category

Kate σε απαλό μπλε φόρεμα για το Prince of Wales Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ υποδοχής

Η Δούκισσα φορούσε ένα ανοιχτό μπλε φόρεμα για τη σημερινή δεξίωση στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Τα σημάδια της ρεσεψιόν η πεντηκοστή επέτειο της ανάληψης Πρίγκιπα Καρόλου ως πρίγκιπα της Ουαλίας. Εδώ μπορείτε να δείτε HM Η Βασίλισσα, τον πρίγκιπα της Ουαλίας, Δούκισσα της Κορνουάλης, ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge, και Δούκας και η Δούκισσα του Sussex, καθώς εισέρχονται στη ρεσεψιόν.

Ο πρίγκιπας δημιουργήθηκε Πρίγκιπας της Ουαλίας το 1958, όταν ήταν μόλις εννέα ετών (έμαθα αυτή είναι η σωστή διατύπωση κατά την έρευνα της θέσης)? η ανάληψη δεν έγινε για άλλα έντεκα χρόνια. Το πραγματοποιήθηκε την 1 Ιουλίου 1969, σε μια τελετή που περιγράφεται ως «πολύχρωμη» στην επίσημη ιστοσελίδα POW.

Το BBC ανέφερε ότι η τελετή του 1969 σχεδιάστηκε από τον Λόρδο Snowdon, φωτογράφος και ο σύζυγος της πριγκίπισσας Μαργαρίτας. πιο κάτω.

Απέρριψε πολλά από τα παλαιότερα τρόπους στάσης βασιλικής γεγονότα. «… ήταν μια ενημέρωση για το τι είχε συμβεί το 1911. πολλές από τις λεπτομέρειες άλλαξαν για να φανεί πιο σύγχρονη. Ήταν οι «αιωρούνται δεκαετία του εξήντα», μια περίοδος εξέγερση της νεολαίας. Κάποιοι πίστευαν ότι η μοναρχία φαινόταν ξεπερασμένο και ήθελε να αλλάξει την εικόνα του.»

Παρακάτω, ο Λόρδος Σνόουντεν στην ανάληψη με τα παιδιά του, ο David Armstrong-Jones, υποκόμης Linley και η κυρία Σάρα Armstrong-Jones.
Ενσωματώστε τις ελάχιστες εικόνες

όρκο του Πρίγκιπα από την τελετή: «Εγώ, ο Κάρολος, γίνονται Λιέγη σας άνθρωπος της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας και της επίγειας λατρεία και την πίστη και την αλήθεια που θα φέρει σε σένα για να ζήσει και να πεθάνει απέναντι σε κάθε είδους άνθρωποι.»

Στη σημερινή εκδήλωση, τα περισσότερα από τα εμβλήματα που φορούσε ο πρίγκιπας ήταν στην οθόνη, συμπεριλαμβανομένου του Coronet, ράβδος, χρυσό δαχτυλίδι, και το σπαθί.

Κάτω αριστερά, το διάδημα. (Όπως και το φόρεμα που φοριέται από HM στην ανάληψη? Δεν ήταν μέρος της σημερινής εκδήλωσης, ακριβώς που περιλαμβάνονται σε αυτή τη φωτογραφία, επειδή και τα δύο στοιχεία ήταν μέρος του 2016 έκθεση, «Διαμορφώνοντας ένα Reign: 90 Χρόνια στυλ από την ντουλάπα της βασίλισσας. «)

Υπάρχει μια ενδιαφέρουσα ιστορία για το διάδημα. Περισσότερα από The Daily Mail, αναφέροντας David Mason, ο οποίος έκανε την ηλεκτρικη του Coronet:

Ωστόσο, όταν ο κ Mason που οδήγησε στην Σεβάσμιος εταιρεία του Goldsmiths που θα προσδιοριστεί και σφραγιστεί, η καταστροφή χτύπησε. Το χρυσό ήταν τόσο μαλακό ότι η Coronet χτυπήθηκε με μια σφραγίδα, εντελώς αποσυντεθεί στα χέρια τους.

«Με μόλις ημέρες για να πάει … ξαφνικά ήρθε σε μένα – μια μπάλα του πινγκ πονγκ. Θα ηλεκτροπλαστικής μια μπάλα του πινγκ πονγκ.

Απίστευτα η διαδικασία λειτούργησε, αλλά καθώς δεν υπήρχε τρόπος για την εξάλειψη της μπάλας που απλά έπρεπε να το αφήσει μέσα. Κανείς, βέβαια, ήθελε να είναι ο ένας να πει ο πρίγκιπας Κάρολος ότι είχε επενδυθεί με ένα πινγκ πονγκ μπάλα στο κεφάλι του.»

Μια πιο προσεκτική ματιά στο χρυσό, διαμάντια και λευκόχρυσο διάδημα.

Το 2017 HRH έγινε ο μακροβιότερος Prince of Wales στην ιστορία της Βρετανίας. Μια σύνδεση του ανθρώπου ανάμεσα στην τελετή του 1969 και τη σημερινή λειτουργία εξηγείται από την ιστορία της Hannah Furness στο The Telegraph:

… υπήρχαν άλλα δύο άτομα που ήταν επίσης παρούσα σε ανάληψη του Καρόλου πριν από 50 χρόνια: κυρία Susan Hussey, μια κυρία σε αναμονή για τη Βασίλισσα, και ο Sir Nicholas Soames, ο συντηρητικός βουλευτής και ένας παλιός φίλος του Καρόλου.

Υπενθυμίζοντας την ανάληψη, Sir Nicholas δήλωσε: «Ήταν μια απίστευτα συγκινητική και όμορφη μέρα, ειδικά τη στιγμή που η βασίλισσα παρουσίασε τον γιο της σε όλες τις τέσσερις γωνίες [της γης]. Η εξυπηρέτηση ήταν απολύτως υπέροχο.»

Η σημερινή υποδοχή επικεντρώθηκε στις φιλανθρωπίες της Ουαλίας τα στηρίγματα και τις οργανώσεις Πρίγκιπα για τα οποία είναι προστάτης.

Παρακάτω, ο Πρίγκιπας μιλώντας με μέλη της Stereophonics, Ουαλίας ροκ μπάντα που βοήθησε με τη χρηματοδότηση από την εμπιστοσύνη του Πρίγκιπα όταν ήταν να ξεκινήσετε.

Η Δούκισσα της Κορνουάλης με Kelly Jones, τραγουδιστής της ομάδας.

Παρακάτω, Πριγκίπισσα Άννα και επισκεπτών. Ήταν κατά την τελετή το 1969? Πρίγκιπες Ανδρέα και Edward (ηλικίας 9 και 4, αντίστοιχα) δεν παρέστη. Στο βάθος αυτής της εικόνας, μπορείτε να δείτε Κάθριν Κουίν, τα προσωπικά ιδιαίτερος γραμματέας της Κέιτ.

Μουσική από φοιτητές του κολεγίου Royal Welsh της μουσικής και του δράματος.

Ο Δούκας και η Δούκισσα με τους επισκέπτες.

Πρίγκιπας Κάρολος με Welsh ηθοποιό Owen Teale (C) και Welsh τραγουδιστή Wynne Evans (R).

Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι Justin Welby παρέστησαν στη δεξίωση.

Επίσης παραδίδονται παρατηρήσεις.

Από το κείμενο του:

«Ich Dien», υπηρετώ, είναι σε ενεστώτα χρόνο. Είναι ένα δώρο συνεχής, ένα καθήκον που συνεχίζεται. Όπως λέει Αυτού Βασιλικής Υψηλότητας υπάρχει πάντα περισσότερο να κάνει.

Η εξυπηρέτηση ήταν στον όρκο, και η υπηρεσία έχει σημαδέψει τα 50 χρόνια υπηρεσίας συχνά δημοσίως απαρατήρητη, αόρατο.

Αυτό το Prince of Wales έχει φυλαγμένο το ιερό καθήκον της υπηρεσίας και κράτησε τη φωτιά, όχι μόνο αναμμένο, αλλά καίει πιο έντονα με την πάροδο των ετών.

Τώρα για το βλέμμα μας σε ό, τι Kateφορούσε τη σημερινή λειτουργία.

Για πολλούς, το φόρεμα θυμίζει το «Sabitri» από τον Beulah Λονδίνο, αλλά το Carroline Parr του Daily Mail επιβεβαίωσε ότι αυτό δεν ήταν από τον Beulah.

Το φόρεμα της Kate έχει πολλά από τα ίδια στοιχεία σχεδιασμού: μια σειρά από αυτο-καλυμμένα κουμπιά με συνδετήρες βρόχου, ένα πλήρες μανίκι που έρχεται σε μια τοποθετημένη μανικετόκουμπα και μια πλήρη φούστα. Το σημερινό Frock έχει ένα υψηλότερο κολάρο και τονίζεται από ένα σίκαλο. Διαθέτει επίσης ελαφρώς φουσκωμένα μανίκια και ολοκαίνουργια πτυχή.

Οι δημοσιογράφοι λένε ότι το παλάτι τους λέει το φόρεμα είναι από έναν ιδιωτικό dressmaker. Ενημέρωση # 1, 11 π.μ.: Σε μερικούς αναγνώστες, αυτό φαίνεται πιο λεπτό πράσινο από το γαλάζιο. Μπορώ να το δω να εμφανίζεται με αυτόν τον τρόπο, καθώς είναι ένα πολύ ωχρό χρώμα. Για μένα, φαίνεται ένα skosh (sp;) πιο μπλε από το πράσινο, αλλά αυτό είναι μόνο τα μάτια μου και οι οθόνες μου. Είναι πιθανό ότι είναι μια σκιά Minier από ένα ανοιχτό μπλε.

Ενημέρωση # 2 2 μμ: Η Rosie σχολίασε τις ομοιότητες μεταξύ του φόρτου του Kate και ενός στυλ από τον Ρώσο σχεδιαστή Ulyana Serceenko. Τα δύο σχέδια είναι * πολύ * πολύ.

Αλλά έχουν επίσης πολλαπλές διαφορές: το μήκος των μανικιών, ο αριθμός των κουμπιών στο μπροστινό μέρος και εγώ * σκέφτομαι * το μπούστο στο κολάρο και ενδεχομένως το ύψος του ίδιου του κολάρου. Το ύφασμα που χρησιμοποιείται για το Sergeenko είναι αρκετά βαρύτερο από το υλικό που παρατηρείται στο φόρεμα της Kate. Ψάχνω για μια μεγαλύτερη φωτογραφία για να δείτε καλύτερα τις λεπτομέρειες.

Η Δούκισσας φάνηκε να βρίσκεται σε ένα νέο ζευγάρι τακούνια Emmy London, το Rebecca Blush Style ($ 550).

Το παπούτσι είναι ένα κλασικό στυλ toe στυλ σε μια “γυμνή σκιά κοκκινίνας”, με ένα 4.5 “φτέρνα. Σας ευχαριστούμε για το Duce Duchess δύο για το αναγνωριστικό παπουτσιών.

Η Kate έφερε ένα από τα συμπλέκοντα της από τον Αλέξανδρο McQueen.

Η Ella Kay / το κοσμηματοπωλείο του δικαστηρίου πιστεύει ότι η δουλεία φορούσε τη σταγόνες Aquamarine και Diamond. (Που απεικονίζεται όπως φοριέται σε άλλα γεγονότα, όχι η σημερινή λειτουργία.)

ΒΙΝΤΕΟ:

Αυτό είναι περίπου 3:30 και καλύπτει μεγάλο μέρος της εκδήλωσης.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *