Η Julie στο Damn Great Vintage μου έστειλε αυτόν τον σύνδεσμο, σε ένα μοτίβο στο Mompatterns. Δεν είναι χαριτωμένο; Περιμένετε, επιτρέψτε μου να επαναλάβω αυτό. Δεν είναι κουλουριασμένο;

Ωστόσο, μπορώ να σας πω από πολλές προσπάθειες στο ραμμένο ντεκολτέ με μια δύσκολη πλατεία άκρη που θα χρειαστείτε είτε για να προσθέσετε σωληνώσεις είτε να διασυνδέσετε το heck από αυτό το κορόιδο. Σοβαρά. παραμελούν την προφητεία μου στο κίνδυνο. Διαφορετικά, θα σκαρφαλώσει, καθώς και θα πρέπει να δεχτείτε το curling ως στοιχείο απόλαυσης στυλ, ή θα γλιστρήσετε στο χώρο των κυριών για να το βρεθείτε για να διασφαλίσετε ότι βρίσκεται επίπεδη. Είτε έτσι είτε αλλιώς, χρειάζεται ένα δίκαιο ποσό αφοσίωσης.

Αλλά αν έχετε πολλά κουμπιά καθώς και κάποια διασύνδεση (ή σωληνώσεις), τι ένα αξιολάτρευτο φόρεμα! Μου αρέσει η φιλική προς το περιβάλλον έκδοση με την κόκκινη ζώνη, η οποία αποτελεί έκπληξη, δεν φαίνεται καθόλου το Christmassy. Ενδεχομένως, δεδομένου ότι είναι ένα sundress; Καταλαβαίνω ότι θα ήθελα να κάνω μια φιλική προς το περιβάλλον έκδοση με κουμπιά σε σχήμα λουλουδιού, καθώς και να βάλει τα κόκκινα κουμπιά καθώς και τη ζώνη στην κυριαρχία Bustardy Back View. (Και γιατί φεύγει από τον εαυτό της στη γωνία;) Τι συνδυασμοί θα κάνατε; (Κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε τη λίστα μοτίβων, όπως συνήθως.)

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετίζεται με

Τόσο εύκολο. Sigh.june 2, 2007
Crowdsourcing Color Choicesjulsj, 2008
Επιστρέφουμε τώρα σε τακτική βασική βάση προγραμματισμού 11, 2007

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *