Uncategorized

Καρδιές καθώς και τα οστά

ολοκλήρωσα αυτό το φόρεμα μέχρι το περασμένο Σαββατοκύριακο:

Το δικαίωμα αυτό εδώ είναι το μέρος που μου αρέσει περισσότερο. Ήμουν έτοιμος να κάνει τους απλούς κόκκινο σωληνώσεων, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι δεν ταιριάζει. (Και ούτε και τα maroons ή μπλε. Έχω περισσότερες σωληνώσεις από ένα σκωτσέζικο κηδεία.)

Το ριγέ σωληνώσεις είναι από Britex. Κάθε φορά που πάω στην έχω αυτό το λίγο κύμα της ελπίδας ότι έχουν αποφασίσει να φέρει ακόμα περισσότερα σχέδια σωληνώσεων βαμβάκι, καθώς τότε θα δείτε ότι οι επιλογές είναι βασικά ρίγες, λεοπάρδαλη, καθώς και νέον. Έχω αγοράσει όλα τα stripey αυτά? Είμαι απλά δεν είναι πραγματικά μια λεοπάρδαλη εκτύπωση κάπως gal? αλλά είμαι σίγουρος ότι κάποια μέρα θα χειριστεί την πρόληψη του φαραγγιού, αυξάνεται η ναυτία βλέποντας τα χρώματα νέον ότι οι αρχές της δεκαετίας του 1980 με άφησε με, καθώς θα δείτε κάποια φθορισμού ροζ σωληνώσεις εδώ σε αυτές τις σελίδες.

Εδώ είναι ένα εκτός κέντρου, καθώς και κάπως αόριστες μπροστινή όψη!

Υποθέτω ότι σε αυτό το σημείο θα ήθελα να αναφέρω ότι το μπούστο είναι η απλότητα 2389 (και πάλι), καθώς και η φούστα (για αλλαγή) είναι BurdaStyle Heidi με κάποιες αλλαγές.

Τι αλλαγές; Λοιπόν, πρόσθεσε 6 “στο κέντρο της ποδιάς πίσω καθώς και μπροστά, καθώς και την επιμήκυνση της φούστα από περίπου 8” για να εξασφαλίσει μια βαθιά, βαθιά στρίφωμα. Πιστεύω πραγματικά, όπως αυτή την έκδοση της φούστας Heidi – είναι εξαιρετικά άνετο, καθώς και για ορισμένες λαβές λόγο να συγκεκριμενοποιείται με το 1940 μπούστο, καθώς και να αισθάνονται σύγχρονο, την ίδια ακριβώς στιγμή.

Έχω διοχετευθεί το πίσω ζυγό ραφή αυτή τη φορά, πάρα πολύ:

Εκτός απέτυχε να θυμόμαστε ότι ο ζυγός έχει να ικανοποιήσει την αντιμετώπιση με στο κέντρο πίσω, καθώς έπρεπε να kludge σε λίγο λίγο πιο σωληνώσεις. Επίσης, το πίσω ασχολούνται με δεν ήθελε να γυρίσει πάνω από αυτό σωληνώσεις λίγο, έτσι, τέλος, απλώς δήλωσε ότι «αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό στυλ», καθώς και το άφησε σε αυτό.

Εδώ μπορείτε να δείτε τις σωληνώσεις που να ικανοποιούν στο μασχάλης (πιθανότατα ένας ακόμα λόγος που σωληνώσεις την πλάτη δεν είναι τόσο μεγάλη ιδέα μια όσο φαίνεται), εκτός από την σωλήνωση τσέπη, καθώς και το φερμουάρ:

Όλη η προβολή πίσω (δεν είμαι σίγουρος τι ήταν με τον φωτισμό όταν πήρα αυτά, τα Σαββατοκύριακα ήταν σχετικά ηλιόλουστη πρόσφατα):

Αυτό το τούλι είναι ελαφρύτερο από ό, τι είμαι χρησιμοποιηθεί για την, έτσι πίστεψα ότι μπορεί να χρειαστεί να το γραμμή. αντ ‘αυτού εγκαταστάθηκαν για ένα βαρύτερο ολίσθηση από το συνηθισμένο, καθώς και την κοπή της επένδυσης τσέπη καθώς και το λαιμό αντιμετώπιση από αυτό το παράξενο απαλό απαλό ροζ λινό / βαμβακερό βουάλ είχα βρίσκονται γύρω. δεδομένου ότι είμαι κατά κύριο λόγο χλωμό χλωμό πολύ ροζ, φαίνεται να δουλεύει. Έχω ένα ακόμη ένα κομμάτι από όπου το υλικό ήταν πραγματικά διαφανές, έτσι κατέληξα να υπογραμμίζοντας ότι το μαύρο τούλι, το οποίο παράγει ένα είδος goth γεύση mallard αντίκτυπο χρώμα (το υλικό είναι κιρκίρι).

Κατέληξα να χρησιμοποιούν αυτό σε ένα σεμινάριο Javascript περασμένη εβδομάδα – Δίστασα ένα μικροσκοπικό κομμάτι σχετικά με τη χρήση κάτι τόσο κατ ‘έξω girly, όπως η αναλογία των δύο φύλων σε αυτά τα πράγματα προσεγγίζει εκείνη των τυπικών υπεράκτια εξέδρα άντλησης πετρελαίου ή / και εμπειρογνωμόνων ποδοσφαιρική ομάδα (μόνο με πιο ειρωνικά φοριέται μουστάκια καθώς και λεπτές τζιν). Ωστόσο, δεν ήταν σαν να ήμουν έτοιμος να μαγικά κατέληξε να είναι οποιοσδήποτε τύπος λιγότερο από μια ακραία σε ένα κανονικό φόρεμα τζιν (επιλογή # 2) από ό, τι ήμουν σε αυτό, καθώς και δεδομένου ότι δεν είχε χρησιμοποιήσει πραγματικά ακόμα (και πραγματικά είναι επιθυμητό να), στην πήγε.

Ειλικρινά, δεδομένου ότι δεν ψάχνω για δουλειά, έχω μια ολόκληρη πολύ λιγότερο κίνδυνο για τη χρήση κάτι super-girly σε συνέδρια τεχνολογίας. Και αν φοράω κάτι τέτοιο, μπορώ να ορίσετε κάποιο είδος ανώτερης μπαρ, καθώς και να κάνει τους άλλους ανθρώπους φαίνονται μέτρια σε σχέση, καθώς κινούνται ως αργά ολόκληρο το bar του «φθορά συνέδριο» περαιτέρω προς την κατεύθυνση μου, έτσι δεν είναι; Αυτό είναι το σχέδιο, ούτως ή άλλως.

Ήταν μια συνολική high-end για να είναι σε θέση να πάει σε αυτό το συνέδριο, από τον τρόπο. Έχω ήδη ασχολείται με την Node.js για λίγο, καθώς έχουν τέλος φθάσει στο στάδιο όπου ένα μικρό αρχιπέλαγος διάσπαρτα κατανόηση αναδύεται από τα νερά υποχωρούν από την άγνοιά μου. Ωστόσο, είμαι ακόμη ψάχνει για πλωτών οδών μεταξύ των νησιών, καθώς και ένα σεμινάριο αποτελεί μία από τις ταχύτερα μεθόδους Καταλαβαίνω της να συνδέσει τις τελείες.

Υπάρχει κάτι για τη μετάβαση σε μια συζήτηση όπου θα καταλάβετε τίποτα για τίποτα στην περιγραφή, αρπάζοντας στην πρώτη ιδέα πέταξε έξω από τον παρουσιαστή ότι οι συνδέσεις με ό, τι γνωρίζουμε, καθώς και μετά μαζί, κόμπο κόμπο, καθώς και διασταύρωση με διασταύρωση , μέχρι να έχετε μια όμορφη ιστοσελίδα με την οποία για να πιάσει το σύνολο του θέματος.

Συνήθως, όταν ανακαλύπτω κάτι νέο είναι σαν τη λήψη του μετρό στο Λονδίνο: Θα προχωρήσουμε σε μια υπόγεια στάση, καθώς και σκαρφαλώνω πίσω μέχρι το φως σε ένα τελείως διαφορετικό χώρο, καθώς θα μπορούσε όχι η ζωή μου να πω πώς να πάρει πίσω στην πρώτη χερσαία στάση. τη μετάβαση σε ένα σεμινάριο είναι σαν την οδήγηση γύρω από την κορυφή ενός λεωφορείου: Έχω, τέλος, να δούμε ακριβώς πώς όλοι οι διάφορες κοινότητες ενταχθούν ως επίσης και πώς ακριβώς να περπατήσει μεταξύ τους. καθώς και κωδικοποίησης είναι μια τέτοια όμορφη πόλη …

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετίζεται με

Ένα φόρεμα για μια εκδήλωση του γάμου (όχι ένα γαμήλιο φόρεμα εκδήλωση) συν προνόμιο kiltwearingOctober 20, 2014In «Erin_Sewing»
Ένα άλλο χειμώνα dressjanuary 10, 2015in “erin_sewing”
πυρήνας CompetencYsepember 8, 2008

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *