category

Ξηρό δέρμα στους αγκώνες: Μην αφήνετε το αποσπασματικό δέρμα να σας ενοχλήσει!

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν δίνουν προσοχή στους αγκώνες τους. Ως αποτέλεσμα, έχετε σκοτεινούς, αποσπασμένους και μερικές φορές πολύ θυμωμένους αγκώνες στη θέση τους. Οι τύποι δεν αγνοούν ένα τόσο σημαντικό μέρος του σώματός σας! Οι αγκώνες μας παίρνουν πάντα τον ξυλοδαρμό. Εσείς κρέμα γάλακτος στα χέρια σας, αλλά ποτέ δεν δίνετε αρκετή προσοχή στους αγκώνες σας. Το ξηρό δέρμα στους αγκώνες είναι ένα κοινό πρόβλημα.
[Διαβάστε επίσης: ξηρό δέρμα γύρω από τα νύχια]

Αφαιρέστε τους ξηρούς αγκώνες του δέρματος
Εντάξει, είπαμε ψέματα, για να διορθώσουμε ξηρούς αγκώνες, θα πρέπει πραγματικά να αφιερώσετε λίγο χρόνο! Δεν είναι τόσο εύκολο να απαλλαγείτε από ξηρούς αγκώνες επειδή δεν έχετε φροντίσει σχεδόν για όλη τη σεζόν και τώρα θέλετε μαλακά και υγιή; Λοιπόν, χρειάζεται χρόνος, αλλά αν ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές που θα μοιραζόμασταν μαζί σας, θα λάβετε τα στεγνά σας αγκώνα. Σε αυτό το άρθρο θα σας δώσουμε μερικές φανταστικές συμβουλές για να αφαιρέσετε τους ξηρούς αγκώνες του δέρματος σε ένα jiffy.
Πηγή: πρόσφατα Jelly για τη νίκη!
Ναι, αυτό το μικρό γυαλί θα σας κάνει πολύ καλύτερα από αυτές τις ακριβές κρέμες. Ακόμη και από την εποχή των γιαγιάδων μας γνωρίζαμε ότι το πετρελαϊκό ζελέ δεν είναι μόνο μια αποτελεσματική θεραπεία, αλλά η τακτική χρήση θα μας δώσει κάποιες πραγματικά καλές αρθρώσεις. Αλλά απλά χρησιμοποιώντας το πετρελαϊκό ζελέ δεν θα βοηθήσει. Όταν κοιμάστε τη νύχτα, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η πληγείσα περιοχή διατηρείται ενυδατωμένη για όλη τη νύχτα. Πάρτε λοιπόν ένα παλιό ζευγάρι κάλτσες και κόψτε την άκρη. Τώρα έχετε μια ανοιχτή κάλτσα μαζί σας. Εφαρμόστε το πετρελαϊκό ζελέ απελευθερωτικά στο δέρμα σας και ειδικά στους αγκώνες σας και καλύψτε το με την κάλτσα. Τώρα περιμένετε να συμβεί μαγεία.
[SC: MediaD]

Πηγή: Pinterest.comuse Unscented Products
Γνωρίζουμε ότι οι κρέμες που μυρίζουν νόστιμα είναι το μόνο που θέλουμε. Και τα προϊόντα Body Shop παίρνουν το στέμμα εδώ. Αλλά η κατώτατη γραμμή είναι, εκείνοι με αρώματα και βαφές έχουν συνήθως αλκοόλ σε αυτά και μπορούν να επιδεινώσουν περαιτέρω το ξηρό δέρμα σας στους αγκώνες. Οι αιτίες των ξηρών αγκώνων είναι γενικά επειδή το δέρμα σας δεν είναι αυτό ενυδατωμένο και δεν μπορείτε πραγματικά να χρησιμοποιήσετε κάτι που αφυδατώνει το δέρμα σας περαιτέρω σωστά; Χρησιμοποιήστε λοιπόν προϊόντα που θα λειτουργούν καλά με το δέρμα σας και, εάν είναι δυνατόν, χρησιμοποιήστε προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για μωρά. Αυτά είναι πολύ πιο ευγενή στο δέρμα σας και είναι άρωμα και χωρίς βαφές.
Πηγή: trusper.netknow τι είναι στην ενυδατική σας
Εάν έχετε χρησιμοποιήσει μια ακριβή ενυδατική κρέμα από τις ηλικίες και τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί, πρέπει να γνωρίζετε ότι πηγαίνετε λάθος κάπου! Ένα πολύ κρίσιμο βήμα για τη θεραπεία των ξηρών αγκώνων του δέρματος είναι να ξέρετε τι συμβαίνει στην κρέμα σας. Εδώ είναι αυτό που πρέπει να κοιτάξετε έξω ενώ επιλέγετε μια ενυδατική κρέμα:

[Επίσης, διαβάστε: Home Remedies για στεγνές δερματικές παθήσεις]
Οι λοσιόν με γαλακτικό οξύ λειτουργούν καλά επειδή όχι μόνο ενυδατώνουν τους αγκώνες σας, αλλά το γαλακτικό οξύ σε αυτό επίσης απαλά απολύνει το λεπτό δέρμα σας και αποτρέπει τον περαιτέρω σχηματισμό.
Τα προϊόντα που έχουν κεραμίδιο και υαλουρονικό οξύ θα βοηθήσουν το δέρμα σας να κρατήσει στην υγρασία.
Η διμεθικόνη και η γλυκερίνη είναι δύο χρήσιμα συστατικά που βοηθούν στην κατάρτιση του νερού στο δέρμα.
Προϊόντα που έχουν λανολίνη, ορυκτέλαιο και/ή ζελέ πετρελαίου βοηθούν επίσης το δέρμα σας να διατηρήσει περισσότερο νερό.

Έτσι, κάθε φορά που αγοράζετε μια ενυδατική κρέμα, βεβαιωθείτε ότι έχετε δει για αυτά τα συστατικά. Είναι ζωτικής σημασίας για την εξασφάλιση υγιεινών και μη ξήρανσης αγκώνων. Η σειρά του Palmer είναι ένα τέτοιο προϊόν που έχει όλα αυτά τα προϊόντα. Είναι εξαιρετικά υγρό και επανυδάτωση και αφήνει το δέρμα σας να αισθάνεται μαλακό και εύπλαστο μετά από κάθε χρήση.

[Επίσης, διαβάστε: Προϊόντα για ξηρό δέρμα ακμή]
Αυτές είναι οι συμβουλές μας για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις κρέμες σας και να τις χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε καλύτερους αγκώνες. Ενημερώστε μας αν χρησιμοποιείτε κάποιο από αυτά!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *