Μοιραστείτε

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Reddit

Τσέπη

Εάν θέλετε άνεση σε εξωτερικούς χώρους, μπορείτε να πάρετε αυτές τις γοητευτικές αγγειοπλαστικές αχυρώνα, ριγέ μαξιλάρια για $ 29 το καθένα. Ή, μπορεί να φτιάξετε τη δική σας χρησιμοποιώντας ένα τραπεζομάντιλο βινυλίου που απορροφάται, όπως αυτό από τη γραμμή Whim του στόχου από την Cynthia Rowley για μόνο 3,95 δολάρια σε καταστήματα.

Χρησιμοποιήσαμε μια ιδέα Martha (Stewart, δηλαδή) ιδέα: Χρησιμοποιήστε κουρτίνες ντους καθώς και παλιά τραπεζομάντιλα βινυλίου για να κάνουν υπαίθρια μαξιλάρια. Το δοκιμάσαμε καθώς και λειτούργησε.

Εδώ είναι ακριβώς πώς το κάνετε:

Κόψτε δύο τετράγωνα στο επιθυμητό μέγεθος από μια κουρτίνα ντους ή ένα τραπεζομάντιλο, προσθέτοντας περίπου μισή ίντσα σε κάθε πλευρά για τη ραφή.
Τοποθετήστε τις ιδανικές πλευρές των δύο τεμαχίων υλικών μαζί καθώς και καρφώστε τις άκρες ευθεία.
Ράψτε γύρω από τις άκρες. Βεβαιωθείτε ότι αφήνετε λίγο άνοιγμα για τη γέμιση.
Γυρίστε το υλικό σας ιδανική πλευρά έξω καθώς και πράγματα με γέμιση.
Αναδιπλώστε απαλά την ανοιχτή τρύπα καθώς και να χρησιμοποιήσετε μια βελόνα καθώς και το νήμα για να βελονιά της τρύπας κλείσει.

Συμβουλή: Χρησιμοποιήστε ξανά τη γέμιση από ένα παλιό μαξιλάρι ρίψης ή ένα από ένα κατάστημα απορριμμάτων. Η επαναχρησιμοποίηση των μαξιλαριών αποθήκευσης Thrift είναι μια φθηνή καθώς και η απλή μέθοδος για να ανακαλύψετε τη γέμιση καθώς και ακόμη και ένα πρότυπο για τα μαξιλάρια σας (σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους).

Επίσης, εάν χρησιμοποιείτε βινύλιο, ίσως πιθανότατα να παραλείψετε ένα βήμα καθώς και να ράψετε το μαξιλάρι σας αφήνοντας τις ραφές στο εξωτερικό. Αυτό σημαίνει ότι, όταν τοποθετείτε το υλικό μαζί αφήνετε τις ιδανικές πλευρές στο εξωτερικό καθώς και απλά ράψτε.

Παρακαλώ αφήστε αυτό το πεδίο Emptyget Cound Budget Fashionista στα εισερχόμενά σας!
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *

Ελέγξτε το φάκελο Εισερχόμενου ή Spam για να επαληθεύσετε τη συνδρομή σας.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *