Σήμερα είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με το Marshalls για ένα από τα αγαπημένα μου έργα μέχρι σήμερα. Έχετε ακούσει για τους φίλους του Marshalls Pin; Εδώ είναι το χαμηλό-κάτω: Την περασμένη εβδομάδα, πήρα κρυφά τρεις από τους πιο πιστούς οπαδούς μου στο Pinterest και πηγαίνω σε ένα ταξίδι αγορών στο Marshalls για να βρουν εξατομικευμένα δώρα για καθένα από αυτά με βάση τα απίστευτα πίνακες Pinterest. Τυχερός για μένα, οι τοπικοί μου marshalls είχαν μόλις πάρει μια νέα αποστολή από τσάντες πτώσης-άξια πτώσης, γι ‘αυτό επέλεξα ένα για καθένα από αυτά με βάση τις εικόνες που καρφώθηκαν στα πίνακες Pinterest τους και τους στέλνω στους τυχερούς νικητές αυτή την εβδομάδα! (… Υποθέτοντας ότι δεν μπορώ να πείσω τους Marshalls να με αφήσουν να κρατήσω όλους τους, είμαι επί του παρόντος καταιγίδες με δικαιολογίες, χάθηκαν σε πυρκαγιά; Το διαμέρισμά μας ληστεύτηκε;

Ήμουν αγοραστής Marshalls για όσο διάστημα μπορώ να θυμηθώ, οπότε ήμουν σούπερ αντλημένος για μια δικαιολογία (σαν να χρειάζομαι ένα;) για να χτυπήσω το τοπικό μου κατάστημα. Εκτός από αυτές τις πανέμορφες τσάντες πτώσης, σημείωσα επίσης μερικά υπέροχα αντικείμενα για το νέο μας διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη, τα οποία θα δείτε τις επόμενες εβδομάδες και μήνες καθώς η διαδικασία μετακίνησης και διακόσμησης σπιτιού εξελίσσεται.

Αλλά ειλικρινά, για κάποιον που κάνει περίπου το 99% των αγορών της σε απευθείας σύνδεση, η Marshalls είναι ένα από τα λίγα καταστήματα που πραγματικά ενθουσιασμένος που επισκέπτομαι αυτοπροσώπως. Συνήθως, η σκέψη των προσωπικών αγορών σήμερα με κάνει να θέλω να κολλήσω ένα πιρούνι στο μάτι μου, αλλά οι Marshalls είναι η εξαίρεση. Είναι μια τέτοια αναζωογονητική εμπειρία αγορών για να περπατήσετε σε ένα μέρος που δεν ξέρει τι θα είναι στο κατάστημα, αλλά εντελώς σίγουρος ότι θα αποκαλύψω κάτι απίστευτο. Για μένα, η έκκληση και ο ενθουσιασμός είναι στην πραγματικότητα αρκετά παρόμοια με την εμπειρία μου στο Pinterest. Ανεξάρτητα από το αν πηγαίνετε σε αυτό με μια προϋπάρχουσα ιδέα στο μυαλό, πάντα βγείτε μακριά έχοντας ανακαλύψει απίστευτες ιδέες που εκπλήσσονται και εμπνέουν.

Εάν έχετε ακολουθήσει αυτό το blog και τα κοινωνικά μου κανάλια για μεγάλο χρονικό διάστημα, ξέρετε ότι το Pinterest είναι μία από τις αγαπημένες μου πλατφόρμες. Με τα χρόνια, έχω συνεχώς στραφεί στο Pinterest για έμπνευση στυλ, ιδέες σχεδιασμού γάμου, μεγάλες συνταγές και (ειδικά πρόσφατα!) Συμβουλές για το σπίτι για το νέο μας χώρο στη Νέα Υόρκη. Εάν είστε τόσο εμμονή με το Pinterest όπως και εγώ, φροντίστε να ακολουθήσετε το Marshalls στο Pinterest και αν επανατοποθετήσετε τα αγαπημένα σας από το board PIN PAL, ποιος ξέρει, θα μπορούσατε να είστε το επόμενο άτομο που λαμβάνει ένα #MarShallsSurprise!

Blazer: Olivia Palermo x Chelsea 28 | Turtleneck: Rachel Pally (επίσης λατρεύει αυτό για κάτω από Blazers) | Φυστικοποιημένα τζιν με τζιν: κενό denim | Κόκκινες αντλίες βελούδου: Sam Edelman | Σκουλαρίκια: Zara (παρόμοια εδώ, εδώ και εδώ) | Γυαλιά ηλίου: Καπνός x καθρέφτες | Lip: Nars (Rikugien) | Τσάντα: c/o marshalls (παρόμοια εδώ)

< >

Χάρη στον Marshalls για τη συνεργασία σε αυτήν την ανάρτηση!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *