ευρύ παντελόνι πόδι, γιλέκα πουλόβερ, μπότες χρησιμότητα – κάποιοι σπεύδουν να πάρουν μερικά από τα πιο σημαντικά τάσεις φθινόπωρο και το χειμώνα πριν από την έναρξη της σεζόν. Στη συνέχεια το χιόνι έρχεται. Τα σετ κρύο, και κλίνουν προς τα κομμάτια που όχι μόνο διατηρούν ένα νήμα από ό, τι μας κάνει να αισθανόμαστε σαν «εμάς», αλλά και τα κομμάτια ότι η εργασία λειτουργικά στην καθημερινή μας τρόπο ζωής.

Είναι τα μέσα Ιανουαρίου. Υπάρχει αφθονία των χειμερινή σεζόν έφυγε, αλλά έχουν περάσει αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για μας να καθορίσει ακριβώς τι είναι απαραίτητο ντουλάπες χειμώνα μας.

Ως εκ τούτου, εδώ είναι η καλύτερη του χειμώνα. Μια συλλογή από κομμάτια που δεν είναι μόνο για την τάση, αλλά αυτά που έχουν αποδειχθεί σε όλη τη σεζόν να είναι απαραίτητα ντουλάπα.

εικόνα cred @ sourceunknown.store

Ευρεία παντελόνι πόδι

Για εσάς τους λάτρεις των skinny jeans, λυπάμαι. Αυτό το έτος, η ψηφοφορία είναι και ευρύ παντελόνι πόδι είναι το παντελόνι της επιλογής. Στο μινιμαλιστικό κόσμο της μόδας, που έχουμε ήδη και αγκάλιασε για πολύ περισσότερο από ένα ζευγάρι των εποχών. Αυτή τη σεζόν, έχουν κάνει να mainstream. Εάν δεν αισθάνεστε πολύ καλύτερα λίκνισμα αυτό ανδρικά εμπνευσμένη τάση, να επιλέξουν μια πιο τοποθετηθεί επάνω να μετατοπίσουν το επίκεντρο μιας κολακευτικό μορφή που είστε πολύ πιο χρησιμοποιούνται για να πάρει με εντοιχισμένη παντελόνι.

Το υπερμέγεθες σακάκι

Κορίτσι, αν ακόμα δεν έχουν πάρει το ένα, δεν είμαι σίγουρος τι κεραυνός θα αναμονή είστε για. Μια υπερμεγέθης σακάκι είναι ένα ζεστό στρώμα που κάνει οποιοδήποτε σύνολο λίγο πολύ πιο περίπλοκο. ας πούμε γεια να κάνει tees και κολάν κατάλληλο για το γραφείο. που εργάζονται σε 8-5 στον κόσμο της μόδας, αυτό είναι ένα κομμάτι που φορούν 2-4 φορές την εβδομάδα, και αξίζει την επένδυση σε ένα στυλ ποιότητα πολυτέλεια που θα είστε σε θέση να φορέσει τα επόμενα χρόνια.

εικόνα cred @mvb

Δερμάτινο κολάν

Ένα αγαπημένο για μερικές εποχές, υπάρχουν τόσοι πολλοί λόγοι θα πρέπει να έχετε ένα ζευγάρι δερμάτινα κολάν στην ντουλάπα σας. Οι ιδέες στολή για το δέρμα κολάν είναι πραγματικά ατελείωτες, και ικανοποιούν και τις δύο κατηγορίες άνεση και σεξαπίλ. Υπάρχει πολύ περισσότερο τη νίκη σύνθετο από αυτό; Έχω βρεθεί σε ορυχείο στην επανάληψη κάθε εβδομάδα.

@__modus εικόνα cred

μπότες Utility

Έχουμε δει τώρα λίγες ημέρες από το χιόνι στην ανατολική ακτή. μπότες χρησιμότητας δεν είναι μόνο το πιο διάσημο σιλουέτα για υποδήματα αυτή τη σεζόν – είναι επίσης πολύ χρήσιμο κατά τη διάρκεια του χειμώνα σεζόν. Αν δεν έχετε αγοράσει ένα ζευγάρι, να προχωρήσει και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Τα καλά νέα είναι, από όπου και αν προβλέπεται να συνεχιστεί και μέσα στις επόμενες εποχές.

Το δέρμα shacket

Δερμάτινο μπουφάν είναι πάντα μια ντουλάπα βασικό. Αυτή τη σεζόν, η boxy αδελφή είναι βασίλισσα με μια υπερμεγέθη εφαρμογή και χρησιμότητα τσέπες. όπως ένα σακάκι, αυτό το κομμάτι είναι ένα μεγάλο κομμάτι layering για το στυλ χειμερινή περίοδο, και το δέρμα δίνει το βλέμμα σας ένα κομμάτι της ακμής. Είχα αγαπημένα μου στην ντουλάπα κάψουλα μου, και από όπου και αν πάρει μια προπόνηση αυτή τη σεζόν.

εικόνα cred @ingridedvinsen

Ενα καπέλο μπέιζμπολ

Απόκρυψη χθεσινή μαλλιά και να κρατήσει ζεστό το athleisure αξεσουάρ της σεζόν, ένα καπέλο του μπέιζμπολ. καλά νέα είναι, μπορείτε να κρατήσετε φορώντας αυτό το χειμώνα απαραίτητη σεζόν μέσα από την άνοιξη.

Με αυτούς τους συνδετήρες ντουλάπα, μπορείτε να φρεσκάρετε ακριβώς για οποιοδήποτε σύνθετο στην ντουλάπα χειμώνα σας. χρειαστείτε μερικά πολύ περισσότερα προϊόντα πρώτης ανάγκης; Αυτά τα 8 θα πρέπει να έχουν τα απαραίτητα μόδας πτώση είναι ακόμα ισχυρή μέσα της σεζόν χειμερινή περίοδο.

Μοιραστείτε αυτό:
Κάντε κλικ για να το μερίδιο στο Facebook (ανοίγει σε νέο παράθυρο)
9Click με μερίδιο στο Pinterest (ανοίγει σε νέο παράθυρο) 9
Κάντε κλικ για να μεριδίου στο Twitter (ανοίγει σε νέο παράθυρο)
Κάντε κλικ για να μεριδίου στο Pocket (ανοίγει σε νέο παράθυρο)
Κάντε κλικ για να μεριδίου στο Tumblr (ανοίγει σε νέο παράθυρο)
Κάντε κλικ για να το μερίδιο στο MySpace (ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετίζεται με

ρούχα στυλ του δρόμου με την Anne FontaineAn αέρα αυτοπεποίθησης, ένα μεγάλο εύκρατο διασκελισμό. Έχει βούρτσες πίσω μια χαλαρή τσουλούφι των μαλλιών και αφήνει πτώση το χέρι της unassumingly κάτω από τις προσαρμοσμένες γραμμές ταιριάζουν της. Πιάνεις μια ματιά μέσα της λίγο χωρίσαμε τα χείλη, όπως αυτή ματιές πίσω στο πίσω αστικό τοπίο. Ο πλοίαρχος του δρόμου …
6 Ιανουαρίου, 2022In “blog”

αυτό + ότι: 13 αβίαστα μοντέρνα ιδέες στολή για winterWe’re όλοι απασχολημένοι. Η γενιά μας έχει δανείσει σε μια κοινωνία που συσκευάζει κάθε στιγμή μας με ρουτίνες πρωί γυμναστήριο, ώρες γραφείου αργά τη νύχτα, κοινωνική ραντεβού, και τη διατήρηση της εικόνας σπίτια ιδανικό. Είμαστε πάντα σε μια βιασύνη, και τη στιγμή που είμαστε σε θέση να επιβραδύνει, προσπαθούμε να αποσπάσουν σε μια τελευταία …
10 Ιανουαρίου 2022In “blog”

κολεγιακά ή μινιμαλιστική, loafers είναι η νέα υποδήματα essentialsLove ή το μίσος αυτό, αν η μόδα είναι το πράγμα σας, γνωρίζετε ήδη ογκώδες loafers είναι η μινιμαλιστική must-have παπούτσια της σεζόν. Αυτή η αυτοπεποίθηση 90 είναι το στυλ κορίτσι κάνει μια τεράστια επιστροφή στο 2021, που σε συνδυασμό με μινιμαλιστική και κολεγιακά ρούχα όσο. εικόνα πιστοποιήσεων (και ένα από τα αγαπημένα μου …
20 Δεκεμβρίου 2021In “blog”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *