category

Κρίκετ ενδύματα Βασικά στοιχεία ενσωματωμένο στο αθλητισμό

Κρίκετ ενδυμάτων Βασικά στοιχεία ενσωματωμένο στο άθλημα
26/07/2019, που δημοσιεύθηκε από την Alanic Global
Όταν αφορά την παγκόσμια δημοτικότητα μεταξύ των αθλητικών κλάδων, το κρίκετ έρχεται δεύτερο μόνο στο ποδόσφαιρο. Παίρνει γρήγορα επιδρομές σε διάφορα μέρη του κόσμου που μπορεί να τεκμηριωθεί από την αλήθεια ότι το 2019 παίζει συνολικά 105 χώρες με 12 μέλη πλήρους απασχόλησης καθώς και 93 συνδεδεμένα μέλη. Η βάση των ανεμιστήρων είναι ισχυρότερη στην ινδική υπο-ήπειρο, η οποία μόνο αντιπροσωπεύει πάνω από 1,5 δισεκατομμύρια οπαδούς. Οι αριθμοί είναι εκπληκτικοί, ο πυρετός για το άθλημα στο αποκορύφιό του με το συνεχιζόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο Κρίκετ στην Αγγλία μόλις 100 overs μακριά από την προτροπή ενός νέου πρωταθλητή, καθώς και την αγορά για όλα τα κρίκετ που ανεβαίνει με όλα τα μέσα. Αν και τα φανέλες, τα καπάκια καθώς και οι νυχτερίδες είναι τα μεγαλύτερα προϊόντα πώλησης στην αγορά προϊόντων κρίκετ σύμφωνα με τους προμηθευτές ενδυμάτων κρίκετ, υπάρχει επίσης μεγάλη ζήτηση για βασικά στοιχεία ενδυμάτων υποχρεωτικά να παίξουν το άθλημα.

Η ζήτηση τροφοδοτείται από τους οπαδούς που θέλουν να ελέγξουν την πλήρη εμπειρία κρίκετ, εξομοιώνοντας τα είδωλά τους σε όλα τα βασικά στοιχεία του κρίκετ, καθώς και το regalia, καθώς και από τους λάτρεις, τους ημι-pros καθώς και τους εκκολαπτόμενους κρίκετ που επιδιώκουν να παίξουν στο The το πιο σημαντικό στάδιο από όλα αυτά στο μέλλον. Δημιουργούνται από τους κατασκευαστές ενδυμάτων κρίκετ, διατηρώντας όλες τις αποχρώσεις του αθλήματος καθώς και για να επιτρέψουν την καλύτερη ποσότητα άνεσης καθώς και την ευελιξία που απαιτείται για την ενεργητική ένταση του αθλήματος. Η μόνη τροποποίηση των θεμελιωδών αρχών για διαφορετικά στυλ είναι το χρώμα των στολών όταν το παιχνίδι παίζεται σε διάστημα πέντε ημερών (δοκιμαστικό κρίκετ) καθώς και όταν παίζονται για περιορισμένα overs. (Τ20, ODI). Ακριβώς εδώ είναι τα θεμελιώδη στοιχεία που απαιτείται να προσθέσετε στο καλάθι αγοράς σας εάν είστε σημαντικοί για την εκτέλεση των δεξιοτήτων σας.

Πουκάμισα
Είναι κολλημένοι σε όλες τις μορφές, με την επιλογή του μισού καθώς και των πλήρων μανίκια. Τυπικά κατασκευασμένα από βαμβάκι, αυτά υπονοούνται για να επιτρέπουν τα μεγαλύτερα επίπεδα άνεσης καθώς και την ευελιξία που είναι η ζήτηση για βελτιστοποίηση των ενδυμάτων απόδοσης.
Παντελόνι
Ένα απαραίτητο σε όλες τις μορφές, απαιτούν να σε σχήμα και να επιτρέπουν τη μέγιστη κινητικότητα, υπό την προϋπόθεση ότι ακριβώς πόσα παίκτες πρέπει να μετεγκατασταθούν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Αν και αυτό το κομμάτι των ενδυμάτων μπορεί να ονομαστεί διαφορετικά ονόματα σε διαφορετικούς αθλητικούς κλάδους, πάντα αναφέρονται ως παντελόνια για το παιχνίδι του κύριου, σε όλες τις μορφές. Ο υφαντός πολυεστέρας είναι η προτιμώμενη τόσο για τους εραστές όσο και για τους εμπειρογνώμονες, επειδή επιτρέπουν την απλή και εύκολη κίνηση, καθώς και τη μείωση όλων των δυνατοτήτων δακρύων ή σχισμών.

Πουλόβερ
Κάτι που δεν θεωρείται απαραίτητο μέχρι να φτάσουν οι μήνες της χειμερινής περιόδου, όταν είναι αδύνατο να παίξει χωρίς αυτούς. Το κρίκετ παίζεται σε όλο τον κόσμο σε διαφορετικούς γεωγραφικούς τόπους με διαφορετικές κλιματολογικές συνθήκες, καθώς και η ρουτίνα κρίκετ κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου παραμένει μαρμελάδα γεμάτη για όλα τα κράτη. Είναι ένα εικονικό, κρέμα χρώματος, φούτερ V-neck που έχει περάσει με τροποποιήσεις bit με στυλ ή στυλ επειδή η δεκαετία του ’70.

Alanic Worldwide · Κρίκετ ενδύματα Βασικά στοιχεία ενσωματωμένο στο άθλημα
Βασικα ΕΠΙΠΕΔΑ
Έχουν περάσει μόνο μερικά χρόνια επειδή έχουν αναγνωριστεί ως απαραίτητο για το άθλημα. Είναι ένα προστατευτικό εργαλείο που σας προστατεύει από τραυματισμούς στο πεδίο, κάτι που μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε είδος χρόνου, ενώ κάνετε μια κατάδυση για να σώσετε ένα όριο ή για να αποφύγετε την εκτέλεση του εαυτού σας. Δεν χρησιμοποιούνται από την αδελφότητα κρίκετ στο σύνολό της, έχουν τους υποστηρικτές τους καθώς και τα σημαντικότερα ονόματα στην υποστήριξη έχουν βρεθεί χρησιμοποιώντας τα, για την πρόσθετη άκρη καθώς και την ασφάλεια κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτά τα στρώματα μπορεί να είναι οτιδήποτε από τα μπλουζάκια έως τα σορτς καθώς και τα γιλέκα καθώς και το κρίκετ δεν είναι το μόνο άθλημα όπου χρησιμοποιούνται. Αποτρέπουν το δέρμα να χτυπάει μαζί με τη μείωση της κούρασης, ωστόσο παραμένουν πολλοί προεξέχοντες για την αποφυγή τραυματισμών.
Παπούτσια
Παραμένουν λευκά στο χρώμα κατά τη διάρκεια του μεγαλύτερου στυλ του αθλήματος, ωστόσο, μπορεί να είναι επειδή σε όλα τα χρώματα μπορείτε να φανταστείτε σε περιορισμένες μορφές, όπου οι κατευθυντήριες γραμμές είναι λίγο απρόσκοπτες, καθώς και το στυλ είναι σε ένα υψηλό όλων των εποχών. Επίσης, εξαρτώνται από τη λειτουργία του κρίκετ σε ανησυχία στον τομέα. Είναι διαφορετικό τόσο για τους batsmen όσο και για τους bowlers, και οι δύο αναπτύσσονται με διαφορετικό τρόπο για να επιτρέψουν την ανακούφιση της απόδοσης και στους δύο ρόλους. Επίσης, εξαρτώνται από τη φύση του εξωτερικού πεδίου, με τις αιχμές που ευνοούνται για τα πιο μαλακά πεδία καθώς και τα καουτσούκ, επέλεξαν δύσκολους λόγους.

Ετικέτες:
ρούχα κρίκετ
Κατασκευαστές ενδυμάτων κρίκετ
Προμηθευτές ενδυμάτων κρίκετ
Κρίκετ στολές ΗΠΑ

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

URL τοποθεσίας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

URL τοποθεσίας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *