Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Reddit

Τσέπη

(Σημείωση του συντάκτη: Αυτή η ανάρτηση σχετικά με τα κομψά τζιν ενημερώθηκε 1/2017).

Κυρίες, εκείνοι από εσάς μιας ορισμένης ηλικίας (Ahem) θυμηθείτε το θαύμα που ήταν κομψά τζιν – η υψηλή μέση, το μεσαίο-σκοτεινό πλύσιμο, το πόδι Peg, τα χρυσά γράμματα που διακηρύσσουν ότι ήσασταν, στην πραγματικότητα, “Chic “(Προφέρεται” Chick “αλλά οτιδήποτε). Ω, το μεγαλείο!

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συμβεβλημένους υπερσυνδέσμους. Δείτε την πολιτική απορρήτου μας.

Εντάξει, έτσι η αλήθεια είναι ότι ήταν soooo πολύ ’80. Και η άλλη αλήθεια είναι ότι αν, στη δεκαετία του ’80, δεν μπορούσατε να αντέξετε οικονομικά την Gloria Vanderbilts, φορούσατε κομψά τζιν και προσποιήθηκε ότι ήταν εξίσου δροσερό. Το ερώτημα είναι (για όσους από εμάς δεν έχουν τίποτα καλύτερο να σκεφτούν), ό, τι συνέβη με τα κομψά τζιν ούτως ή άλλως; Καλά εδώ είναι η σέσουλα: εξακολουθούν να υπάρχουν. Γνωρίζουμε μια στιγμή.

Chic τζιν … Σας λείπεις … είδος

Εάν το google, μια προειδοποίηση – η τρέχουσα ιστοσελίδα Chic τζιν θα σας κάνει να νιώσετε σαν να ψωνίζετε για να αγοράσετε για να φτάσετε για την επόμενη εβδομάδα PTO του προϋπολογισμού συνάντησή σας smack dab στη μέση της Midwest USA (Ζω στο St. Louis, μπορώ να παίξω αυτή την κάρτα!). Κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο, φτάνουμε στις κατηγορίες “Pant Scooter” και “πίσω ελαστικό παντελόνι”. Εντάξει, ξεχάστε το ΠΤΟ, κατευθύνουμε κατ ‘ευθείαν για το νοσηλευτικό σπίτι προφανώς.

Πίσω την ημέρα, τα κομψά τζιν ξεκίνησαν ως “τα καλύτερα τζιν παγκοσμίως”. Την τρέχουσα γωνία μάρκετινγκ; “Τίποτα δεν αισθάνεται τόσο καλό όσο το άνετο.” Ποιος ο αριθμός των ζευγαριών παντελόνι γιόγκα μπλοκάρεται στα συρτάρια μας μπορεί να επιβεβαιώσει, αλλά δεν είναι η ηγετική δήλωση στη φιλοσοφία του στυλ μας. Ούτε είναι αυτό που σκεφτήκαμε όταν κουνιστούσαμε αυτό το ζευγάρι κομψό τζιν που δεν θα μπορούσαν ποτέ να είναι αρκετά στενές στον αστράγαλο με μια κορυφή καλλιέργειας και υψηλής επάνω reeboks. αλλά ανακατεύουμε.

Η ίδια η εταιρεία είναι, ανά δικτυακό τόπο, που βρίσκεται σήμερα στην εταιρεία VF, η οποία επίσης είναι η μητρική εταιρεία άλλων πρακτικών γραμμών που βασίζονται σε τζιν, όπως ο Wrangler, Lee και Riders, καθώς και περισσότερα εμπορικά σήματα ισχίου όπως 7 για όλη την ανθρωπότητα, Rock & Δημοκρατία , Τα φορτηγά και το βόρειο πρόσωπο. Εντούτοις, αν ελέγξετε την ιστοσελίδα του VF Corporation, δεν απαριθμεί το Chic ανάμεσα στις μάρκες της. Έχουμε φτάσει στο VF, ο οποίος είπε ότι το κομψό είναι μέρος του σταθερού τους ετικετών, αλλά δεν έχουν ιδέα γιατί δεν αναφέρεται στον ιστότοπό τους. Αλλά μαντέψουμε αν δεν ενδιαφέρονται, ούτε είμαστε.

Μια σύντομη ιστορία

Μια μικρή ιστορία: που ιδρύθηκε στη δεκαετία του 1920, η αρχική μητρική εταιρεία (γνωστή στη δεκαετία του 1960 ως Henry I. Siegel Co., ή του) παρήγαγε τζιν κάτω από τα εμπορικά σήματα καταστήματος, στη συνέχεια δημιουργώντας την ετικέτα “Chic” στη δεκαετία του 1970 με εστίαση Το να είσαι “αναλογικός για να ταιριάζει”, το οποίο οποιοδήποτε ψηλό ή μικρό κορίτσι μπορεί να σας πει, είναι μια ζωτική – πιθανώς ιδιοφυΐα, για το σημείο πώλησης.

Οι χρόνοι έγιναν σκληρούς, όμως, για το εμπορικό σήμα ότι στα μέσα της δεκαετίας του ’80 ήταν δεύτερη μόνο για Levis και Lee στην παραγωγή γυναικείων τζιν. Υψηλά ανάλογα με το προβληματικό προϋπολογισμό λιανικής πώλησης kmart, τα κομψά τζιν ήταν από τα μέσα της δεκαετίας του ’90, καλά, όχι-τόσο-κομψό πια. Μια συνεχιζόμενη μείωση της US της U.S. Παρά, η κομψή μάρκα φαίνεται να έχει διατηρήσει ένα οχυρό στην Ευρώπη και στα τέλη της δεκαετίας του 1990. Ενώ το εμπορικό σήμα Chic φαίνεται να έχει εξαφανιστεί εκεί, H.I.S. τζιν φαίνεται να εξακολουθεί να είναι μια δύναμη στην μοντέρνα denim στην Ευρώπη σε αυτήν την ημέρα.

Ενώ Chic παντελόνι ελαστικό-μέση είναι προφανώς διαθέσιμα στις ιστοσελίδες Wal-Mart και Kmart, το «πού να αγοράσουν» Αναζήτηση εμφανίστηκε ούτε μία θέση κατάστημα όπου θα μπορούσαμε να πάμε να αγοράσετε Chic τζιν. Όχι στο Μισούρι, Ιλινόις, Νέα Υόρκη, Καλιφόρνια, Τέξας, Κεμπέκ, Νήσος του Πρίγκηπα Εδουάρδου, η Αμερικανική Σαμόα ή Γκουάμ (που βαρέθηκε να παίζει με λειτουργία αναζήτησης κατάστημά τους μετά από αυτή, δεν είναι πραγματικά ακόμη σίγουροι σε αυτό το σημείο γιατί είναι εκεί). Όχι ότι έχουν πραγματικά σημασία? να καταλάβουμε ότι θα είναι λίγα ακόμη χρόνια πριν είμαστε στην αγορά για το παντελόνι μέσης πλύσης, κωνικό πόδι, υψηλής ελαστικότητας-μέση. μέχρι τότε, Chic, θα αγαπάμε αυτές τις προσιτές όχι-αρκετά-Calvin-Klein-αλλά-καλή-αρκετά-για-μας αναμνήσεις.

Πλευρά Σημείωση: Αν ήσασταν ποτέ σκέψης του Googling «Ιστορία του Chic Jeans,» δεν το κάνουν. Φέρνει μόνο ένα σύνδεσμο με ανεπιθύμητο περιεχόμενο με λέξεις-κλειδιά περιλαμβάνουν επίσης «ηπατολογίας,» «νάυλον» και «γιαγιά». Συν άλλα πράγματα. αντισταθείτε στον πειρασμό.

Αλλά αν θέλετε να μοιραστώ μερικές Chic τζιν μνήμες στα σχόλια, μην διστάσετε!

Παρακαλώ αφήστε αυτό το πεδίο Emptyget Buans Fullista στα εισερχόμενά σας!
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *

Ελέγξτε το φάκελο Εισερχόμενου ή Spam για να επιβεβαιώσετε τη συνδρομή σας.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *