Είχα την ευκαιρία να συνεννοήσω και τα δύο φανταστικά μυαλά που μας έδωσαν shirtfight.com και εδώ είναι αυτό που είχαν να πουν στην υπεράσπισή τους. Μαντέψτε ότι θα έπρεπε να κάνω τα πράγματα λίγο πιο ξεκάθαρα … Μιλώ για την “El Presidente” Jud και για την “Miss Etti” Marieta. Και οι δύο απάντησαν στο σύνολο των ερωτήσεων που τους έριξα και είναι πολύ διασκεδαστικό βλέποντας πώς οι απαντήσεις τους αντικατοπτρίζουν τις προσωπικότητες, τους στόχους τους και όλα αυτά τα άλλα πράγματα;
Τους αγαπώ και έτσι θα έπρεπε να σας υποστηρίζουν πραγματικά οι σχεδιαστές μας δίνοντας 500 $ από τις τσέπες τους κάθε εβδομάδα!
Ας το κάνουμε:
1. Πώς ξεκίνησε ο αγώνας T-shirt; Θέλω να μάθω ποιος είχε την ιδέα, που ήρθε με την ιδέα, πόσο καιρό χρειάστηκε για να τρέξει όλο το πράγμα.
El Pres: Λοιπόν, η ιδέα βγήκε αρχικά από τον εγκέφαλό μου … αλλά χρειάστηκαν πολλές πληροφορίες από καλλιτέχνες, έρευνα των ανταγωνιστών μας και πολλές συζητήσεις αργά το βράδυ με την Miss Etti για να πάρουν το shirtfight όπου είναι σήμερα. Αυτό είναι το εκπληκτικό πράγμα γι ‘αυτό, γνωρίζαμε ότι αυτό θα ήταν ένας χώρος για τους καλλιτέχνες … έτσι τους συμπεριλάβαμε καλύτερα στο σχεδιασμό του ιστότοπου.
Miss Etti: Φαίνεται πολύ καιρό πριν να θυμόμαστε όλες τις λεπτομέρειες, αλλά νομίζω ότι το shirtfight ως όνομα ήταν πάντα υπονοούμενο ως site ανταγωνισμού. Αρχικά νομίζω ότι είμαστε και οι δύο πολύ εκφοβισμένοι από το μέγεθος του έργου, αλλά όταν ξεκινήσαμε να παίρνουμε τα αρχικά βήματα του μωρού, όλα άρχισαν να πέφτουν στη θέση τους. Μην με πάρτε λάθος, ήταν/ήταν πολλές άγρυπνες νύχτες και μήνες και μήνες της σύνδεσης μακριά πριν από μια μόνο γραμμή κώδικα γράφτηκε. Πραγματικά τύχη και βρήκαμε τον πιο φανταστικό προγραμματιστή και έπειτα ήταν και πάλι μήνες και μήνες πριν από την έναρξη του ιστότοπου. Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν το γνωρίζαμε, θα μπορέσουμε να κάνουμε την ημερομηνία έναρξης … έχουμε ακόμα τόσο μεγάλο περιθώριο βελτίωσης, αλλά αυτή είναι η γοητεία όλων όταν βρίσκετε το πάθος σας.
2. Πώς μπορείτε να το κρατήσετε τόσο διασκεδαστικό όταν είναι όλα σχετικά με τις επιχειρήσεις; Θέλω να πω, υπάρχουν κυριολεκτικά 2 ή 3 χώροι διαγωνισμού όπου δεν αισθάνομαι καμία πίεση όταν εισέρχεστε στο διαγωνισμό.
El Pres: Αυτός ήταν στην πραγματικότητα ένας από τους πρωταρχικούς στόχους μας που πήγαινε σε αυτό … εξετάσαμε τους ανταγωνιστές μας και σκεφτήκαμε “τον άνθρωπο, δεν υπάρχει πολύ διασκεδαστική και ενθουσιασμός”. Πολλοί χώροι ανταγωνισμού ακολουθούν το μοντέλο “Υποβολή σχεδίου, περιμένετε μερικούς μήνες, δείτε αν πληρώνετε”. Αυτό δεν είναι καθόλου διασκεδαστικό … και ξέραμε ότι θα μπορούσαμε να βελτιώσουμε και να αυξήσουμε το επίπεδο ενθουσιασμού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο επιλέξαμε να επιλέξουμε εβδομαδιαίες τρελές θεματικές διαγωνισμούς … είναι γρήγοροι, εξαγριωμένοι και διασκεδαστικοί! Είναι σαν ένας διαγωνισμός διατροφής τροφίμων … άλλοι ιστότοποι είναι σαν “εντάξει, ξεκινήστε να τρώτε κάτι και θα σας σταματήσουμε τελικά και θα σας πούμε ποιος κερδίζει”. Με το shirtfight, είμαστε σαν “Εντάξει, τρώμε τηγανητά twinkies που έχετε 30 λεπτά για να φάτε τόσο πολυάριθμα όσο μπορείτε να πάτε να πάτε!”
Miss Etti: Η λήψη μου είναι σκληρά και παίζω σκληρά … μετά από όλα αυτά αναμένεται να είναι τόνοι διασκέδασης, δεν είμαστε λογισμικό που πωλούν εταιρεία ή ασφάλιση. Είναι πολύ σημαντικό για μένα για τους ανθρώπους να μας δουν για ποιοι είμαστε, και οι δύο θέλουμε να διασκεδάσουμε στη ζωή και δεν είμαστε απλώς το συμβατικό ζευγάρι σας. Ο El Presidente ήταν πάντα η καρδιά της εταιρείας και νομίζω ότι οδηγούμε το καλύτερο ο ένας από τον άλλον. Για μένα είμαστε οι άνθρωποι για να δείξουν στην κοινότητα πώς σχεδιάζουμε να κάνουμε διασκέδαση, ανταγωνιστικές και υποστηρικτικές ο ένας στον άλλο.
3. Τι πιστεύετε ότι είναι τα ισχυρά σημεία του αγώνα t-shirt, σε σύγκριση με άλλους παρόμοιους ιστότοπους διαγωνισμού;

El Pres: Νομίζω ότι ο ισχυρότερος διαφοροποιητής μας είναι το επίπεδο οικειότητας που έχουμε με την κοινότητά μας. Δεν υπάρχει “άνθρωπος πίσω από την κουρτίνα” μαζί μας … κρατάμε τα πράγματα ευρύ ανοιχτά και αφήστε όλους να δουν πόσο πολύ μας ενδιαφέρει οι καλλιτέχνες και πόσο παθιασμένοι είμαστε για το shirtfight. Ακούμε τη μουσική των καλλιτεχνών μας, όπως το συγκρότημα του Sassatattoo Trilobit (). Αγοράζουμε μπλουζάκια από μικρότερες γραμμές ένδυσης για να υποστηρίξουμε τους καλλιτέχνες, όπως “είμαστε σφαγείς” (), πηγαίνουμε στους ιστότοπους των ανταγωνιστών μας και ψηφίζουμε τα σχέδια των αγαπημένων μας καλλιτεχνών. Είναι το γεγονός ότι αγαπάμε τους καλλιτέχνες μας και ανησυχούμε πολύ περισσότερο για την επιτυχία τους από τη δική μας … αυτό μας χωρίζει από τα υπόλοιπα. Και νομίζω ότι θα είμαστε επιτυχείς με τη σειρά τους ακριβώς όπως μια ευχαριστημένη παρενέργεια.
Miss Etti: Προσωπικά δεν συγκρίνω ποτέ τον εαυτό μου με οποιονδήποτε διαγωνισμό. Ακόμη και με το τένις, ήταν πάντα οι στόχοι μου και είναι το ίδιο με οτιδήποτε στη ζωή μου. Έχω τόνους σεβασμού σε όλους τους χώρους ανταγωνισμού και νομίζω ότι είναι όλοι διαφορετικοί με τον δικό τους τρόπο. Δεν είμαι σίγουρος ποια κατεύθυνση θα πάρουμε επειδή η κοινότητά μας διαμορφώνει την προσωπική τους φλόγα ως shirtfighters.
4. Ανακάλυψα μια πραγματικά θετική ατμόσφαιρα στην κοινότητα σχεδιαστών/ ψηφοφόρων στον ιστότοπό σας. Τι πιστεύετε ότι είναι το μυστικό για να έχετε μια τόσο καλή ατμόσφαιρα (εκτός από τυχαία ευκαιρία, φυσικά);

El Pres: Ναι για μια τοποθεσία που ονομάζεται “Shirtfight”, όλοι φαίνεται να είναι πραγματικά πολιτικοί ο ένας στον άλλο lol! Υπάρχει πιθανώς πολλή τύχη, αλλά μου αρέσει να πιστεύω ότι είναι επειδή είμαστε τόσο συνδεδεμένοι με την κοινότητά μας. Κανείς δεν θέλει να κακοποιήσει όταν ο “Big Brother” El Presidente βλέπει hahah! Δείχνει ακόμη και BECInd Οι σκηνές … Τις πρώτες δύο εβδομάδες ήμασταν ανοιχτοί ανακάλυψα πολλή ψήφο εξαπάτηση. Οι άνθρωποι που δημιουργούν πολλαπλούς λογαριασμούς, μειώνοντας τις υποβολές όλων των άλλων κλπ. Ένα γρήγορο σε εμάς … γιατί δεν είστε, και δεν μπορείτε “. Βλέπουμε πολύ λίγη εξαπάτηση τώρα j
Miss Etti: Μακάρι να ήξερα την απάντηση σε αυτό, αλλά θα ήθελα να πιστεύω ότι είναι εντελώς εγώ! J lol
5. Προσωπικά αγαπώ τα μίνι-contests που κάνετε, όπως “μεθυσμένος και βαρεθεί”, “αφιέρωμα sodahead”, “Δευτέρα κάτι κάτι”, κλπ. Πώς καταλήγετε σε αυτά τα πράγματα; Βοήθησε με οποιονδήποτε τρόπο την εταιρεία;
El Pres: Είναι πάντα δύσκολο να μετρηθεί αν τέτοια πράγματα βοηθούν τις επιχειρήσεις και έτσι δεν προσπαθούμε καν. Αυτό που κάνουμε είναι αν οι άνθρωποι διασκεδάζουν να συμμετέχουν σε αυτά. Ξέρω ότι ακούω σαν ένα σπασμένο ρεκόρ, αλλά είμαστε εδώ για να διασκεδάσουμε … όσο όλοι έχουν καλό χρόνο θα συνεχίσουμε να φορτίζουμε με τους διαγωνισμούς.
Miss Etti: Μπορεί να εκπλαγείτε γιατί δεν με βλέπετε πολύ στο Emptees.com, αλλά μου αρέσει αυτό το μέρος … όλο το διαγωνισμό που ο El Pres βλέπω με ευχαρίστηση, είναι τόσο διασκεδαστικό!
6. Σχέδια για το μέλλον; Προσπαθήστε να το κρατήσετε σύντομο, ξέρω ότι μερικοί από εμάς θέλουν να μάθουν πού θέλετε να περάσετε τις διακοπές και τα πράγματα σας, αλλά, όπως πηγαίνει ο αγώνας μπλουζάκι, τι μπορούμε να περιμένουμε;

El Pres: Λοιπόν, υπάρχει αυτό το παλιό ρητό “πρέπει να σέρνετε πριν μπορέσετε να περπατήσετε”. Μας βλέπω στη σκηνή όπου είμαστε σε θέση να κρατήσουμε το κεφάλι μας να τρέμει γύρω … μιλάω εντελώς νεογέννητα βρέφη. Τα φαινομενικά σχέδια είναι πολλαπλά σχέδια που εκτυπώνονται κάθε εβδομάδα, μεγαλύτερα βραβεία, κλπ … αλλά αυτό θα έρθει με το χρόνο. Τα βραχυπρόθεσμα σχέδιά μας είναι να αναπτύξουμε την κοινότητά μας, να πάρουμε πολύ περισσότερους επισκέπτες στον ιστότοπο και να συνεχίσουμε τους καλλιτέχνες και τους οπαδούς μας για το πώς μπορούμε να βελτιώσουμε τα πράγματα. Η συνεχής βελτίωση είναι το κλειδί … τα νεκρά πράγματα δεν κινούνται και είμαστε πολύ ζωντανοί!
Miss Etti: Επειδή ο El Presidente κάλυψε ως επί το πλείστον όλα αυτά, θα απαντήσω σε αυτό λίγο διαφορετικό. Είμαι ο ανυπόμονος από τους δύο … από τον πρώτο διαγωνισμό που γρήγορα ήθελα να εκτυπώσω πολλούς νικητές. Είναι πραγματικά δύσκολο να δείτε το φανταστικό ταλέντο εκεί έξω και να είστε αδιάφοροι γι ‘αυτό. Συνειδητοποιώ ότι πρέπει να βιαστείτε αργά, οπότε εν τω μεταξύ θα αφήσω πάντα την κοινότητα να γνωρίζει πόσο μου αρέσει η δουλειά τους.
Αυτό είναι όλο που υπάρχει σε αυτή τη συνέντευξη, αλλά πριν πάρω την ευγενική μου άδεια, θα έπρεπε να αναφέρω ότι το έκανα στην πρώτη δεκάδα “βαρέων βαρών” για τους δύο τελευταίους διαγωνισμούς και εκτιμώ πραγματικά τον τρόπο που αυτοί οι άνδρες ξέρουν πώς να δείξουν την εκτίμησή τους για τον καλλιτέχνη που συμμετέχει στο διαγωνισμό τους.
Ευχαριστώ που κάνατε χρόνο για να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις και ευχαριστώ που είστε φοβερό!

0/5 (0 κριτικές)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *