Share

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Reddit

Τσέπη

Είναι η εποχή του χρόνου για να μιλήσουμε για την ασφάλεια πεντικιούρ. Τα πόδια μας αναδύεται από τα ασφαλή, άνετη, πλήρη όρια προστασίας των μπότες χειμώνα μας – καθώς και ότι προϋπόθεση κάποια σοβαρή καλλωπισμού.

Αυτή η δημοσίευση μπορεί να περιέχει συνδέσμους θυγατρικών. Δείτε την πολιτική απορρήτου μας.

Πλέον είμαστε όλοι αναδύεται από την ηλικία COVID-19 που προσθέτει τη δική της δυναμική στο θέμα της ασφάλειας πεντικιούρ.

Ακόμη και με ένα ζευγάρι σανδάλια με λουριά που καλύπτουν στρατηγικά θέμα δάχτυλα των ποδιών μας – όλοι έχουν τουλάχιστον ένα – τι γίνεται με αυτές τις κακότροπος τακούνια; Ξέρετε, αυτά που έχουν κρυμμένο σε UGGs εδώ και μήνες; Ήρθε η ώρα να Slough μακριά ότι κρούστα κυρίες!

Εμείς αρχικά έγραψε αυτό δημοσιεύει πίσω στο 2012, μετά από συνεντεύξεις με εξέχοντες νέα Υόρκη ποδίατρος Δρ Όλιβερ Zong. Ο Δρ Zong έχει δει το μερίδιό του κάλους, κάλους, καθώς και ζητήματα τα πόδια, για να μας δώσει κάποιες συμβουλές για την ασφάλεια των ποδιών. Έχει δει επίσης αμέτρητες ασθενείς που έχουν αναπτύξει βακτηριακές λοιμώξεις του δέρματος που προκύπτουν από πεντικιούρ σαλόνι. Ick.

Ακολουθούν οι αρχικές συμβουλές Δρ Zong του, συν κάποια επιπλέον δείκτες για να σας προστατεύσει από την ευρύτερη κινδύνους για την υγεία των ποδιών και ευεξίας.

ασφάλειας Πεντικιούρ κάνουν, καθώς και don’ts

dos Πεντικιούρ:

Να ζητήσει από τους εργαζόμενους σαλόνι ακριβώς πώς θα διατηρήσουν ιαματικά λουτρά ποδιών, καθώς και με ακρίβεια πόσο συχνά καθαρίζονται. Παρακολουθήστε εργαζόμενοι σαλόνι, ενώ εργάζονται για τους πελάτες. Θέλετε να δείτε ότι τα ποδόλουτρα απολυμαίνονται μετά από κάθε πελάτη.
Μήπως το ενδιαφέρον των αμοιβών στον χρόνο που ποδόλουτρα μεταξύ των πελατών καθαρισμό. Το απολυμαντικό πρέπει να εργαστεί για την πλήρη απασχόληση που αναφέρονται στην ετικέτα του. Αυτό μπορεί να είναι 10 λεπτά, ανάλογα με τον τύπο του απολυμαντικού. Αξίζει υγείας και της ευεξίας σας, καθώς και την ασφάλεια με τη μέθοδο υπομονή στο σπα.
Να ελέγχετε το δέρμα σας για λοίμωξη κατά τη διάρκεια των ημερών που συμμορφώνονται με το πεντικιούρ σας. Ανοιχτές πληγές μπορεί να εμφανιστεί στο δέρμα των ποδιών σας, καθώς και τα πόδια. Μπορούν να αρχίσουν να ψάχνουν σαν τσιμπήματα εντόμων, ωστόσο, θα ενισχύσει το μέγεθος καθώς και η σοβαρότητα την πάροδο του χρόνου. Φαγούρα ή κίτρινο νύχια μπορεί να είναι σημάδια ενός μύκητα.
Μην πηγαίνετε στο podiatrist σας ή την κύρια φροντίδα γιατρό αν υποψιάζεστε κάποια λοίμωξη.
Να είστε προσεκτικοί για τεχνικούς οι οποίοι επιθετικά κλιπ μακριά πετσάκια σας.

don’ts Πεντικιούρ:

Μην πάρετε ένα πεντικιούρ, αν έχετε κοψίματα ή εκδορές στα πόδια ή τα πόδια σας. Οι μικροοργανισμοί που ζουν σε ποδόλουτρα μπορεί να πάει σε με το δέρμα, καθώς και τη μόλυνση αιτία.
Μην το ξύρισμα, το κερί ή να χρησιμοποιήσει κρέμες αφαίρεσης τρίχας μέσα σε μια ημέρα πριν πάρει ένα πεντικιούρ.
Μην πάρετε ένα πεντικιούρ, αν έχετε δαγκώματα bug, μώλωπες, εκδορές, απεργοσπάστες ή δηλητηριώδης κισσός.

COVID-19 πρωτόκολλα πεντικιούρ

Έτσι, ναι, υπάρχει ένα εμβόλιο στο παιχνίδι. Ωστόσο, όχι, αυτό δεν κάνει το σαλόνι νυχιών κάθε είδους ασφαλέστερη. Για το άμεσο μέλλον, θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τους επαγγελματίες σαλόνι σας συμμορφώνονται με αυτές τις κατευθυντήριες γραμμές:

Όλες οι τεχνικοί φορούν εξοπλισμό ατομικής προστασίας. Αυτό σημαίνει γάντια, ασπίδες προσώπου, καθώς και μάσκες πανί.
Οι πελάτες που φορούν μάσκες, καθώς και κοινωνικά αποστάσεις. ακόμα και πολύ καλύτερα αν τα σαλόνι νυχιών βάζει προσωρινά εμπόδια μεταξύ των σταθμών εργασίας – όπως πλαστικά καλύμματα.
Όλες οι επιφάνειες επανειλημμένα σκούπισε τα κάτω, ιδιαίτερα μεταξύ των πελατών.

Παρακαλώ αφήστε αυτό το πεδίο Emptyget Cound Budget Fashionista στα εισερχόμενά σας!
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *

Ελέγξτε το φάκελο Εισερχόμενου ή Spam για να επαληθεύσετε τη συνδρομή σας.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *