Uncategorized

Ο σχεδιαστής Kurtis από διάσημους σχεδιαστές

η μόδα εξελίσσεται για πάντα. Γνωρίζατε ότι στις δυτικές χώρες, ο Κουρτίς κατανοείται ως χιτώνια; Εάν υπάρχει ένα ένδυμα που οι γυναίκες, ανεξάρτητα από την ηλικία τους, επιθυμούν να ντυθούν, είναι ο Kurtis για το στυλ, την άνεση και την ευελιξία τους. Προσθέστε διακοσμητικά, κέντημα και μοτίβα, και παίρνετε ένα kurti κατάλληλο για κάθε περίσταση-χαλαρά προς επίσημη? καθημερινά για τη φθορά του πάρτι. Συνδέστε τα με αντίθετες γκέτες, καλά τοποθετημένες churidars, patiala salwar, πτυχωτά salwars, τζιν, παντελόνια, φούστες και ακόμη και σορτς και θα μπορούσατε να είστε το επόμενο κορίτσι κολλεγίων ή επικεφαλής του περιβάλλοντος εργασίας. Με τον Kurtis να γίνει περισσότερο από μια ζωτική δήλωση στυλ, δεν νομίζετε ότι πρέπει να γνωρίζετε περισσότερα για τον σχεδιαστή Kurtis από διάσημους σχεδιαστές;
Λοιπόν, δεν είναι μόνο ένα kurti για την προσοχή, υπάρχει διάσημος σχεδιαστής Kurtis, σχεδιαστής Long Kurtis, σχεδιαστής Kurtis για γάμο, σχεδιαστής κόμμα Wear Long Kurtis, ειδικός σχεδιαστής Kurtis, σχεδιαστής Kurtis για το καλοκαίρι και το νέο πρότυπο του σχεδιαστή Kurtis που αγωνίζεται για μας μας προσοχή. Ο κόσμος του σχεδιαστή δυτικού Kurtis για τις γυναίκες είναι τόσο τεράστιος. Δεν μπορείτε ποτέ να έχετε γεμίσει.

Τι κάνει το σχεδιαστή Kurtis κλικ
Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω με αυτό. Υπήρχε ποτέ “kurti” στη στιγμή της γιαγιάς ή της μαμάς μας; Μετά βίας! Οι Sarees και Salwar ταιριάζουν ήταν η μόνη τάση εκείνη την εποχή. Όχι ότι δεν είναι πλέον σήμερα, είναι ακριβώς ότι η μεταβαλλόμενη κουλτούρα εργασίας και η “ευκολία πρώτα” έδωσαν σκληρό ανταγωνισμό στα ινδικά ρούχα Desi και παρήγαγαν ένα νέο χώρο για τον εαυτό του – με τη μορφή του σχεδιαστή Western Kurtis για τα κορίτσια. Οι γυναίκες έχουν αποδεχθεί αυτό το νέο στυλ μόδας πολύ ευτυχώς.
Με την Newness πάντα στο μυαλό του αγοραστή, τα εμπορικά σήματα και οι σχεδιαστές βεβαιωθείτε ότι βγαίνουν με νέα πρότυπα σχεδιαστή Kurtis κάθε εποχή και κάθε χρόνο. Με τις ηρωίδες του Bollywood όπως η Alia Bhatt, η Deepika Padukone κλπ. Χρησιμοποιώντας ειδικό σχεδιαστή Kurtis για κοινωνικές ή χαλαρές περιπτώσεις, το Kurti έχει γίνει η πιο ευνοημένη κομψή ενδυμασία για κυρίες που ασχολούνται με τη μόδα. Οι δροσερές τέχνες, οι εκτυπώσεις θεμάτων, το ασιατικό φορτηγό, τα ελαφριά διακοσμητικά και πολλά άλλα θέματα σχεδιασμού επιλέγονται για το Kurtis τώρα. Εκτός από διαφορετικές εκτυπώσεις θεμάτων, υπάρχουν και πρόσθετες πτυχές – κεντήματα, κουμπιά και κορδόνια για να δώσουν στο Kurti μια ματιά γεύσης και χάρη. Ακούστηκε για τα εμπορικά σήματα σχεδιαστή, την προέλευση, το bareeze, το Alkaram, το Rivaj, το Zenia Lawn κ.λπ.; Οι εξαιρετικές συλλογές τους πραγματοποιούν αυτά τα πρόσθετα στοιχεία.

Τι θα λέγατε για την κατανόηση των καλύτερων εμπορικών σημάτων για να επιλέξετε το Kurtis στην Ινδία;

Ορίστε.
W για γυναίκα
Εάν το Α είναι για την Apple, τότε το W είναι για γυναίκα (κυριολεκτικά και εικονικά). Το W είναι μια πολύ δημοφιλής μάρκα μόδας για τον σχεδιαστή Long Kurtis, Designer Party Wear Long Kurtis, νέο πρότυπο σχεδιαστή Kurtis, ειδικός σχεδιαστής Kurtis, σχεδιαστής Western Kurtis για κορίτσια, σχεδιαστής Kurtis για το καλοκαίρι, διάσημος σχεδιαστής Kurtis – όλα έλασης σε ένα. Εγώ ο ίδιος είμαι W-wearer και μόλις επέλεξα ένα μακρύ κόκκινο kurti με μανίκια μέχρι τον αγκώνα και το κρέμα χρώματος dupatta (ως ξεχωριστό) σε μια φθηνή τιμή από ένα από τα καταστήματα W. Θα έλεγα ότι ο W δεν είναι μόνο ένας από τους διάσημους σχεδιαστή Kurtis, βάζει σε αυτό το επιπλέον κάτι στη συλλογή του για να σας κάνει να μοιάζετε με ντίβα κάθε μέρα. Ζεύγος W Kurtis με παντελόνια Palazzo, φούστες ή παραδοσιακές γκέτες και προσοχή και θαυμασμός θα έρθουν σίγουρα στο δρόμο σας.

Ζώνη
Όταν θέλετε να πετάξετε το χαλαρό στυλ σας, υπάρχει το σύγχρονο στυλ Kurtis από το Biba που γεμίζει το κενό. Ο Kurtis από τη Biba είναι τέτοια ώστε να μπορούν ουσιαστικά να ανανεώσουν τις κουραστικές καθημερινές σας με τον κομψό και ενημερωμένο διάσημο σχεδιαστή Kurtis. Δημιουργήθηκε για τις γυναίκες 2yr. έως 20 ετών και πέρα από αυτό, η Biba σας παίρνει έναν μαγευτικό καμβά λαμπρών χρωμάτων για να αντλήσετε την προσωπικότητά σας. Είναι μια εκπληκτική εθνοτική εμπειρία που ποτέ δεν θα σταματήσετε να αγαπάτε. Η Biba έχει όλες τις αποχρώσεις του πολιτισμού του Πουντζάμπι που σερβίρεται με σύγχρονο τρόπο.

Αυγή
Γνωρίστε το εμπορικό σήμα της μόδας Aurelia που χρησιμοποιεί κλασικά και καλαίσθητα σχέδια στην Κούρτα, Kurti, Tops, Fashion Bottoms, Drapes και Ensembles. Η Εταιρεία επαναπροσδιορίζει την εθνικότητα στην ινδική ραπτική προσαρμόζοντας κάποιες σύγχρονες επιρροές. Ο στόχος αυτής της μάρκας είναι να κάνει την ινδική φθορά πιο ενδιαφέρουσα, φθηνή και εύκολη στη φθορά.

[SC: MediaD]
Σάουτα
Κομητική και εξελιγμένη συλλογή του σχεδιαστή Western Kurtis για κορίτσια, Sabhyata είναι σχεδιαστής ινδική ετικέτα Wear δημοφιλής για την τακτοποιημένη ραφή του, ζωντανά χρώματα και εκτυπώσεις, και μαγευτικά σχέδια. Εξαιρετικό Kurtis να φορέσει για κοινωνικά βράδια.

Βροχή και ουράνιο τόξο
Κούκλα στο σχεδιαστή Western Kurtis για γυναίκες από Rain & Rainbow. Έχουν θεαματική ενδυμασία που είναι καταπληκτικά για επίσημη φθορά και εορτασμό.

Ναάριος
Μια παρόμοια υπόθεση των πτυχών Desi και της μόδας Prêt, ο ειδικός σχεδιαστής Naari Kurtis είναι ένας συνδυασμός fiesta και ένα κανάλι για το προσωπικό σας στυλ.

Βιομηχανός
Ένα κατάστημα για την κομψή γυναίκα του σήμερα, η Indudiva φέρνει καλά ικανοποιημένα Kurtis, Salwar Kameez, Sarees και Lehengas από κάθε ινδική προέλευση.

Leemboodi
Δεν ακούγεται αυτό το εμπορικό σήμα; Πηγαίνοντας με το όνομα, το κάνει. Αυτό το δημοφιλές kurti brand showcAses υπέροχα σχέδια και διατίθεται σε βαμβάκι, κρέπα, βισκόζη, μετάξι, ρεγιόν, ακρυλικό, λινά, πολυεστέρα και μικτά υφάσματα. Απλά τα συνδυάστε με οποιοδήποτε από αυτά – φούστες, παντελόνι palazzo ή παραδοσιακές γκέτες, και θα φαίνεστε πιο όμορφα.

Εμπορικό κέντρο
Ένα δημοφιλές εμπορικό σήμα Kurtis, που διατίθεται σε συνθετικό, βαμβάκι, βαμβάκι, βισκόζη και πολυεστέρα και σε έντυπο σχεδιασμό, υφαντό σχεδιασμό και κεντήματα.

Εκτός από αυτά, υπάρχουν πολλές άλλες μάρκες του Kurtis για την εκτίμηση και την επιλογή σας – ITI, AUM, AKS, Global Desi, Glam & Luxe, Melange, Ritu Kumar, Μητέρα Γη, Rangriti, Libas, Inddus, Pannkh, Peppertree, Vishudh και περισσότερο.
Ελπίζω να σας άρεσε αυτή η ανάρτηση στο σχεδιαστή Kurtis από διάσημους σχεδιαστές. Πείτε μας εάν έχετε περισσότερες μάρκες που μπορεί να έχουν χαθεί. Ποια ετικέτα σχεδιαστή Kurti (ή σχεδιαστής μόδας) θα θέλατε να ψωνίσετε και να φορέσετε; Γράψτε στις απαντήσεις σας.
Πηγή εικόνων: Instagram

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *