Η Δούκισσα φόρεσε εορταστική ροζ για το σημερινό ετήσιο γεύμα των Χριστουγέννων.

Η Βασίλισσα φιλοξενεί την εκδήλωση κάθε χρόνο στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Μπορείτε να δείτε πριγκίπισσα Σαρλότ σε αυτή την εικόνα του σπιτιού του νοικοκυριού τίτλο μετά το μεσημεριανό γεύμα. Nanny Μαρία Borrallo ήταν επίσης σε ετοιμότητα σήμερα.
Ενσωματώστε τις ελάχιστες εικόνες

Η Δούκισσα με ένα κύμα σε εκείνους που συγκεντρώθηκαν στις πύλες Palace.
Ενσωματώστε τις ελάχιστες εικόνες

Περισσότερα από Hello !:

Κάθε χρόνο κατά την εβδομάδα που οδηγεί μέχρι την 25η, της Αυτού Μεγαλειότητος φιλοξενεί ένα τεράστιο γεύμα για εκτεταμένη μέλη της οικογένειάς της. Είναι μια ευκαιρία για το μονάρχη για να καλύψει τη διαφορά με όλους τους συγγενείς της, προτού να υποχωρεί στο Sandringham όπου ενώνεται με μόνο στιγμιαία την οικογένειά της.

Τα Ανάκτορα χριστουγεννιάτικα στολίδια ήταν για αρκετές εβδομάδες.

Η χριστουγεννιάτικα δέντρα έχουν φτάσει στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ!
Παρακολουθήστε καθώς οι μετασχηματισμοί Marble Hall για την περίοδο των εορτών. #Christmas #BuckinghamPalace pic.twitter.com/bsdFvWbacN

– Η Βασιλική του νοικοκυριού (@RoyalFamily) 4 Δεκεμβρίου, 2018

Φέτος η βασιλική οικογένεια μοιράζεται συνταγές για μερικά από τα πιο νόστιμα κεράσματα που σερβίρεται σε δεξιώσεις παλάτι κατά τη διάρκεια των διακοπών. Σε συνάρτηση με τίτλο, «Μέσα στο Royal κουζίνες τα Χριστούγεννα» μπορείτε να ελεγχθεί για μερικά από τα γλυκά φτιαγμένα με βασιλικό σεφ. Η Royal λογαριασμό των νοικοκυριών έγραψε ότι «σεφ Royal Pastry θα παράγει πάνω από 1.200 μασάει πίτες για κάθε μία από τις εορταστικές δεξιώσεις που πραγματοποιήθηκε στα ανάκτορα αυτά τα Χριστούγεννα.»

Τα γλυκά είναι για προγραμματισμένες δεξιώσεις, δεν το σημερινό κόμμα? δεν καταλαβαίνουμε τι επιδόθηκε σε αυτή την περίπτωση. Κάνουμε κατανοήσουμε το γεύμα είναι πάντα πολύ καλά παρακολούθησαν. συμμορφώνονται με είναι εικόνες των βασιλικών μελών των νοικοκυριών που φτάνουν στο παλάτι, ξεκινώντας με το Δούκα του Εδιμβούργου, ο οποίος ήρθε από Windsor να είναι στο μεσημεριανό γεύμα.

Είναι υπέροχο να βλέπουμε το 97-year-old Δούκα σε λειτουργίες του νοικοκυριού. Στη συνέχεια, ο Δούκας, καθώς και Δούκισσα του Sussex.

Ενσωματώστε τις ελάχιστες εικόνες

Princess Anne αφήνοντας το παλάτι.
Ενσωματώστε τις ελάχιστες εικόνες

Ο σύζυγός Princess Anne, Αντιναύαρχος Sir Timothy Λόρενς, αριστερά με τα πόδια.
Ενσωματώστε τις ελάχιστες εικόνες

Mike, καθώς και Zara Tindall.
Ενσωματώστε τις ελάχιστες εικόνες

Φθινόπωρο, καθώς και ο Peter Phillips που αναχωρούν μετά το μεσημεριανό γεύμα.
Ενσωματώστε τις ελάχιστες εικόνες

Sophie, κόμισσα του Wessex, καθώς και γυναίκα Louise Windsor.
Ενσωματώστε τις ελάχιστες εικόνες

Πριγκίπισσα Βεατρίκη.
Ενσωματώστε τις ελάχιστες εικόνες

ξάδελφος της Βασίλισσας, ο Δούκας του Gloucester, καθώς και τη σύζυγό του, Birgitte.
Ενσωματώστε τις ελάχιστες εικόνες

μικρότερης κόρης του Gloucester, η γυναίκα αυξημένη Windsor, σύζυγος George Gilman, καθώς και το παιδί Λάιλα που άφησε τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Εδώ μπορείτε να δείτε Lord Frederick Windsor με τη σύζυγό του, Σοφία Winkleman, που εξέρχονται από το παλάτι.
Ενσωματώστε τις ελάχιστες εικόνες

Πρίγκιπας καθώς και Πριγκίπισσα Michael of Kent.
Ενσωματώστε τις ελάχιστες εικόνες

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σχέδια της βασίλισσας για τα Χριστούγεννα μέσω Camilla Tominey, συνθέτοντας για την βασιλική ενημερωτικό δελτίο της Telegraph.

Η 92-year-old μονάρχη αναμένεται να πάρετε το τρένο από το βασιλιά του Σταυρού του αύριο Lynn βασιλιά να έτσι μπορεί να είναι στο Norfolk για να βοηθήσει με όλες τις τελευταίες πινελιές πριν από περίπου 35 αγαπημένους κατεβαίνουν στο 8.000 στρεμμάτων την παραμονή των Χριστουγέννων.

Τώρα για σύντομη ματιά μας σε ό, τι φορούσε η Κέιτ.

Ήταν σε μια ροζ μπλούζα ή φόρεμα.

Ashley πρότεινε στο Facebook μπορεί να είναι η Stella McCartney φόρεμα που φοριέται με ένα δείπνο γενεθλίων για τον Πρίγκιπα Φίλιππο πίσω στο 2011. (Jane έχει φωτογραφίες στο σημερινό Από Berkshire στο Buckingham μετά.) Μου φαίνεται σαν το υλικό στις φωτογραφίες από σήμερα είναι πιο ματ, χωρίς γυαλάδα που βλέπετε με τον McCartney φόρεμα. Φαίνεται ότι υπάρχει μια σούφρα ή κάποιο άλλο υλικό πτυχή στο λαιμό.

Αυτή η άποψη προσφέρει μια κάπως διαφορετική οπτική γωνία.

Σε αυτό το σημείο, το ένδυμα είναι επίσημα ένα UFO.

Έχουμε ό, τι θα μπορούσε να είναι ένα ξεχωριστό μυστήριο, αυτό το ένα που σχετίζονται με τα σκουλαρίκια που φοριούνται από την Δούκισσα σήμερα το απόγευμα. Αρχικά, νόμιζα ότι ήταν η In2Design Μπαρόκ Μαργαριτάρι Σκουλαρίκια ($ 152) είδαμε για πρώτη φορά πολύ κατά τη διάρκεια της Σουηδίας περιοδεία τον Ιανουάριο. Ωστόσο, εξετάζοντας τα σκουλαρίκια που φοριούνται σήμερα, οι στεφάνες να έχει διαφορετική εμφάνιση από το In2Design στυλ. Το μαργαριτάρι φαίνεται επίσης να έχουν ένα μικρό καπάκι χρυσό λείπει από το In2Design ζευγάρι.

Σκουλαρίκι UPDATE: Πήγα πίσω για να ανακαλύψει hi-res φωτογραφίες από τη Σουηδία πάει να καθώς τώρα να δούμε ότι η Kate φοράει το ίδιο ακριβώς ζευγάρι φορούσε τον Ιανουάριο. Παρακάτω μπορείτε να δείτε δύο εικόνες στα αριστερά από τη Σουηδία? δείχνουν σαφώς το πίσω μέρος του στεφανιού είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό στη σημερινή σκουλαρίκια. Συγνώμη σε όλους για κάθε είδους σύγχυση! Απλώς φαινόταν πολύ διαφορετική στην εικόνα έτυχε να κατεβάσετε από σήμερα? πω ευχαριστώ σε εσάς σε όλους για τη συμβολή σας.

Ένα επιπλέον σημείωμα σχετικά με τα σκουλαρίκια: Valerie σχολίασε, λέγοντας ότι κατέχει τοΣκουλαρίκια καθώς και αυτό είναι το ζεύγος in2design.

Η δημοσίευσή μας σε αυτό που η Meghan φορούσε εδώ, καθώς και το εξαιρετικά σύντομο δημοσίευσή μας στο George, καθώς και το Charlotte είναι αυτό που τα παιδιά της Kate φορούσαν εδώ.

Σύνδεση:

Η ιστορία του καθημερινού ταχυδρομείου είναι εδώ. Η προστασία του καθρέφτη είναι εδώ

Ainhoa Barcelona’s Hello! ιστορία είναι εδώ. Η παρουσίαση των ανθρώπων είναι εδώ. Η γκαλερί του Popsugar είναι εδώ. Το παζάρι έχει εδώ μια γκαλερί. Τα κορίτσια Fug δημοσιεύουν είναι εδώ

94save

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *