Μοιραστείτε

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Reddit

Τσέπη

Είμαι κύριος ανεμιστήρας των στυλ ponytail: είναι εύκολο να φορέσουν και να απαιτούν λίγο χρόνο προετοιμασίας. Ωστόσο, η φορώντας την ίδια παλιά αλογοουρά μπορεί να είναι, καλά, βαρετό. Έτσι, εδώ είναι μια ματιά σε πέντε αναβαθμισμένους τρόπους για να φορέσετε μια αλογοουρά που θα κρατήσει τα πράγματα ενδιαφέρον αυτό το καλοκαίρι.

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να αποτελείται από συνδέσμους θυγατρικών. Δείτε την πολιτική απορρήτου μας.

Τα fav πέντε στυλ αλογοουρά μου

1. Το περιτύλιγμα γύρω

Πηγή: Style.com

Θυμηθείτε αυτό το παλιό αγαπημένο; Το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικές καρφίτσες του Bobby και ένα ελαστικό μαλλιών. Εδώ το δημιουργείτε:

Λείψτε τα μαλλιά σας πίσω σε ένα μεσαίο ύψος αλογοουρά χρησιμοποιώντας ένα κομμάτι μαλλιών ή ελαφριά γέλη για να περιορίσετε τις βιδωτές σας.
Στη συνέχεια, πιάστε ένα μικρό τμήμα της ουράς πόνι σας από το κάτω μέρος.
Τυλίξτε αυτό το τμήμα γύρω από τη βάση πολλές φορές, πιέζοντας καθώς πηγαίνετε.
Θα χρειαστείτε μόνο τρεις ή τέσσερις πόρτες Bobby για μια σταθερή κράτηση. Πιέστε ένα ζευγάρι με το περιτύλιγμα και στη συνέχεια δύο πολλά περισσότερα για να κρατήσετε κάτω τα άκρα.
Μπορεί να χρειαστεί να εξομαλύνετε το τυλιγμένο τμήμα για να καλύψετε τις ακίδες.

2. Προσθέστε ένα κεφαλόδεσμο

Πηγή: Style.com

Η προσθήκη μιας κορδέλας ή κεφαλής γύρω από το κεφάλι σας είναι ο απλούστερος τρόπος για να ντύσετε μια αλογοουρά. Το καταπληκτικό πράγμα για αυτή την τεχνική styling είναι ότι μπορείτε να τραβήξετε τα μαλλιά σας πίσω σε ένα υψηλό, μεσαίο ή χαμηλό αλογοουρά και να έχετε ακόμα χώρο για ένα όμορφο κεφαλόδεσμο. Εάν χρησιμοποιείτε μια κορδέλα, βεβαιωθείτε ότι έχετε ασφαλίσει με λίγους καρφίτσες Bobby έτσι ώστε να κατέχει όλη την ημέρα. Για το προστιθέμενο ενδιαφέρον, μέρος τα μαλλιά σας στο πλάι.

3. Σωλήστε το

Πηγή: Style.com

Ποιος δήλωσε ότι οι ponytails δεν μπορούν να είναι λαμπερό; Για αυτή την εμφάνιση, βάλτε την αλογοουρά σας τόσο υψηλή όσο μπορείτε πιθανότατα στο κεφάλι σας, αλλά μην το τραβάτε μέχρι το τέλος στο τέλος. Σε αυτό το σημείο, πρέπει να έχετε τα μαλλιά που μοιάζουν με ένα βρόχο στην κορυφή του κεφαλιού σας. Πάρτε ένα κομμάτι του βρόχου και τον καρφώνετε και επαναλάβετε ξανά σε καμία συγκεκριμένη σειρά. Αυτό βοηθά στη δημιουργία ενός φανταστικού βρώμικου κουλούρι που μπορείτε να φορέσετε στην εργασία ή έξω με φίλους.

4. Προσθέστε πλεξούδες

Πηγή: Style.com

Μέρος τα μαλλιά σας οπουδήποτε, τότε πιάστε ένα κομμάτι και το πλεξούδα. Τραβήξτε το όλο θέμα πίσω σε μια αλογοουρά. Η προσθήκη της πλεξούδας προσθέτει ένα άγγιγμα της πολυπλοκότητας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια γαλλική πλεξούδα ή μια βασική πλεξούδα για αυτήν την τεχνική. Δεν χρειάζεστε καν ένα μικρό ελαστικό για να συνδέσετε το πλεξούδα στο τέλος. απλά πιέτα με το υπόλοιπο των μαλλιών σας όταν τραβάτε τελικά πίσω για να κάνουν αλογοουρά σας.

5. πλεξούδα σχοινί

Πηγή: Tumblr.com

Μια πλεξούδα σχοινί είναι διαφορετική από τις περισσότερες πλεξούδες από το γεγονός ότι το μόνο που χρειάζεται να διαχωρίσει τα μαλλιά σας σε δύο τμήματα αντί για τρία. Για να επιτευχθεί αυτό το βλέμμα:

Τραβήξτε τα μαλλιά σας σε μια αλογοουρά, προσθέτοντας λακ ή ζελέ όπως απαιτείται για να πάρετε μια καλή ματιά.
Στη συνέχεια, χωρίστε τα μαλλιά σας σε δύο τμήματα.
Περιστρέψτε και τα δύο τμήματα δεξιόστροφα ξεχωριστά, μέχρι να είναι περίπου στα μισά του δρόμου προς τα κάτω.
Στη συνέχεια, στρίψτε τα δύο τμήματα μεταξύ τους αριστερόστροφα μέχρι να φτάσετε στο κάτω μέρος των μαλλιών σας. Ακούγεται πολύπλοκο, αλλά το μόνο που κάνετε είναι να στρέψετε τα μαλλιά σας σε αντίθετες κατευθύνσεις ο ένας από τον άλλο για να επιτευχθεί αυτό το βλέμμα.

Παρακαλώ αφήστε αυτό το πεδίο Emptyget Buans Fullista στα εισερχόμενά σας!
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *

Ελέγξτε το φάκελο Εισερχόμενου ή Spam για να επιβεβαιώσετε τη συνδρομή σας.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *