Uncategorized

Επαγγελματική εικόνα, ενδυμασία “συγχαρητήρια”, καθώς και εμπιστοσύνη σε οποιοδήποτε είδος μεγέθους

αισθάνεστε θετικοί στον εαυτό σας – σε οποιοδήποτε είδος μεγέθους; Όταν παίρνετε ένα απρόβλεπτο σχόλιο σε μια στολή, σας κάνει να ανησυχείτε για μεγαλύτερα πράγματα, όπως η κρίση σας; Η απαίτηση των γυναικών μεγέθους συν το μέγεθος είναι ιδιαίτερα επιφυλακτική για αυτά τα σχόλια ενδυμασιών γραφείου; Μιλήσαμε για το πότε μπορείτε να πείτε στους ασκούμενους ότι η ενδυμασία τους είναι ακατάλληλη, καθώς και ακριβώς πώς να αντιδράσω όταν ο αρσενικός σας διαχειριστής σας λέει ότι “ντύστε και καλά”, ωστόσο δεν έχουμε μιλήσει πραγματικά για ένα χαλαρό σχόλιο από Ένας φιλικός συνεργάτης.
Ένα τεράστιο καλωσόρισμα πίσω στη σημερινή αφίσα του επισκέπτη, τον παλιό μου φίλο Kathryn Rubino, ο οποίος γράφτηκε προηγουμένως για το ιδανικό plus blazer και DIY επιλογές για τις μπλούζες. – Kat. (Και είμαι βέβαιος ότι φαινόταν φανταστική στην μπλούζα για την οποία μιλάει.)
“Τι φανταστική κορυφή – εννοώ, δεν θα μπορούσα ποτέ να το φορέσω, ωστόσο φαίνεται φανταστικό σε σας!”
Άκουσα αυτά τα λόγια καθώς και το αίμα μου έτρεξε κρύο, καθώς και έμεινα ένα χαμόγελο στη συμφωνία μου, καθώς και μουρμούρισε τις ευχαριστίες μου. Ήταν αυτό ένα αυθεντικό κομπλιμέντο ή ήμουν ο πάσχων της σκιά του περιβάλλοντος εργασίας; Αν και ενοχλητικό, αν και μπορεί να είναι, πολλές ειδικές γυναίκες έχουν ασχοληθεί με τέτοιου είδους πράγματα (η Kat έχει γράψει ακόμη και για το φαινόμενο του κομματιού του πίσω). Ωστόσο, είναι ένα τόσο πανταχού παρούσα ζήτημα που για τη δημοσίευση των επισκεπτών μου ήθελα να μιλήσω για εκείνη τη στιγμή που σας αμφισβητεί κάθε απόφαση μόδας που έχετε κάνει ποτέ.

Πρώτον, λίγο φόντο – αυτό είναι ένα περιβάλλον εργασίας όπου το denim είναι κατάλληλο για πολύ περισσότερο από τις Παρασκευές. Η γενική βοήθεια είναι ότι δεν πρέπει να φαίνεστε “παραπλανητικές”, αλλά υπάρχει μάλλον μια ποικιλία που θεωρείται εντελώς αποδεκτή φθορά γραφείου.
{Σχετικά: Τα καλύτερα γυναικεία ρούχα για τα γυναικεία ρούχα-Essentials ντουλάπας!}
Δεύτερον, ένιωσα φανταστική στο ντύσιμο. Καταλαβαίνετε ακριβώς πώς κάποιοι φαίνεται να βάζουν λίγο αναπήδηση στο βήμα σας; Αυτό ήταν αυτό το ντύσιμο. Ναι, το μπλουζάκι ήταν ένα ισχυρό μοτίβο (αποχρώσεις του Taupe αναμειγνύονται με ένα φωτεινό κίτρινο και ροζ), ωστόσο το είχα ζευγαρωθεί με ένα σκούρο ξέβγαλμα Jean, ένα αξιόπιστο μαύρο blazer Stretch, καθώς και γυμνές σφήνες. Έτσι, δεν υπήρχε πολύ από το μοτίβο που δείχνει, απλά αρκετό για να με κάνει να νιώθω ότι η άνοιξη είχε πραγματικά ξεπεράσει μετά από αυτό το ατελείωτο χειμώνα.
Επίσης, το σχόλιο προήλθε από έναν συνεργάτη με τον οποίο έχω μια μεγάλη σχέση. Μοιραζόμαστε ιστορίες για τη ζωή μας έξω από την εργασία, καθώς και να πάρουμε το περιστασιακό ευχάριστο ποτό ώρα μαζί. Ήταν επίσης μια Τετάρτη με μηδενική πιθανότητα συναντήσεων πελατών εκείνη την ημέρα. Εξαιρετικά καλά θα μπορούσε να υπονοούσε το σχόλιο στην πιο καλοπροαίρετη δυνατή μέθοδο, μια απλή αντανάκλαση σε μια διασκεδαστική κορυφή που της άρεσε, ωστόσο, δεν θα αισθανόταν άνετα να χρησιμοποιεί προσωπικά. Γιατί λοιπόν η άμεση αντίδρασή μου ήταν τόσο πιο σκοτεινή;
Ως εμπειρογνώμονα μεγέθους επιπλέον, που πραγματικά προσπαθεί να φανεί μοντέρνα, αισθάνομαι ότι υπάρχουν υποψήφιες νάρκες παντού. Σίγουρα, υπάρχουν τα τυπικά που αντιμετωπίζουν όλες οι γυναίκες (μην δείχνουν τόσο πολύ, πολύ, πάντα φορούν τακούνια, είναι αυτό το αξεσουάρ και πολύ για το γραφείο), ωστόσο υπάρχουν μόνο λιγότερες επιλογές ενδυμάτων. καθώς και ακόμη και λίγα λάθη τείνουν να θεωρούνται ως αντανάκλαση των χαρακτηριστικών χαρακτήρων. Μια παραπλανητική εμφάνιση σε έναν συνάδελφο μεγέθους-6 μπορεί να διαγραφεί, ωστόσο αν η ετικέτα μου συνηθίζει; Λοιπόν, είναι ένα σύντομο ταξίδι από το “sloppy” σε “λίπος και τεμπέλης”, καθώς και αυτό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τις αξιολογήσεις απόδοσης καθώς και ολόκληρη την τροχιά του επαγγέλματός σας σε μια συγκεκριμένη δουλειά. Ενδεχομένως έχω απλώς μια βαθιά παράνοια, ωστόσο πιστεύω ότι πολλά για αυτό που φορώ καθώς και ακριβώς πώς είναι πιθανό να γίνει αντιληπτό. Αυτό υποδηλώνει πότε λαμβάνω ένα σχόλιο για το βλέμμα μου που ήταν απροσδόκητο, ανησυχώ για τη δική μου κρίση.

{Σχετικά: 100+ φανταστικά καταστήματα για ρούχα εργασίας συν το μέγεθος}
Έχω πιστέψει πολλά για το γεγονός που τόνωσε αυτή τη θέση, καθώς και πραγματικά εξέτασε την εμφάνιση. Πιστεύω ότι ήταν ένα αυθεντικό κομπλιμέντο καθώς θα φορέσω την κορυφή για άλλη μια φορά αυτή τη σεζόν. καθώς και όταν οι ψίθυροι της αυτο-αμφιβολίας πίσω πίσω το αντιαισθητικό κεφάλι τους και πάλι, θα υπολογίζω στο ένστικτό μου. Όταν αισθάνεστε ευχαριστημένοι καθώς και αρκετά για μια στολή, αυτό ισοδυναμεί με μια εμπιστοσύνη που είναι ελκυστική σε οποιοδήποτε είδος μεγέθους.
Οι αναγνώστες, πιστεύετε ότι τα μικρά λάθη της μόδας είναι μια αντανάκλαση των χαρακτηριστικών χαρακτήρων – και αυτό το μέγεθος παίζει ένα στοιχείο στην ανοχή των ανθρώπων τέτοιων κακοποιών; Έχετε επιλέξει ποτέ ότι ένα σχόλιο για ενδυμασία ήταν ακριβώς αυτό – ένα σχόλιο offhand – και συνέχισε να χρησιμοποιεί την ενδυμασία ανεξάρτητα;
Ενημερωμένες εικόνες μέσω του stencil. (Αρχικά απεικονίζεται: Εμπιστοσύνη, αρχικά μεταφορτώθηκε στο Flickr από την Glenda Sims.)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *