category

Είναι σαγιονάρες επικίνδυνες; Εδώ είναι αυτό που ένας Podiatrist NY πρέπει να δηλώσει

μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Reddit

Τσέπη

Τι: Το Huffington δημοσιεύσει δημοσίευσε ένα infograph το περασμένο Σαββατοκύριακο που περιγράφει λεπτομερώς τους πολυάριθμους τρομακτικούς τρόπους που τα flip flops είναι η μεγαλύτερη απειλή για τα πόδια σας από τότε, το er, το “Armadillo” του Armadillo “του Αλεξάντερ McQueen; Ή Crocs 2007 ERA, προτού δει το φως;

Αυτή η δημοσίευση μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους θυγατρικών. Δείτε την πολιτική απορρήτου μας.

Τι λένε:

Αυτό το καλοκαιρινό συρραπτικό μπορεί να είναι ένα πραγματικό flop υγείας και ευεξίας. Εκτός από τη φαινομενική έλλειψη ασφάλειας (που σημαίνει ότι είστε πολύ πιο ευαίσθητοι σε πτώση αντικειμένων, stubbed δάχτυλα και τα παρόμοια), το προτιμώμενο ζευγάρι μπορεί να βλάψει σοβαρά τα πόδια σας. “Τα πόδια είναι η βάση ολόκληρου του σώματός σας. Αυτή είναι η βάση του σκελετού “, λέει ο Jackie Sutera, ένας Podiatrist στη Νέα Υόρκη. “Είναι ένα φαινόμενο ντόμινο … οι υπόλοιποι των αρθρώσεων σας καθώς και τα οστά πρέπει να αντισταθμίσουν.”

Αυτό που λέμε: η ιστορία του huffpost ονομάζεται αρχικά, “Πώς οι σαγιονάρες σας σκοτώνουν τα πόδια σας”, τα οποία ακόμη έπρεπε να παραδεχτούμε ήταν ένα formist wee. Ποιος ήξερε ότι το βρεφικό σας μπλε Havianas ήταν πραγματικά ψυχρόαιμο, σιωπηλοί δολοφόνοι; Δεν θα κοιτάξετε ποτέ τα άνετα σας, δροσερά flops την ίδια ακριβώς μέθοδο!

Είχαμε προηγουμένως μοιραστεί μια παρόμοια προειδοποιητική ιστορία για το Flip-Flops να είναι κάποιο είδος βακτηρίων-μαγνήτης, ωστόσο αυτή η ντροπή μοιράζεται πολύ περισσότερους ποντιακούς πόνους. Πιστέψτε τα bunions, τις φουσκάλες, τα βακτήρια, τις ρωγμές των οστών, καθώς και την πελματιαία φασκιτίτιδα (λυπάμαι να σπάσω το πατημένο σχέδιο εδώ, ωστόσο είναι ιατρικός όρος – δεν υπάρχει τρόπος γύρω από αυτό). Πράγματι, η ιστορία προκάλεσε πολλές ερωτήσεις μεταξύ των αναγνωστών, ειδικά γιατί οι άνθρωποι από τη Χαβάη καθώς και ο υπόλοιπος κόσμος φορούν αυτές τις παντόφλες καθημερινά χωρίς να τρέχουν σε προβλήματα που ανέκυψαν στην ιστορία. Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι το σύντομο άρθρο προσφέρει πρακτικές συμβουλές για ακριβώς πώς να ψωνίσει για πολύ καλύτερα ζεύγη σαγιονάρων.

Έτσι, είναι σαγιονάρες επικίνδυνα; Όπως κάθε είδος άλλου προϊόντος φορούμε και / ή δυνητικά κατάχρηση κάθε μέρα, μπορούν να είναι. Ωστόσο, ώστε τα ψηλά τακούνια (ίσως, ακόμη και πολύ περισσότερο). Στο τέλος, η μετριοπάθεια, η υγιεινή, καθώς και η αίσθηση του μεγάλου αγοραστή θα έρθει μια μακρά μέθοδος για τη διατήρηση αυτών των υποψήφιων κινδύνων ποδιών στον κόλπο.

Ελέγξτε την πλήρη ιστορία εδώ.

Παρακαλώ αφήστε αυτό το πεδίο Emptyget Cound Budget Fashionista στα εισερχόμενά σας!
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *

Ελέγξτε το φάκελο Εισερχόμενου ή Spam για να επαληθεύσετε τη συνδρομή σας.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *