Παντελόνια χαρέμι προέρχεται από την Περσία, γύρω στον 16ο αιώνα. Ο κόσμος κατάλαβε για αυτό το συγκεκριμένο στυλ παντελόνι με εξωτικούς κοιλιακούς χορευτές της Μέσης Ανατολής που το χρησιμοποίησαν συχνά κατά τη διάρκεια των επιδόσεων τους. Τα παντελόνια χαρέμι έχουν χαλαρά σχήμα με τη συγκέντρωση υλικού στους αστραγάλους για να πληκτρολογήσετε μια δομή. Αυτά τα παντελόνια έχουν ευχαριστήσει και την επιτυχία με τον κόσμο της μόδας. Έχει καταλήξει να είναι πολύ περισσότερο από μια δήλωση μόδας παρά ένα σημάδι επαναστατικότητας, το χαρέμι παντελόνι στέκεται ως ένδειξη ενός ελεύθερου πνεύματος, που δεν δεσμεύεται από τα ιδανικά της κοινωνίας.
Εδώ είναι ακριβώς πώς να φορέσετε harems με τον καλύτερο τρόπο
Οι άνθρωποι φαίνεται να μοιάζουν είτε με τα παντελόνια χαρέμι για την άνεση καθώς και το χαλαρό στυλ που έχει να προσφέρει, είτε το δεν τους αρέσει τόσο για την αποδέσμευση όσο και για το ογκώδες. Εάν ανήκετε στην πρώτη κατηγορία, τότε αυτό το σύντομο άρθρο θα είναι πρακτικό για να καθοδηγήσει ακριβώς πώς να στυλ το χαρέμι παντελόνια σας με tees για να παράγουν μια εμφάνιση συνδυασμού.
[Επίσης, διαβάστε: Ακριβώς πώς να κόψετε ένα μπλουζάκι]

Ενώ μπορείτε να φορέσετε τα παντελόνια σας με πολλά από τα μπλουζάκια μέχρι τα μπλουζάκια καθώς και τα καμαζόλια, τα μπλουζάκια είναι μια ιδιαίτερα εξαιρετική επιλογή καθώς είναι στυλ κατά μήκος των ίδιων γραμμών με το χαρέμι-με άνεση ως το επίκεντρο του σημείου .
1. Χαρόμ με μπλουζάκι Razorback
Μπορείτε να φορέσετε τα παντελόνια του χαρέμι σας με ένα πλεκτό μπλουζάκια με μπλουζάκια (όπως αυτό που έδειξε στην παρακάτω εικόνα) καθώς και να τοποθετήσετε τα μαλλιά σας σε ένα κουλούρι για να δείξετε την πλάτη.

Ή ακριβώς τι γίνεται με αυτό το μπλουζάκι Spiderweb; Δεν θα φαινόταν πολύ υπέροχο με μαύρα δερμάτινα παντελόνια χαρέμι; Μπορείτε να τα φορέσετε για μια νύχτα από το clubbing.

Υπάρχουν τόσο πολυάριθμες επιλογές καθώς και εμφάνιση, που μπορείτε να παράγετε με racerbacktees καθώς και παντελόνι χαρέμι. Μπορείτε να ενσωματώσετε ισχυρά τυπωμένα παντελόνια χαρέμι με ουδέτερες χρωματισμένες racerbacktees (αποχρώσεις του γκρι, μαύρου, καθώς και λευκού) για να κρατήσετε την εμφάνιση casual.
[SC: MediaD]

2. Χαρόμ με δερμάτινο σακάκι
Ένα εύκολο μπλουζάκι με ένα δερμάτινο σακάκι στην κορυφή είναι μια χαλαρή μέρα από μια στολή, που φαίνεται προχωρημένη καθώς και μοντέρνα, όλα ταυτόχρονα. Ένα μοντέρνο ζευγάρι σανδάλια ή σφήνες θα συνολικά την ομαδοποιημένη εμφάνιση. Όπως γνωρίζουμε όλοι, ένα δερμάτινο σακάκι προσθέτει oomph σε οποιοδήποτε είδος στυλ που ισχύει και σε αυτό το στυλ.

4. Χάριμ σε στυλ δρόμου
Το στυλ του δρόμου είναι κάτι που όλοι μας θέλουμε να πνίξουμε στην αιτία δεν υπάρχει τίποτα τόσο άνετο όσο και μοντέρνο. Τι κορυφή να φορέσετε με παντελόνι χαρέμι; Έτσι επιλέξτε ένα μπλουζάκι ακριβώς το ίδιο χρώμα με το παντελόνι σας, καθώς και να το ταιριάζει με ένα αντιπαραβαλλόμενο σακάκι που θα τοποθετηθεί στο καλύτερο στυλ.

Πού να φορέσεις τα κομψά χαρέμε
Να είστε επιπλέον άνετοι σε μια ημερομηνία, σε harems, αντί για το μαύρο φόρεμα που είστε τόσο προσεκτικοί. Το Harems μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε, ονομάζετε την εκδήλωση καθώς και τα Harems έχουν μια υπηρεσία στο στυλ της μόδας σας.
Ας δούμε μερικές τοποθεσίες όπου το Harems το κουνιέται.
5. Χαρόμ σε μια παραθαλάσσια μέρα
Έτσι, μια παραθαλάσσια μέρα απαιτεί και χαρέμι παντελόνι. Μια πρακτικά πλήρης κορυφή με μανίκια με φουσκωτά μανίκια απαιτεί το καλύτερο ζευγάρωμα με χαρέμ, καθώς αποδεικνύεται ακόμη και να αποφεύγει ένα μαύρισμα στα χέρια μας. Τα καλύτερα παπούτσια, είτε διαμερίσματα είτε αντλίες, θα ήταν η ιδανική μεγάλη ενδυμασία για να βγείτε σε μια ηλιόλουστη μέρα καθώς και να δεχτείτε την παραλία σας.

6. Χαρόμ στη χειμερινή περίοδο κρύο
Έτσι, η χειμερινή περίοδος απαιτεί σακάκια καθώς και πουλόβερ, ό, τι κι αν είναι ζεστά. Λοιπόν, πώς θα χρησιμοποιούσατε το χαρέμι παντελόνι προς όφελός σας εδώ; Το χαρέμι με ένα μπλουζάκι, σε συνδυασμό με ένα μοντέρνο σακάκι denim κάνει το τέχνασμα. Βεβαιωθείτε ότι το μπλουζάκι έρχεται σε αντίθεση με το παντελόνι χαρέμι, στην αγορά για να κοιτάξει το Prim.

7. Χαρόμ στο μάθημα χορού σας
Αυτά τα παντελόνια χαρέμι που αγοράσατε από τότε που φαινόταν τόσο ξεχωριστό και swagger; Ακόμα δεν είναι σε θέση να τα συνδυάσει ή να τα φορέσει σε μια μέρα έξω; Λοιπόν, γιατί δεν τους φοράτε σε αυτό το μάθημα χορού που πάντα θέλετε να παρευρεθείτε; Συνδέστε αυτά τα παντελόνια χαρέμι γεμάτα swag με ένα χαλαρό μπλουζάκι καθώς και να φανεί χορό έτοιμος.
Το αν η τοποθέτηση στο μπλουζάκι σας εξαρτάται από το μήκος του μπλουζάκι καθώς και από το μήκος των παντελόνι του χαρέμι. Απλά επιλέξτε το ένστικτό σας καθώς και ό, τι αισθάνεστε ότι φαίνεται καλό. Δεν υπάρχουν ορισμένα dos καθώς και don’ts όταν αφορά τη χρήση χαρέμι παντελόνι.
Συνεχίστε λοιπόν, καθώς δοκιμάστε αυτό το συνδυασμό χαρέμι παντελόνι με διάφορα στυλ σε απεριόριστα γεγονότα καθώς και σε εποχές. Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε ένα σακάκι και ένα μαντήλι για να το κάνετε μια στρωμένη εμφάνιση.

Εδώ είναι μερικά αστέρια που χρησιμοποίησαν παντελόνια χαρέμι. Ποιος πιστεύετε ότι καρφώθηκε το βλέμμα καθώς και ποιος φαίνεται άβολα σε αυτό;
Πηγή εικόνων: Pinterest

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *