category

Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας των ρουμανικών εικονογράφων

που γιορτάζει τους ρουμανικούς εικονογράφους
Είναι Δεκέμβριος καθώς και οι ημέρες των Χριστουγέννων είναι επάνω μας. Θα υπάρξει μια μυριάδα ελεύθερων πόρων κυρίως, αφού αυτός είναι ο μήνας της δίωξης. Τι πολύ καλύτερη μέθοδος για να γιορτάσουμε από την παροχή λίγο κάτι σε όλους.
Αλλά, φέτος, θέλω να κάνω κάτι περισσότερο. Την 1η Δεκεμβρίου, οι συμπατριώτες μου καθώς και εγώ γιορτάζω την Εθνική Ημέρα της Ρουμανίας. Είμαστε μια κομμουνιστική χώρα μέχρι πρόσφατα. Ως εκ τούτου, όλα τα γεγονότα φαίνονται αντιγραφή αυτού που βλέπουμε σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες που ποτέ δεν κατάλαβαν το καθεστώς ή τις ΗΠΑ. Αυτό δεν είναι να δηλώσουμε ότι δεν έχουμε πολλές δικές μας πατριωτικές εορταστικές εκδηλώσεις. Η προσπάθειά μου είναι μια τέτοια “πατριωτική γιορτή”.
Ολόκληρος ο μήνας του Δεκεμβρίου θα λειτουργήσω μερικούς από τους προτιμώμενους επιτυχημένους ρουμανικούς καλλιτέχνες μου, οι οποίοι είναι κυρίως εικονογράφοι. Έχουν τόσο εθνική όσο και παγκόσμια αναγνώριση για τη φαντασία τους καθώς και για το πνεύμα. Θέλω όλοι να το δεις, καθώς και να πάρετε μια αίσθηση του τι οι Ρουμάνοι δίνουν τη βιομηχανία γραφικών.
Η Μαρία Σουντουκάνη η πρώτη που εμφανίζεται στη σειρά είναι η Μαρία Σουντούκαν.
Δεδομένου ότι έχω αυξήσει λίγο δράκο, έχω επίσης καταλήξει να εξοικειωθεί με το υπέροχο εκδοτικό σπίτι Usborne. Εκτός από αυτό είναι ακριβώς το πώς βρήκα τη Μαρία Σουντουκάν από τον Cluj Napoca (Ρουμανία). Δυστυχώς, ήταν με έναν ξένο εκδότη καθώς και όχι από το δικό μας. Δεν είμαστε εξαιρετικά μεγάλοι στην προώθηση των αξιών μας, φαίνεται. Ωστόσο, ήμουν ψυχισμένος για να δω ότι είναι ένας συνηθισμένος συνεργάτης του Usborne, έχοντας δημιουργήσει εικονογραφήσεις για μια συλλογή ιστοριών από τα έργα του Σαίξπηρ, που γράφτηκε και επεξεργάστηκε η Άννα Μιλμπούρνη. Το άλλο βιβλίο φωτογραφιών είναι οι ιστορίες του Canterbury, επαναλαμβάνονται για τα παιδιά.

Εκτός από τα παιδικά βιβλία, αντλεί μοναδική εικόνα για γραφικά μυθιστορήματα, αφίσες καθώς και κόμικς. Επίσης, συνέβαλε σε μια εξαιρετικά ζωντανή δουλειά για ένα κατάστρωμα καρτών, που ονομάζεται Mascarici. Σε τακτική βάση ενημερώνει το ιστολόγιό της με εκδηλώσεις καθώς και σκίτσα καθώς και τις ικανότητές της. Επιπλέον, έχει επίσης μια αδελφή, Ileana Surducan, συμμορφώνοντας με τα βήματά της. Και οι δύο γονείς είναι γιατροί, οπότε οι γυναίκες το κάνουν πραγματικά για τις τέχνες, παρακινημένοι από ανοιχτούς ανθρώπους. Ο ενθουσιασμός τους δεν ήταν ποτέ ικανοποιημένος με την αντιπολίτευση, τόσο πολύ για να εξασφαλίσει ότι ποτέ δεν σκέφτηκαν να κάνουν τίποτα άλλο.
Η Μαρία παρήγαγε το Praslea Cel Voinic με βάση τρία τυπικά ρουμανικά παραμύθια, καθώς και το πλήθος χρηματοδότησε τη δουλειά με την Crestemidei.ro, μια πλατφόρμα στο Διαδίκτυο παρόμοια με το Kiskstarter. Ήταν το όνειρό της να μετατρέψει αυτές τις παραδοσιακές ιστορίες σε ένα γραφικό βιβλίο, καθώς και να πετύχει όμορφα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι, πέρα ​​από τις δεξιότητές της, έχει επίσης το δώρο της ιστορίας.

0/5 (0 κριτικές)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *