από την Melanie Riccardi

Σανδάλια: Michael Kors | Σακάκι: Vince Camuto | Μπλούζα: Vince Camuto (επίσης λατρεύει αυτό το αντίστοιχο κορυφαίο) | CULOTTES: Vince Camuto (επίσης όπως η ταιριασμένη φούστα εδώ και τα ταιριαστά σορτς εδώ) | Βραχιόλι: Kate Spade | Choker: Baublebar

< >

Στη συνέχεια της εστίασης αυτής της εβδομάδας στα Spring Footwear, παρουσιάζω ένα άλλο ζευγάρι αγαπημένων – αυτά τα μαύρα δερμάτινα σανδάλια Michael Kors. Μου αρέσουν τα σανδάλια του Steeled Ankle Strap που κατέληξαν να είναι εξαιρετικά εμφανή τα τελευταία χρόνια (όπως αυτά), ωστόσο οι σημερινές εκδόσεις Michael Kors πήδησαν σε μένα ως λίγο πιο γυαλισμένο (και πρακτικό) με το παχύτερο ιμάντα toe- ειδικά για ένα περιβάλλον εμπειρογνωμόνων. Πρέπει να δηλώσω ότι αυτά τα κουτάβια είναι από τα πιο άνετα σανδάλια αστράγαλο που έχω φορέσει ποτέ. Το σούπερ μαλακό δέρμα, καθώς και το κωνικό του ιμάντα των δακτύλων τους κάνει να αγκαλιάζουν καθώς και να υποστηρίξουν το πόδι σας πολύ καλύτερα από τις πιο λεπτές εκδόσεις, ειδικά αν τα αγοράζετε με σκοπό να τα χρησιμοποιήσετε για μεγάλες χρονικές περιόδους ( δηλαδή τη διάρκεια μιας εργάσιμης ημέρας). Φυσικά, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα σανδάλια μπορεί να μην επιτρέπονται σε πολλά συμβατικά γραφεία. Έτσι, αν αυτό ισχύει για εσάς, θα άλλαζα τα σανδάλια για αυτό το ζευγάρι παραδοσιακών μαύρων αντλιών (το σχήμα είναι εκπληκτικό).

Επίσης, όπως μερικοί από εσάς μπορεί να θυμάστε, χαρακτήρισα ένα ακόμα ροζ μονοχρωματικό βλέμμα όχι τόσο πολύ καιρό πριν. Σε αυτή τη θέση, χρησιμοποίησα και ένα μαύρο παπούτσι, καθώς και ορισμένοι επισκέπτες ανέφεραν ότι θα προτιμούσαν ένα γυμνό παπούτσι όταν συνδυάζονται με ένα τόσο μαλακό χρώμα. Πιστεύω ότι ένα ελαφρύτερο παπούτσι θα φαινόταν υπέροχο, αλλά προσωπικά, μου αρέσει η αντίθεση ανάμεσα στο ανοιχτό ροζ ροζ καθώς και το μαύρο. Για μένα, το μαύρο ζευγάρωμα κάνει την απαλότητα της ροζ απόχρωσης περισσότερο, αλλά αυτό είναι απλώς προσωπική προτίμηση, καθώς έχει νόημα ότι ένα γυμνό παπούτσι θα ήταν ενστικτώδες για πολλούς. Έτσι είναι όσο εσείς. Είτε έτσι είτε αλλιώς, μπορούμε πιθανότατα να είμαστε ακόμα φίλοι.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Για όσους έχουν ζητήσει, το σακάκι Vince Camuto που χρησιμοποιείται σήμερα που συνδέεται με παραπάνω είναι στην πραγματικότητα το ίδιο ακριβώς ακριβές χρώμα με την κορυφή, παντελόνι καθώς και άλλα συντονιστικά κομμάτια. Για κάποιο λόγο, το χρώμα εμφανίζεται πιο σκούρο/πιο κορεσμένο στη φωτογραφία στην ιστοσελίδα του Nordstrom, ωστόσο αυτοπροσώπως, είναι η ακριβής ακριβώς ίδια “Taffy Pink”.

Ακολουθήστε το @Maryorton στο Instagram!

Τεσσάρων

Αυτή η δημοσίευση δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Nordstrom.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *