Ο Δούκας, καθώς και Δούκισσα παρακολούθησαν Φεστιβάλ απόψε Μνήμης στο Royal Albert Hall.

Το Φεστιβάλ που διατίθενται από το Royal British Legion. HM υπήρξε προστάτης του οργανισμού για πολύ περισσότερα από 65 χρόνια.

Edward καθώς και Sophie, ο κόμης καθώς και κόμισσα του Wessex.

Ο Δούκας, καθώς και Δούκισσα του Sussex.

Η Δούκισσα της Κορνουάλης.

Οι περισσότεροι ανώτεροι βασιλείς ήταν παρόντες αυτό το βράδυ.

Μερικοί από αυτούς στην εκδήλωση: Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, η δούκισσα της Κορνουάλης, ο Δούκας και Δούκισσα του Cambridge, ο Δούκας και Δούκισσα του Sussex, Ο Δούκας της Υόρκης, Ο κόμης και κόμισσα του Wessex, Η Princess Royal & Sir Tim Λόρενς .

Περισσότερα για το συμβάν μέσω της ιστοσελίδας του Royal Albert Hall:

Το Φεστιβάλ της Μνήμης, που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν εκείνων που έχουν δώσει τη ζωή τους στην υπηρεσία της χώρας τους, έχει επισημανθεί στο Royal Albert Hall σε ετήσια βάση λαμβάνοντας υπόψη ότι το 1923.

Αυτό playbill είναι από το εξαιρετικά πρώτη Φεστιβάλ, που πραγματοποιήθηκε το 1923.

Ο Πρωθυπουργός ιερέας Theresa μπορεί να καθώς και το σύζυγό της, Φίλιππο.

Από την ιστορία της καθημερινής αλληλογραφίας του:

Παρακολουθώντας σε παράλληλα η βασίλισσα ήταν ο πρίγκιπας της Ουαλίας, καθώς και η δούκισσα της Κορνουάλης, ο Δούκας, καθώς και Δούκισσα του Cambridge, καθώς και ο Δούκας, καθώς και Δούκισσα του Sussex. Όλα ήταν ντυμένοι με σκούρα ρούχα που παρακολουθούσε από το βασιλικό κουτί.

Έδωσαν μια μόνιμη επευφημία να χαιρετίσω την Τσέλσι συνταξιούχοι, καθώς και συγγενείς των θυμάτων τα μέλη του νοικοκυριού περπάτησε στο στάδιο. Σειρές από παπαρούνες κοσμούσαν το χώρο, καθώς και οι προβλεπόμενες στο πάτωμα.

Τα μέλη του νοικοκυριού, με επικεφαλής τον Des καθώς και Maureen Feely, του οποίου το παιδί δεκανέας Sarah Bryant σκοτώθηκε στο Αφγανιστάν το 2008, σε ηλικία 26 ετών.

Οι συνταξιούχοι.

Μια άλλη άποψη.

Από κάλυψη του BBC:

Οι βασιλείς στάθηκε όπως χιλιάδες άνθρωποι στο ακροατήριο που πραγματοποιήθηκε τις φωτογραφίες του Παγκοσμίου Πολέμου στρατιώτες – συμπεριλαμβανομένων κα μπορεί να καθώς και άλλο μισό του Φιλίππου ο οποίος κατείχε φωτογραφίες των δύο εκ των προγόνων της.

Αυτό είναι πάντα ένα κινούμενο, συχνά οδυνηρό γεγονός (τουλάχιστον για μένα). Αυτό το έτος είναι ιδιαίτερα έτσι, καθώς σηματοδοτούν την εκατονταετηρίδα της Ανακωχής που έληξε παγκόσμιο πόλεμο Ι Υπήρξαν γεγονότα όλη την εβδομάδα για τον εορτασμό της επετείου. Παρακάτω, η Φλόγα της Μνήμης έρχεται στην αίθουσα, καθώς και στη σκηνή το βράδυ.

προγράμματος Απόψε ανοίγει με έναν παγκόσμιο πόλεμο Ι θεματικές οθόνη τριών υπηρεσιών που διαθέτει πρότυπα Royal British Legion που αντιπροσωπεύουν κλαδιά από ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Sir Tom Jones ήταν ένα από τα πρώτα εκτελεστές.

BBC μέσω Twitter @RoyalCentral

Τσελίστας Sheku Kanneh-Mason έπαιξε μια έκδοση του Leonard Cohen το «Hallelujah».

Προς το τέλος του προγράμματος, ο Τελευταία δημοσίευση παίζεται.

Δύο λεπτά σιγής παρατηρείται.

Περισσότερα από το Royal Albert Hall:

Υπάρχει μια απελευθέρωση της παπαρούνας πέταλα από το στέγες καθώς και μια σιωπή δύο λεπτά για να τιμήσουν καθώς και προς τιμήν όλων εκείνων που έχασαν τη ζωή τους στις συγκρούσεις.

Μετά από μια ευλογία, όλοι στέκονται για τον εθνικό ύμνο. Εξυπηρετούν τους εργαζόμενους Ένοπλες Δυνάμεις παρέχουν μια παρακινώντας τρία ζήτω για τη Βασίλισσα.

Και το πρόγραμμα ολοκληρώνεται.

Αυτό το βίντεο είναι από το φινάλε της επίδειξης αφού οι παπαρούνες έχουν έβρεξε κατά καλλιτέχνες καθώς και εκείνους στο ακροατήριο.

Kensington Palace έγραψε ένα βίντεο από το κόστος William μιλώντας για τη νέα εθνική άμυνα, καθώς και το Κέντρο Αποκατάστασης.

Ως μεγάλη αναντιστοιχία, όπως φαίνεται, θα συντομία ματιά σε αυτό που φορούσε η Κέιτ για το φετινό φεστιβάλ.

Kate φαίνεται να φοράει αυτό το κομμάτι Roland Mouret, Ασύμμετρη Neck φόρεμα στυλ του σχεδιαστή.

Είναι κατασκευασμένο από ένα μαλλί / τέντωμα μείγμα μετάξι (το οποίο ακούγεται πολύ άνετα!), Καθώς διαθέτει ένα εφαρμοστό μπούστο, μανίκια αγκώνα-μήκος με belled μανσέτα, καθώς και μια εκτεθειμένη πίσω φερμουάρ. Τα βλέμματα φόρεμα σαν αυτό μπορεί να ήταν αποκλειστικά για Farfetch, καθώς και ότι είναι sold out. πω ευχαριστώ σε εσάς στον ουρανό, καθώς επίσης Michelle για την ταυτότητα τους στο φόρεμα.

Κέιτ είχε για νέα (για εμάς) σκουλαρίκια απόψε.

Με ευχαριστίες για την Laura για άσσο δουλειά ντετέκτιβ της, που είναι σχετικά με τον δανεισμό από την HM. Προέρχονται από ένα σύνολο που ονομάζεται το Κατάρ Περλ, καθώς και Diamond Demi-Parure? όπως πάντα, θα ανακαλύψετε πολλά περισσότερα από της Αυτής Μεγαλειότητος Jewel Vault:

Τα σκουλαρίκια έχουν το καθένα μια ομάδα διαμάντια στην κορυφή μιας ομάδας μαργαριτάρια.

Το demi-parure ήταν ένα δώρο στην Βασίλισσα από Σεΐχη Χαλίφα μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι, ο Εμίρης του Κατάρ, κατά τη διάρκεια της το 1979 βλέπε στη χώρα, καθώς το φορούσε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού (πάνω αριστερά).

UPDATE 29 Νοέμβρη: Δεν είναι δυνατή η Kate φορούσε ένα διαφορετικό ζευγάρι σκουλαρίκια, δεν ζευγάρι της Βασίλισσας. Μια συμβουλή είναι η Περλ, καθώς και κρυστάλλινα σκουλαρίκια ($ 68) από την J Crew. Ένα όνομα επισκέπτηςd Laura έκανε αυτή την άκρη τόσο στην Charlotte στο HRH Duchess Kate όσο και στην Elizabeth στο ντουλάπι της Kate, καθώς και πραγματικά φαίνονται παρόμοια. Δεν θα καταλάβουμε πραγματικά μέχρι το Kate να τους φοράει και πάλι καθώς και να έχουμε μια πολύ καλύτερη άποψη.

Η Kate φορούσε τρεις παπαρούνες το απόγευμα. Το καρφίτσα της Kate φαίνεται να είναι στο δανεισμό από τη βασίλισσα, ένα κομμάτι που παρατηρείται για πρώτη φορά τον Ιούλιο του 2017 στις υπηρεσίες του Βελγίου που τιμά την 100ή επέτειο της μάχης του Passchendaele.

Μια καλύτερη ματιά στις παπαρούνες της Kate στην κορυφή του καρφίτσου μαζί με ένα closeup του στελέχους του κομματιού.

Μια ματιά στο καρφίτσα πλήρους μεγέθους.

Περισσότερα για το κομμάτι από τη βασιλική τάξη της Splendor:

Αυτό το κομμάτι είναι κάτι από ένα σκοτεινό μέλος της συλλογής Brooch της βασίλισσας. Η προέλευσή του είναι τόσο άγνωστη καθώς και οι εμφανίσεις του είναι σπάνιες. Η βασίλισσα το φορούσε κυρίως κατά τη διάρκεια ενός κράτους να δει στη Νότια Κορέα το 1999.

Πολλές ευχαριστίες στον βασιλικό παρατηρητή για την άκρη της, αυτό ήταν αυτό που η Kate φορούσε.

Το κοσμηματοπωλείο του δικαστηρίου αναφέρει ότι η HM φορούσε το Richmond Brooch της Βασίλισσας Mary για να ασφαλίσει τις παπαρούνες της.

Υπάρχουν κοινώς ερωτήσεις σχετικά με το γιατί φοριούνται ένας συγκεκριμένος αριθμός παπαρούνας. Από όσο γνωρίζω, κανένα μέλος του βασιλικού νοικοκυριού δεν έχει μιλήσει ποτέ δημόσια για τους λόγους που επιλέγουν να φορούν οποιοδήποτε είδος αριθμού παπαρούνων σε παρεχόμενο γεγονός. Καθώς μάθαμε την περασμένη εβδομάδα όταν η Δούκισσας επισκέφθηκε το αυτοκρατορικό πολεμικό μουσείο, είχε τρεις εξαιρετικούς θείους που σκοτώθηκαν στον εξαιρετικό πόλεμο.

Αυτό θα μπορούσε να είναι η συνάφεια πίσω από την επιλογή τριών παπαρούνων ή μπορεί να είναι κάτι εντελώς διαφορετικό.

Φαινόταν ότι η Kate έφερε ένα συμπλέκτη Jimmy Choo, το στυλ Celeste σε μαύρο βελούδο. Η τσάντα μετρά 8 “x 4” καθώς και έρχεται με μια προαιρετική αλυσίδα που σας επιτρέπει να το φέρετε ως τσάντα μεταφοράς.

Πολλές ευχαριστίες στη Michelle για την αναγνώριση της τσάντας.

Η Δούκισσας φάνηκε να φοράει Jimmy Choo Romy 100 τακούνια σε μαύρο βελούδο.

Το στυλ είναι μια παραδοσιακή αντλία σημείων-toe με ένα φτέρνα stiletto μέτρησης λίγο λιγότερο από 4 “. Το στυλ προσφέρεται ως προϊόν παραγγελίας ($ 895)

Μια ματιά στο Kate το 2015 φορώντας Dolce & Gabbana. το 2016 φορώντας Temperley Λονδίνο. φορώντας Catherine Walker το 2017; καθώς και απόψε, φορώντας roland mouret.

Θα σας δούμε αύριο για την υπηρεσία Remembrance Sunday. Ακριβώς εδώ είναι λεπτομέρειες σχετικά με τις ώρες.

Υπάρχει επίσης η ειδική υπηρεσία αύριο το βράδυ στο Abbey Westminster, “για να παράσχει ευχαριστίες για την ειρήνη καθώς και εκείνους που επέστρεψαν”.

Σύνδεση:

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Βασιλικής Βρετανικής Λεγεώνας εδώ. Η σελίδα Facebook του οργανισμού είναι εδώ, καθώς και η ροή του Twitter είναι εδώ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα παπαρούνας της Λελείας είναι εδώ. Εάν ενδιαφέρεστε για την ιστορία της εκδήλωσης, κάντε κλικ εδώ

Διαβάστε για Μνήμης της Κυριακής, κάνοντας κλικ εδώ εδώ

Ο βασιλικός οικιακός ιστότοπος έχει ένα τμήμα των φετινών συμβάντων μνήμης του τρέχοντος έτους, μπορείτε να ελέγξετε εδώ. Royal Albert Hall έχει ένα κομμάτι καταπληκτική εδώ για την ιστορία του Φεστιβάλ

104Save

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *