Μοιραστείτε

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Reddit

Τσέπη

Τι: Ενοικίαση του διαδρόμου ξεκινάει το site του γάμου αυτή την εβδομάδα, καθώς και η TBF παρακολούθησε το αποκλειστικό γεγονός.

Αυτή η δημοσίευση μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους θυγατρικών. Δείτε την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτό που λένε: “Ο νέος ιστότοπος θα φροντίσει τη νύφη, τις παράνυμφες της, καθώς και στους επισκέπτες του γάμου προσφέροντας αποκλειστικές συλλογές παράνυμφων, αξεσουάρ νυφικών, καθώς και υπηρεσίες στυλ. Οι συλλογές bridesmaid έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά προς ενοικίαση στους γάμους διαδρόμου από κορυφαίους σχεδιαστές Badgley Mischka, Robert Rodriguez, καθώς και Nicole Miller. Τα επιπλέον μη αποκλειστικά στυλ θα προσφέρονται από τη Shoshanna καθώς και στο Calypso.

Η συλλογή bridesmaid του σχεδιαστή θα προσφέρει έως και τέσσερα στυλ σε έως και τέσσερα εποχιακά χρώματα, επιτρέποντας στη νύφη να αναμειγνύεται-και να ταιριάζει με μια επιλογή των φορέων παράνυμφων που ταιριάζουν καλύτερα στο νυφικό κόμμα της. Οι νύφες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να εξατομικεύσουν τα φορέματα παράνυμφων της με προαιρετικές διακοσμήσεις όπως ζώνες κοσμημάτων καθώς και σανίδες. Τα BridesMaid Ενοικιάσεις φόρεμα θα ξεκινήσουν από $ 65 καθώς και περιλαμβάνουν μια εφημερίδα Εκτός από μια περίοδο ενοικίασης 8 ημερών.

Αυτό που λέμε: Αφού είδαμε μια προεπισκόπηση της νέας νυφικής περιοχής, εντυπωσιάζουμε σίγουρα, ιδιαίτερα για όσους αναζητούν τρόπους για να έχουν ένα γάμο του σχεδίου προϋπολογισμού. Ακριβώς πόσο πολλές φορές βρίσκεστε σε μια νυφική ​​γιορτή καθώς και κτυπήστε με το κόστος και, uh, ασχήμια, του φόρου σας; Ενοικίαση Το διάδρομο έχει μερικές φανταστικές θεμελιώδεις επιλογές -Όλα το χαριτωμένο – και δεν θα πέσει εκατοντάδες για ένα φόρεμα που θα κατέληξει να είναι ένα ντουλάπι.

Το μόνο ατυχές πράγμα είναι ότι δεν κάνουν νυφικά φόρεμα. Εάν υπήρχε μια κατάσταση για την οποία θα θέλατε να νοικιάσετε ένα high-end, σχεδιαστής φόρεμα που διαφορετικά δεν μπορούσατε να αντέξετε οικονομικά, έτσι δεν θα ήταν το φόρεμα εκδήλωσης γάμου σας; Εν πάση περιπτώσει, πιστεύουμε ακόμα ότι θα έπρεπε να ελέγξετε τον ιστότοπο, να το πιστέψετε ως ένα δώρο πρώιμης παράνυμφων.

Σημείωση: Συντελεστής έλαβε μια τσάντα δώρων στην εκδήλωση.

Παρακαλώ αφήστε αυτό το πεδίο Emptyget Cound Budget Fashionista στα εισερχόμενά σας!
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *

Ελέγξτε το φάκελο Εισερχόμενου ή Spam για να επαληθεύσετε τη συνδρομή σας.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *