Uncategorized

5 Εκπληκτικά τα καλύτερα κόκκινα κραγιόν που πρέπει να έχετε

κόκκινο κραγιόν, πρέπει να έχουμε λέμε. Καμία ανησυχία για αυτό. Ωστόσο, ακριβώς πώς ανακαλύπτετε τη σωστή σκιά για να ταιριάζει με τον ινδικό τόνο μας καθώς και το δέρμα; Τι γίνεται με τις αποχρώσεις που μπορούν πραγματικά να επιφέρουν έναν παράγοντα Oomph στους χαρακτήρες που έχουμε; Το κόκκινο κραγιόν θα γυαλίσει τις εμφανίσεις μας, καθώς και θα μας αφήσει να φαίνονται εξαιρετικά υπέροχα; Τι γίνεται με τις επιλογές στυλ που έχουμε στο μυαλό, θα ταιριάζει με το κόκκινο κραγιόν με το ίδιο; Υπάρχει μια απάντηση σε όλα αυτά, ναι, θα ήταν!
[Επίσης, διαβάστε: Καλύτερα οργανικά κραγιόν για καθαρά φιλιά]

Καλύτερο κόκκινο κραγιόν – Πλεονεκτήματα καθώς και μειονεκτήματα
Με κόκκινο κραγιόν θα σας ζητούσαμε να το επιλέξετε καλά, για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να κάνετε μια αντίληψη ότι είναι η καλύτερη. Όπως και οι μέθοδοι για να κάνετε το κόκκινο κραγιόν σας να διαρκέσει όλη την ώρα, γι ‘αυτό σας ζητάμε να φτάσετε στα καταστήματα για να κάνετε κάποιες δοκιμές. Ελέγξτε τις αξιολογήσεις στο Διαδίκτυο καθώς και στη συνέχεια να αγοράσετε από ένα φαρμακείο το λαμπερό ή ματ κραγιόν που θέλετε να έχετε.

Εάν είστε ένα κόκκινο κραγιόν αφοσιωμένο όπως οι περισσότεροι από εμάς, τότε σίγουρα θα συνειδητοποιήσατε όλες τις διαφορετικές αποχρώσεις. Από τα scarlets σε βιολέτες, ροζ τόνους σε πορτοκαλί, τούβλα κόκκινα σε αληθινά κόκκινα, καθώς και περισσότερο, θα καταλάβατε ποιο είναι το καλύτερο κόκκινο κραγιόν για να αγοράσετε καθώς και τη φθορά. Μπορείτε επίσης να έχετε μια ματιά σε μερικές από τις συμβουλές μας κάτω από τις οποίες θα σας βοηθήσει να κάνετε τη σωστή επιλογή.

Για να επιλέξετε για το Undertone σας
Εάν έχετε δίκαιη σε εξαιρετικά μέτριες φοβερό undertones, θα κοιτάξουμε τα μούρα καθώς και τα κόκκινα κεράσια που βοηθούν να συγχαρώ τους ροζ κούκλες του δέρματός σας.

Εάν έχετε δίκαιη σε εξαιρετικά μέτριες ζεστές υποτονές, θα κοιτάξαμε το βακκίνιο σε πορφυρά καθώς και κεράσια για τον ενισχυτικό παράγοντα για να βρεθεί.

[Επίσης, διαβάστε: Τα καλύτερα κραγιόν Mac]

[Επίσης, διαβάστε: διαφορετική απόχρωση του κόκκινου κραγιόν: πενήντα αποχρώσεις του κόκκινου!]

Πέντε απίστευτα βαθύ κόκκινα ματ κραγιόν καθώς και λαμπερά κόκκινα για να επιλέξετε από το φαρμακείο
1. L’Oreal Pop Balm – “Fiery Red 430” (καθαρό βάλσαμο)
Ένα από τα καλύτερα κόκκινα κραγιόν φαρμακείου μέχρι στιγμής, το L’Oreal Pop Balm – “Fiery Red 430” (καθαρό χρωματισμένο βάλσαμο) είναι ένα μείγμα από ψευδή κόκκι παραμένει για οκτώ ώρες χωρίς να στεγνώσει τα χείλη σας. Το καλύτερο μέρος είναι το βάλσαμο, τα οποία συνθέτουν τα χείλη, ακόμη και μετά την εξάλειψη του κραγιόν καθώς και του SPF σε αυτό που εξασφαλίζει επίσης την ενυδάτωση.

2. Revlon Super Lustrous Lipstick – “Love That Red 725” (Creme)
Μεταξύ των πολλών κόκκινων κραγιόν που εξετάσαμε, τα μάτια μας έβγαλαν κομψά στο σούπερ κραγιόν Revlon Super Lustrous – “Love That Red 725” (Creme), καθώς και εδώ γιατί! Αυτό είναι ένα κραγιόν που υπόσχεται να μείνει, καθώς παραμένει για πολύ. Έχει τον ειδικό τύπο Liquisilk ™ καθώς και εμπλουτισμένο με πολλά mega moisturizers που βοηθά να κρατούν τα χείλη μαλακά, εύπλαστα και ομαλά για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Το χρώμα είναι γρήγορα σφραγισμένο στα χείλη καθώς και δεν φαίνεται τεχνητό ή κέικ, καθώς και ομοιόμορφα χρησιμοποιείται και στα χείλη.

3. Κραγιονιές Milani Color Statens – “Ruby Valentine 08” (Cream)
Τηλεμείνουμε αυτό το «τέλειο κόκκινο κραγιόν». Κάποιος δεν θα ήθελε να αμφισβητήσει την ετικέτα για το κραγιόν Color Milani – “Ruby Valentine 08” (κρέμα), απλά παραχωρήκαμε αφού δεν θέλει ένα άγγιγμα καθώς και εφαρμογή εγκεφαλικού επεισοδίου; Τηλεφωνήστε το κραγιόν Gen Y, αν μπορείτε, το τελικό χρώμα που παρέχει χτυπά το μυαλό μας μακριά. Πρέπει να επιθεωρήσετε την επιφάνεια που πρέπει να εξασφαλιστεί, καθώς και και η δομή καθώς και το χρώμα, καθώς και η ελαφριά κρεμώδης φόρμουλα που είναι ανάγλυφη με βιταμίνες. Το παίρνετε σε ματ καθώς και βινυλίου αποχρώσεις, καθώς και να είστε σίγουροι ότι δεν χρησιμοποιούνται parabens στην κατασκευή του!

[SC: MediaD]
4. Κραγιόν NYX Matte, Perfect Red
Εάν απαιτείται μακράς διαρκείας κραγιόν φαρμακείου, το κραγιόν NYX Matte, το Perfect Red είναι μια ομορφιά για να δείτε καθώς και να φορέσετε. Πρόκειται για ένα προϊόν που είναι δωρεάν, πράγμα που σημαίνει ότι δεν δοκιμάζεται σε ζώα, καθώς και αυτό είναι αυτό που αγαπάμε. Ωστόσο, το κραγιόν NYX Matte, το Perfect Red είναι μια φόρμουλα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί γρήγορα, όπως μπορεί να χρησιμοποιηθεί αρκετά καλά. Υποαλλεργικό και πλούσια διαμορφωμένο, το κραγιόν NYX Matte, το Perfect Red είναι για πολύ καιρό με υψηλές χρωστικές σε αυτό, παρέχοντας μια μη ξήρανση ματ επιφάνεια καθώς και λάμψη!

5. Rimmel διαρκής επιφάνεια από Kate Moss Lipstick, Bordeaux
Το τελικό κόκκινο που μπορεί να έχει η Fashionista καθώς και η φθορά – η επιφάνεια του Rimmel από το κραγιόν Kate Moss, Bordeaux, είναι ένα από τα καλύτερα κόκκινα κραγιόν με ελκυστική ματ άγγιγμα καθώς και τόνο. Το χρώμα υψηλής έντασης το κάνει να αξίζει την προσφορά να αγοράσει ένα για τη συλλογή, καθώς και να διαρκέσει μακράν, γι ‘αυτό και ο Divas όπως αυτό. Εμπλουτισμένο με διαμάντια για την τεράστια αφή για να βρεθεί μέσα, αν και ματ καθώς και καθαρό, το στυλ καθώς και η λάμψη παρουσιάζεται επίσης καλά με αυτό το κραγιόν!

Φαίνεται όλα αυτά; Το ίδιο και εμείς! Λοιπόν, τι περιμένειςnull

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *