Τα καινοτόμα πρότυπα του Shutterstock για το 2018
Ας ξεκινήσουμε σωστά το νέο έτος, δημιουργώντας λογικά την καινοτόμο προσέγγισή σας. Πριν φτάσετε στην επιχείρηση, θα πρέπει να αξιολογήσετε τις τάσεις.
Ξέρω! Στην ιδανική περίπτωση, δεν πρέπει να είναι για το τι είναι δημοφιλές, ωστόσο αυτό που σας λέει το πνεύμα σχεδιαστών σας. Δυστυχώς, δεν είμαστε σε απευθείας σύνδεση σε αυτόν τον ιδανικό κόσμο. Ανεξάρτητα από το πόσο επιθυμούμε. Δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να παράγετε από το κάτω μέρος της καρδιάς σας. Η καθοδήγησή μου είναι να ανακαλύψω ένα τυπικό έδαφος μεταξύ αυτού καθώς και επαγγελματικής πρόγνωσης για το τι θα είναι τεράστιο το 2018.
Το Shutterstock κάνει αυτό το είδος ανάλυσης κάθε χρόνο, για να προετοιμάσει όλους που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες τους. Είναι λίγο το κεφάλι όσο τα δημιουργικά, αν και αυτά τα δημιουργικά μπορεί να είναι οι πραγματικοί τάσεις, χωρίς καν να το συνειδητοποιήσουν.
Ακριβώς όπως η μόδα, δεν καταλαβαίνω ακριβώς πόσο είναι η φυσική αισθητική έκρηξη καθώς και ακριβώς πόσο είναι τεχνητά προκληθείσες τάσεις, από τους τεράστιους παίκτες της βιομηχανίας. Δεν θα καταλάβαινα τους λόγους για τους τελευταίους. Ωστόσο, ρίχνοντας μια ματιά στις προβλέψεις Shutterstock, αυτά τα σχέδια έχουν νόημα, αφού είναι διασκεδαστικά, δύσκολα, καθώς μπορείτε να εργαστείτε σε αδιανόητες μεθόδους γύρω τους.
11 στυλ φαίνεται να έχουν προκύψει, καθώς και μερικοί που βλέπουμε επίσης να εκδηλώνονται σε μπλουζάκια που σχεδιάζουν. Εκτός από αυτή την επιλογή, ο γνωστός ιστότοπος εικόνων αποθεμάτων θα καλύψει αυτά τα μοτίβα καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, με προτάσεις καθώς και μαθήματα. Είναι μια αξιόπιστη πηγή σε τακτική βάση να επιστρέψει καθώς και να πάρει κίνητρο από.
Εδώ είναι τα 2018 προεξέχοντα πρότυπα στυλ που δηλώνει ο Shutterstock που δεν πρέπει να αφήσετε αν η όρασή σας. Συμπεριλάμβανα μερικά δικά μας παραδείγματα που ισχύουν στη βιομηχανία μπλουζάκια:
Φαντασία

Νέος μινιμαλισμός

Χώρος

Φυσική πολυτέλεια

Παστέλ

Μια παγκόσμια πορεία

Κάκτος

Αρχαία γεωμετρία

Ολογραφικό φύλλο

0/5 (0 κριτικές)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *