίνι (και οι μάρκες που τα καθιστούν)

1. Γυμνά Beach

Μπαμπού Συλλογή διπλό λουράκι μπικίνι, $ 150, γυμνό παραλία

παραλία γυμνό είναι μια καναδική εταιρεία που κάνει όλα τα μαγιό από τους ανακυκλωμένων πλαστικών φιαλών. και όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με την φιλική προς το περιβάλλον συσκευασία είναι κατασκευασμένες από 100% ανακυκλωμένα υλικά.

Η συλλογή περιλαμβάνει έντυπη και στερεά κομμάτια που μπορούν να αναμιχθούν και να συνδυαστούν για το ιδανικό σας μπικίνι. Στυλ κυμαίνονται από strappy κορυφές και πυθμένες ruched όπως δεικνύεται παραπάνω για να αναβαθμιστεί κορυφές τριγώνου και ευθείας κοπής πυθμένα.

2. Mara Hoffman

Abigail μπικίνι top ($ 140) και κάτω Λυδία μπικίνι ($ 145), Mara Hoffman

Mara Hoffman κοστούμια είναι κατασκευασμένα από υπεύθυνα προέρχονται οργανικά και ανακυκλωμένα υλικά. Η εταιρεία έχει επίσης δεσμευτεί στη θεραπεία δίκαιη ανθρώπων στην κατασκευή – για την κατασκευή τους συνεργάτες συμμορφώνονται με το «διεθνώς αποδεκτά πρότυπα του περιβάλλοντος και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για την υπεύθυνη παραγωγή.»

Χάρη στις κορυφές και οι πυθμένες bandeau υψηλής μεσάτο, Mara Hoffman σχέδια κοστούμι είναι αριστοκρατικό με μια αίσθηση ρετρό. Αν δεν σας νοιάζει για το σχέδιο ακουαρέλας φαίνεται από τα παραπάνω, έχετε στη διάθεσή σας αρκετές εξίσου διαχρονικό στερεό χρώμα επιλογές.

3. Koru

Laura Wells Moa Bikini κορυφή ($ 50) και κάτω ($ 50), Koru

Koru μπορεί να είναι η πιο γνωστή φιλική προς το περιβάλλον μάρκα σε μαγιό. Οι στολές είναι κατασκευασμένες από ECONYL αναγεννηθεί νάιλον. Το νάιλον πηγή προέρχεται από τη γη και τα απόβλητα των ωκεανών, συμπεριλαμβανομένων των απορρίψεων δίχτυα.

Κατάστημα Koru για το κομψό και προσιτό μπικίνι, ένα-κομμάτια, surf κοστούμια και φύλακες εξάνθημα, όλα φτιαγμένα με την ίδια οικολογική εστίαση. Υπάρχει ακόμη και ένα curvy συλλογή!

4. Μεταρρύθμιση

Malibu Bikini κορυφή ($ 68) και κάτω Mandalay μπικίνι ($ 68), Μεταρρύθμιση

Αναμόρφωση έχει δεσμευτεί να κάνει τα ενδύματα του με 75% ή πολύ περισσότερο ταχέως ανανεώσιμες, ανακυκλωμένο ή όλα-φυσικές ίνες – ένα πρότυπο που ισχύει για το μαγιό καθώς και τα ρούχα.

Από τα πράσινα σήματα που ψωνίσει, Μεταρρύθμισης έχει τη μεγαλύτερη συλλογή των μαγιό. Στυλ κυμαίνονται από πλήρως smocked κορυφές και οι πυθμένες με πρότυπες μπικίνι τρίγωνο σε δραματικές, βυθίσει ένα-κομμάτια.

5. καλοκαίρι Αγάπη Μαγιό

top Μωβ Peacock ($ 49.50) και κάτω ($ 49.50), Summerlove Μαγιό

Summerlove Μαγιό είναι μια εταιρεία στην Καλιφόρνια που κάνει mix-and-παιχνίδι χωρίζει μπικίνι από τη βιώσιμη VITA ύφασμα με ECONYL. Οι υπερηφανεύεται γραμμή διαθέτει σίγουρα θα ευχαριστήσουν κάθε λαγουδάκι παραλία – SPF 50 και διατήρηση του σχήματος επιπλέον αντοχής είναι η πιο αξιοσημείωτη.

Ντροπαλός κυρίες δεν χρειάζεται σχήμα σε Summerlove, καθώς τα κομμάτια που γίνονται για την καμαρώνω-αντάξια ΔΣ. Θα βρείτε μικρό, πυθμένες πλευρά-γραβάτα και κορυφές τριγώνου με βολάν καλλωπισμούς σε μια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων.

Παρακαλώ αφήστε αυτό το πεδίο Emptyget Buans Fullista στα εισερχόμενά σας!
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *

Ελέγξτε το φάκελο Εισερχόμενου ή Spam για να επιβεβαιώσετε τη συνδρομή σας.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *