Uncategorized

Πώς να ντύσετε για γυμναστήριο (3 τρόποι) Εάν είστε ευλογημένοι με ένα καμπύλο σώμα!

Πώς να ντύσετε για γυμναστήριο (3 τρόποι) Εάν είστε ευλογημένοι με ένα καμπύλο σώμα!
15/04/2017, Δημοσιεύτηκε από την Alanic Global
Μπορεί να έχετε ακούσει πολλούς ανθρώπους να λένε: «Αυτό είναι το γυμναστήριο, όχι μια επίδειξη μόδας!» Η σημασία αυτής της δήλωσης μπορεί να βρεθεί στα καλύμματα των περιοδικών και του Instagram όπου θα βρείτε μοντέλα που παρουσιάζουν στα ρούχα προπόνησής τους, κοιτάζοντας εκπληκτικά , χωρίς ούτε μία σταγόνα ιδρώτα πάνω τους. Αν μπορούν, έτσι μπορούμε!

Για χρόνια, πολλοί από εμάς (αυτοί που είναι ευλογημένοι με λίγα επιπλέον κιλά) έχουν φορέσει οτιδήποτε αναλώσουμε στο γυμναστήριο. Και αυτό συνέβαλε στο Zilch στο αληθινό κίνητρο της εφίδρωσης τόσο σκληρά. Εάν δεν αισθάνεστε καλά για το τι φοράτε, η συγκίνηση που παίρνετε από την άσκηση δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ πλήρως. Αυτό θα μπορούσε να έχει πάρει αρκετό χρόνο για να καταλάβει, αλλά τώρα ευτυχώς πολλοί άνθρωποι κάνουν (και έτσι οι κορυφαίες μάρκες). Το να είσαι υγιής δεν σημαίνει να είσαι λεπτό. Στην πραγματικότητα σημαίνει να είσαι υγιής!
Έτσι, όλες οι καμπύλες γυναίκες εκεί έξω που διαβάζονται για παρακάτω δίνεται μια λίστα με συμβουλές στυλ για το πώς να ντυθεί για το γυμναστήριο. Ευτυχισμένος να σκοτώσει όλους τους ανθρώπους που σας επέκριναν! (Λογοπαίγνιο προορίζεται).

Η πρώτη εμφάνιση είναι για την εξισορρόπηση της άνεσης και του στυλ. Έτσι επιλέξτε ένα υψηλό λειτουργικό αθλητικό σουτιέν με μαύρο και ομαδοποιήστε το με ένα ζευγάρι μαύρων γκέτες. Χρησιμοποιήστε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση. Βεβαιωθείτε ότι το ύφασμα που χρησιμοποιείται για την κατασκευή των ρούχων σας επιτρέπει να αναπνέετε και να τεντώσετε με ευκολία. Αυτό το βλέμμα λειτουργεί σχεδόν για κάθε είδους προπόνηση (από το τρέξιμο στη γιόγκα). Μπορείτε να επιλέξετε τα καλύτερα ρούχα χονδρικής προπόνησης από κορυφαίους κατασκευαστές.
Η δεύτερη εμφάνιση, σε αντίθεση με την πρώτη, επικεντρώνεται περισσότερο στη λειτουργικότητα και είναι ιδανική για εσωτερικές δραστηριότητες. Φορέστε ένα μπλουζάκι και ένα ζευγάρι Capris για να μείνετε στην επιτομή της άνεσης. Τα παπούτσια δεν θα είναι απαραίτητα για αυτό το συγκεκριμένο, καθώς θα μείνετε μέσα στο σπίτι. Μπορείτε να επιλέξετε λεπτές εκτυπώσεις και υφές που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια τέλεια ψευδαίσθηση, ανυψώνοντας τη σιλουέτα σας.
Το Tank Top, ένα ζευγάρι σορτς και σακάκι είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για αυτό το επόμενο βλέμμα, το οποίο είναι ιδανικό για το καυτό καλοκαιρινό υπαίθριο καθεστώς. Επιλέξτε τα ρούχα που σας κρατάει η υγρασία, κρατώντας σας φρέσκα και χαλαρά. Τα ελαφρύτερα χρώματα για τις κορυφαίες και πιο σκούρες αποχρώσεις για το κάτω μέρος θα ενισχύσουν το ανάστημα σας. Η εφαρμογή των ρούχων πρέπει να είναι σωστή, για πολύ σφιχτά ή πολύ χαλαρά μπορεί να γίνει εμπόδιο για εσάς.

Οι προαναφερθείσες συμβουλές στυλ είναι καταπληκτικές για αναφορά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανάλογα όταν πηγαίνετε για μια συνεδρία προπόνησης. Φορέστε οτιδήποτε και ό, τι σας αρέσει, αρκεί να είστε άνετοι σε αυτό. Αυτό είναι σημαντικό! Αυτό έχει σημασία! Έτσι, κυρίες, καλή τύχη ντύσιμο! Χονδρική γυμναστική, όπως διαθέσιμα με εξέχοντες κατασκευαστές μπορούν να αγοραστούν χύμα από τους λιανοπωλητές, ενώ παράλληλα εξασφαλίζουν ελκυστικές εκπτώσεις σε αυτές.

Ετικέτες:
γυμναστήριο
Κατασκευαστής ενδυμάτων γυμναστικής ΗΠΑ
Κατασκευαστές ρούχων γυμναστικής
Κατασκευαστές ενδυμάτων γυμναστικής ΗΠΑ
Φυσική ενδυμασία χονδρικής
Χονδρική γυμναστική ρούχα
ρούχα χονδρικής προπόνησης
Κατασκευαστές ρούχων προπόνησης

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *