Share

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Reddit

Τσέπη

Καθώς το παιδί ενός σούπερ stylin’ πρώτη κυρία, δεν είναι καμία έκπληξη ότι τα Μάλια Ομπάμα έχει έρθει σε αυτήν δικό ενδυματολογικό φώτα της δημοσιότητας. Το περίφημο εφήβων, καθώς στόχος των παπαράτσι έχει τη διασκέδαση με τις τάσεις για τα επόμενα χρόνια, παράλληλα με την αδελφών Σάσα, όπως και τώρα την κομψή εμφάνιση μπροστά για να δει τι φόρεμα που θα φορέσει σε κάθε περίπτωση όλα τα μάτια ή ό, τι αυτή είναι λικνίζοντας σε αυτήν « εκτός υπηρεσίας»ώρες.

Αυτή η δημοσίευση μπορεί να περιέχει συνδέσεις θυγατρικών. Δείτε την πολιτική απορρήτου μας.

Είναι απλό να αποδώσει τις επιτυχίες της για να στυλίστες ή ονόματα σχεδιαστών, ωστόσο, δεδομένου ότι έχουμε δει να φορούν blogger-αγαπημένες μάρκες από τους ομοίους του unif καθώς και Anthropologie, καταλαβαίνουμε το ανερχόμενο αστέρι στυλ είναι να πάρει κάτι περισσότερο από ένα λόγο. Από εκκολαπτόμενος ενθουσιώδης για την πλήρη άνθηση fashionista, εδώ είναι το πώς ακριβώς Μάλια νύχια υπογραφή της παπαρούνας-αλλά-κομψή εμφάνιση.

Μάλια Ομπάμα στυλ αποδομείται

παλτά Killer

Αν υπάρχει ένα πράγμα που γνωρίζουμε για την Ουάσιγκτον, είναι ότι δεν είναι άγνωστος στις καιρικές συνθήκες. Για να διατηρήσετε ζεστό έρθει χειμώνα, φαίνεται Μάλια με ένα οπλοστάσιο των επιλογών δολοφόνος παλτό στην κορυφή off της προσπάθησε-και-αληθινό συνδετήρες.

Η επιλεγείσα προσέγγιση; Διαχρονικό, μέσα του μήκους, Α-γραμμή. Αν είστε διοχέτευση Μάλια Ομπάμα στυλ, επιλέξτε από μια πλούσια, εποχή-καταλαβαίνω απόχρωση, όπως το 2014 Radiant Orchid ή ένα παραδοσιακό εκτύπωσης ελέγχου μαύρο και άσπρο σε ένα κουμπί μπροστά στυλ.

< YIMEI $ 83.00 Καυστικός $ 118,90 SELECTE $ 98.00 αγγελικά μάτια $ 95.00 Qeexi $ 115.00 >

φούστες σκέιτερ

Είτε πρόκειται για μια πραγματική φούστα ή η προσαρμογή-και-φωτοβολίδα σιλουέτα ενός one-piece-θαύμα, το 16-year-old αγαπά να ταράξει αυτό το girly go-to. Πτυχωτός, τυπωμένο ή κοντή φούστα στολισμένα, αυτό το κομμάτι είναι το θεμέλιο για την υπέροχη καθώς και το στυλ αυθάδης του εφήβου.

Θηλυκή, flirty, όμως πάντα κυρία-όπως, το κλειδί εδώ είναι μια μέτρια ποδόγυρο. Το καλύτερο κομμάτι? Το σχήμα είναι σχεδόν καθολικά κολακευτικό – cinching σας στο στη μέση, στη συνέχεια, δίνοντάς σας μια φυσική άτεχνος στους γοφούς.

< Chicwish $ 38.17 Σούπερ ξηρό $ 34.50 Rosegal $ 15.20 COCO & JAIMESON $ 34.99 KAS Νέα Υόρκη $ 49.95 Yoins $ 13.95 >

ζωσμένος περίμετρο της μέσης

Η ζώνη είναι το τέλειο συμπλήρωμα για φούστες σκέιτερ της – καθώς επίσης και για την προσθήκη λίγο διακοσμητικό στοιχείο σε απλούστερες μορφές. Μάλια γνωρίζουν τα οφέλη της accessorizing με αυτό το εξοπλισμό του – μια ζώνη μπορεί να ενημερώσει την εμφάνιση του ένα φόρεμα καθώς και γραβάτα μαζί εντελώς ξεχωριστά κομμάτια. Το δικαίωμα ζώνη μπορεί να κρατήσει μια ματιά από παραπαίει καθώς και γλυκανάλατα, τονίζοντας το λεπτότερο μέρος της μέσης, καθώς και τη γυναικεία μορφή.

φθορά πόδι

Ο πολιτικός κόσμος έχει μια ειδικότητα στον κόσμο της μόδας, καθώς είναι η ικανότητα να βάλει μαζί ρούχα που μεταβάσεις από το γραφείο για να προετοιμαστεί-up φορές. νεαρή στυλίστρια μας δεν αποτελεί εξαίρεση, συνήθως εργάζονται φθορά πόδι στην καθημερινή ρουτίνα της, χάρη στην ψυχρός εποχές, καθώς και εντελώς σεμνότητα ίδια.

Αν τα στριφώματα σας ψάχνουν λίγο καθώς και υψηλή ή temps είναι σταθερά πτώση, καλσόν, καθώς και κολάν μπορεί να συμπλέκτη για κάθε σενάριο. ακριβώς χαντάκι θεμελιώδη μαύρο – Μάλια πηγαίνει πάντα τολμηρό χρώμα.

ποπ κλωτσιές Χρώμα

Ενώ δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι μπορεί να έχει κάποια prim-και-την κατάλληλη περιορισμοί να τηρήσουν, χρώμα ήταν πάντα όπου όλοι οι γυναίκες Ομπάμα έρχονται πραγματικά σε δικό τους. Μοιάζει πολύ με την προτιμώμενη κάτω στρώματα, υποδήματα είναι ένα πολύχρωμο ώρα να λάμψει, καθώς και το παλαιότερο παιδί εκμεταλλεύεται πλήρως.

Ενίσχυση από το αυθεντικό στυλ Μάλια δεν θα είναι συνολικά χωρίς κεφάλι-στροφή δήλωση παπούτσι ή ύπουλος σε επιφάνεια από κάθε μόδα-προς τα εμπρός ματιά. Είναι η πιο φωτεινή, τόσο το καλύτερο, καθώς και σίγουρα πιο διασκεδαστικό.

Παρακαλώ αφήστε αυτό το πεδίο σχέδιο emptyGet προϋπολογισμού Fashionista στο inbox σας!
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *

Ελέγξτε τα εισερχόμενα ή του φακέλου spam για να επαληθεύσετε τη συνδρομή σας.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *