Μετακίνηση ρούχων

Δημοσιεύτηκε από Aloïs Guinut την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019 · 14 σχόλια

“Ο δρόμος για μένα φώναξε με έναν κωφικό ήχο.
Ψηλό, λεπτό, σε βαριά πένθος, μαγευτική θλίψη,
Μια κυρία πέρασε, με ένα λαμπερό χέρι
Αύξηση, ταλάντευση του επιπέδου, καθώς και χείλη της φούστας της. ”

Πώς θα μπορούσα να εξηγήσω πολύ καλύτερα τη γοητεία που τα ενδύματα σε κίνηση παράγουν παρά με την αντιγραφή αυτών των στίχων του Baudelaire;
Θα μπορούσα να ακούσω τους ήχους των δρόμων που σβήνουν κατά την αντικατάστασή τους από αυτά των υφασμάτων καθώς και τα βραχιόλια αυτού του εκπληκτικού περαστικού.

Τα ρούχα πηγαίνουν μαζί με κάθε κίνηση που κάνουμε. Μπορούμε να επιλέξουμε την ενδυμασία skintight, ελαστική, υπογραμμίζοντας το σώμα χωρίς να παρατηρηθεί. Ή σκληρότερα, κορσέδωση το σχήμα καθώς και το περίπατο.

Στη συνέχεια, δεν κινείται ένα πανί.

Ωστόσο, αν ήσαστε ρευστά ρούχα, σας περιβάλλουν με ένα κινούμενο φωτοστέφανο. μερικές φορές κάπως αισθησιακή, μερικές φορές πραγματικά θεαματική.

Γι ‘αυτό προτείνω συνήθως τους πελάτες μου να περπατήσουν με μια σταθερή βήμα γύρω από το κατάστημα για να παρατηρήσουν τον αντίκτυπο του κινούμενου υφάσματος στη γοητεία της.

1 / τα ρέοντα ρούχα

Η ταχύτητα του βόλτα συνήθως προκαλεί τα ρούχα να απογειωθούν.

Τα αυταπάτες, καθώς και οι φωτεινές φούστες είναι σαν ένα τρένο στην εμφάνισή μας.

Όταν δεν είναι για τον άνεμο που φυσάει τις φούστες μας όπως το Marylin’s.

Το ιπτάμενο παλτό

Να πλεύσει, θα έχει κάποια φτερά.

Μεγάλα τάφρο, παλτά μαλλί ή μεταξένια κιμονό.

Για ακόμα περισσότερο στυλ, θεραπεύστε την επένδυση σας.

Φορέματα καθώς και φούστες

Πάνω από το γόνατο μπορούν να γυρίσουν σαν στοιχειώδες ίδρυμα ή να πετούν γύρω από τα πόδια σας.

Πέρα από το γόνατο, τα βαριά υφάσματα σας φέρνουν πίσω σε εκείνη την εποχή, όταν το περπάτημα δεν ήταν απλό έργο για τις γυναίκες, ενώ οι ελαφρές σε κάνουν να νιώσετε σαν μια ροή νεράιδα.

Μουσελσείνη

Μεταξωτό σατέν

Φως Mousselines, Frilly Flounces, Twenties Fringes ή εκλεπτυσμένες πτυχές Είστε καλύτεροι σύμμαχοι για μια βόλτα που θα μπορούσαν να γοητεύσουν έναν ποιητή (Ress) επαρκή για να συνθέσετε για σας.

2 / συρόμενα ρούχα

Αριστος

Είτε από ελαφρύ βαμβάκι, μετάξι ή πλεκτό μαλλί, κορυφές, αν δεν προορίζεται να είναι σφιχτό ή δομημένο υποτίθεται ότι ρέει στο σώμα μας.

Βέλτιστα δεν πρέπει να τους πιάσουν. Προσέξτε τα μπλουζάκια που προσκολλώνται στις λαβές αγάπης σας, από τα πουκάμισα που τραβούν γύρω από τα στήθη σας ή τα πουλόβερ που τεντώνονται στους δικέφαλους δικέφαλου σας.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι σε λογαριασμό μπορεί να κάνει την αγορά ενός σκληρότερου έργου (πρέπει να αναγνωρίσω, ακόμα πιο δύσκολο για τις μυϊκές ή υπερβολικές κυρίες εδώ) αλλά αξίζει τον χρόνο καθώς και την προσπάθεια. Στη συνέχεια, θα έχετε τα ρούχα που είναι αισθητά ροή στο σώμα σας. (Μπορώ να σας βοηθήσω να αγοράσετε αν δείτε το Παρίσι)

Μόλις εντοπίσετε τελειωτά τους τέλειους αγώνες σας, κάντε το καλύτερο από τα λουλούδια τους.

Ρίξτε τα μανίκια.

Τραβήξτε τις κορυφές σας γύρω από ακριβώς μπροστά, γαλλικό στυλ.

Τα ζώνη τους καθώς και να τους κάνουν να χνούσουν γύρω.

Ανοίξτε όσα κουμπιά θέλετε / can.

Αφήστε τους να γλιστρήσουν με ατυχήματα στους ώμους σας (προγραμματισμένο mishap ^^).

Αφήστε τους να είναι καθώς και online κίνηση μαζί σας!

Το μεταλλικό ύφασμα Paco Rabanne στυλ είναι πραγματικά beouncy.

Κασκόλ

Τα αξεσουάρ FAV FARETIES μπορούν είτε να είναι τόσο αυστηρά όσο εκείνα των αεροσυνοδών της Air France ή να κρεμάσουν σε έναν μη εντοπισμό δημιουργώντας μια κινούμενη ροή.

Εάν είναι μακρύς, καθώς και λεπτό (τουλάχιστον λεπτότερο από ό, τι είναι μακρύς), μπορείτε να αφήσετε τα δύο κομμάτια να κρέμονται στις πλευρές (ή ένα μπροστά, ένα στην πλάτη).

Εδώ ένα bit overdone (μου αρέσει όμως!) Ωστόσο, παίρνετε την ιδέα. Style du Monde.

Διπλωμένο σε ένα τρίγωνο, το τετράγωνο μαντήλι ρέει πάνω στα παλτά μας

Το υπερμεγέθη κασκόλ μετατρέπεται σε ένα κουκούλι.

Maja wyh

3 / το εξάρτημα που δεν θα μείνει

Βραχιόλια καθώς και σκουλαρίκια

Στο τελευταίο βιβλίο διάβασα, “Leurs Enfants Après Eux”, ο Nicolas Mathieu περιγράφει έναν χαρακτήρα από το θόρυβο καθώς και την κίνηση της Bangles της.

“Ένα chaq fois qu’elle portait la τσιγάρο à ses lèvres, les joncs en ή qu’elle avait au poignet cliquetaient joliment”. “Κάθε φορά που θα σηκώσει το τσιγάρο στα χείλη της, τα χρυσά βραχιόλια γύρω από τον καρπό της jangled daintily”

Λατρεύω την έννοια που πρέπει να συνδεθεί με μια λάμψη του φωτός καθώς και τον θόρυβο (ίσως αυτό θα μπορούσε να καταλήξει να είναι μια λάμψη χαράς; Ένας μεγάλος λόγος να μην το Mari Kondo μόνοι σας. Θα διαφημίσει αυτό σε μελλοντικούς φίλους. Ελπίζω να τους αρέσουν οι λάμπες όλων είδη).

Μπορείτε να το παράγετε με ευαίσθητα βραχιόλια ή σκουλαρίκια.

Τον ελαφρύ ιμάντα

Που μερικές φορές απογειώνεται.

Τα κινούμενα ρούχα κινούνται ψυχές <3 Εάν αυτό το άρθρο έθεσε ορισμένες προσωπικές μνήμες, παρακαλούμε να μοιραστείτε στην ενότητα Σχόλιο! Κατηγορία: Blog · Ετικέτες:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *