μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Reddit

Τσέπη

Μπορούμε να προτείνουμε για το αν οι Jean Leggings είναι πραγματικά γκέτες ή απλά αληθινά τζιν, αλλά …. Μας αρέσει η απόρριψη τόσο για την πραγματοποίηση της δεκαετίας του ’80, καθώς και τη δυνατότητα να κάνει τα πόδια μας να φαίνονται ένα μίλι μήκος. Τα Μεγάλα Νέα είναι ότι οι τελευταίες γκέτες του Jean έρχονται σε μια μεγάλη γκάμα πλύσεων, ώστε να μπορείτε είτε να πάτε απίστευτα μοντέρνα (ελαφριά ή όξινη πλύση, υψηλή μέση) είτε απίστευτα κομψή (μεσαία σε χαμηλή αύξηση, παραδοσιακή σκοτεινή πλύση). Ακριβώς εδώ είναι τα jeggings που μας αρέσει για την άνοιξη, όλα κάτω από $ 50.

Αυτή η δημοσίευση μπορεί να αποτελείται από συνδέσμους θυγατρικών. Δείτε την πολιτική απορρήτου μας.

Το χοιρινό: 5 ζεύγη

1. Το Fabulous Legging, $ 39, Newport News

Κολακευτική σκούρα πλύση, ελέγξτε. Υλικό που μοιάζει με denim όμως με τη συγχωρήστε “δίνουν” γκέτες, ελέγξτε. Μεγαλύτερα, τα πιο φανταχτερά πόδια, ελέγξτε.

2. Skinny Jean Leggings, γυμνά αναγκαιότητες, $ 25 στην πώληση

Αυτές οι γκέτες του Jean είναι απίστευτα λεπτό καθώς και μεσαία πλύση, για όσους θέλουν να ταξιδέψουν το φράχτη. Βλέπουμε αυτά με κρέμα ή λευκή θηλυκή μπλούζα (για αντίθεση) καθώς και μερικές τολμηρές έγχρωμες μπότες αστραγάλου.

3. Vila Stonewash Denim Jean Leggings, σε πώληση $ 30.77, Asos

Για μια πλήρη ατμόσφαιρα δεκαετία του ’80, αυτές οι εκδότες πέτρινες γκέτες είναι έτοιμες στο κλαμπ – ρίχνουν σε μια μεταξένια θηλυκή κορυφή καθώς και μερικά strappary τακούνια για να κρατήσει το βλέμμα σύγχρονο αντί για μια αποτυχημένη προσπάθεια ανάκτησης του ανώτερου έτους. Θυμηθείτε: Ένα αναπτήρα πλυντήριο τείνει να μεγεθύνει τα κομμάτια καθώς και τα χτυπήματα, οπότε αν είστε ανήσυχοι για το spotlighting spots (είμαστε ιδανικοί εκεί μαζί σας) Αυτά μπορεί να μην είναι οι γκέτες για εσάς. Αν χρειαστεί να απολαύσετε, ωστόσο, δεν είστε μοντέλο, που χρειάζεστε-τρώνε-α-σάντουιτς, απίστευτα κολλήστε λεπτό, ζείτε τα με μια τοπική κορυφή για να εξισορροπήσετε τη σιλουέτα καθώς και καμουφλάζ οτιδήποτε προτιμάτε να κρατάτε κάτω από τα περιτύλιγμα.

4. Καλλιέργεια Zelda Jean Legging, $ 49,50, Express

Μια περικομμένη σκούρο πλυντήριο είναι η πολύ πιο περιστασιακή μέθοδος για να φορέσει το μοτίβο – ζευγάρι με ένα κοντινό κοντό μανίκι, καθώς και πολύχρωμα διαμερίσματα για να κρατήσει το εμφάνιση flirty καθώς και εξαιρετικά το 2010.

5. Ρωτήστε πίσω Faux Jean Legging, $ 49,50, Express

Αυτό το ζευγάρι αν είναι πιθανότατα το παραδοσιακό όπως το τζιν πόδι μπορεί να πάρει – denim, σκοτεινό, απίστευτα σούπερ λεπτό. Αυτές οι γκέτες Jean έχουν μεγαλώσει σέξι καθώς και δυνητικά (καλά, σχεδόν) διαχρονικά με αντλίες – προσθέστε μερικές στρωματοποιημένες δεξαμενές, καθώς και είστε υπέροχα για να πάτε.

Παρακαλώ αφήστε αυτό το πεδίο Emptyget Cound Budget Fashionista στα εισερχόμενά σας!
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *

Ελέγξτε το φάκελο Εισερχόμενου ή Spam για να επαληθεύσετε τη συνδρομή σας.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *