Share

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Reddit

Τσέπη

Όταν ηθοποιός Jaclyn Smith έκανε το ντεμπούτο του Jaclyn Smith της για Kmart γραμμή το 1985, τα μέρη της σκέψης που θα καλύψουν την ίδια τύχη με τον σχεδιαστή Halston. Αν θυμάστε, η γραμμή Halston για JCPenney είχε ως αποτέλεσμα το τέλος της μάρκας Halston.

Αλλά δυστυχώς, δεν υπάρχει. Δεκαετίες αργότερα, η Jaclyn Smith για Kmart γραμμή είναι ζωντανός και καλά. Ξεκινώντας από τα ρούχα, αυτή είναι χωριστεί σε διακόσμηση του σπιτιού, ακόμα και έπιπλα εξωτερικού χώρου. Μέχρι σήμερα, ο άγγελος του πρώην Τσάρλυ έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια $ αξίας του προϊόντος σε Kmart.

Για να καταλάβουμε πώς έδαφος σπάζοντας την Jaclyn Smith για Kmart γραμμή ήταν, θα πρέπει να λάβει ένα σύντομο ταξίδι πίσω στην δεκαετία του 1980.

Η δεκαετία του ’80 ήταν μια εποχή που οι ετικέτες, είτε στα ρούχα σας ή στην κάρτα της υπηρεσίας σας, ήταν πολύ, πολύ σημαντικό. Brooke Shields είχε πιτσιλιστεί σε όλη πινακίδες παντού φορώντας Calvin Klein Jeans. Ταινίες όπως το «Wall Street» και «Beverly Hills Cop» έδειξε το γρήγορο κόσμο των μοντέλων BMW και Armani κοστούμια.

Ήταν, χωρίς αμφιβολία, το «Me» δεκαετία. Οι ετικέτες και η κατάσταση ήταν πάντα.

https://www.instagram.com/p/BquyEj4j3q0/

Εγώ, φορώντας μια ζακέτα αρκουδάκι από τη Smith Collection Jaclyn.

Ριψοκίνδυνη επιχείρηση

Εν μέσω όλων αυτών, Kmart ήταν ένα αστείο. Θα μπορούσατε εύκολα και καλά προσβολή κάποιον με την ερώτηση εάν θα αγοράσει τα ρούχα τους στο Kmart. Από την άποψη της μόδας, Kmart ήταν μόνο ένα μικρό βήμα παραπάνω υπεραξία ή Στρατού Σωτηρίας (πριν thrifting ήταν καταπληκτικό, φυσικά). αρκετές KMarts είχε μετρητές γεύμα τοποθετείται στη μέση του καταστήματος που πωλούνται πολύ καλά σάντουιτς και τηγανητό κοτόπουλο στομάχι.

Το θέμα είναι, Kmart το 1985 ήταν το τελευταίο μέρος που θα δούμε για τη μόδα.

Έτσι, για την βασίλισσα των μίνι τηλεοπτική σειρά για να κάνει μια σειρά από ρούχα για Kmart ήταν ένα πραγματικό κίνδυνο. Ευτυχώς για Smith, ο κίνδυνος απέδωσε bigtime.

Άγγελος Γύρισε Trailblazer

Smith συνεχίζει να είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα celebrity-γυρίζω-σχεδιαστές γύρω. Έχει χαράξει ένα μονοπάτι που ακολουθήθηκε από άλλες προσωπικότητες, που έχουν πάει πολύ μεγαλύτερη επιτυχία στα ράφια ό, τι ήταν στην οθόνη (Jessica Simpson έρχεται στο μυαλό).

Επίσης, ο Smith είναι στην πραγματικότητα ασχολείται με το σχεδιασμό της γραμμής της. Περνάει χρόνο με τους σχεδιαστές στο στυλ στούντιο Kmart στη Νέα Υόρκη, την αναθεώρηση σχέδια για κάθε εποχή. Είναι γνωστή για την έντονη εστίαση λέιζερ της σχετικά με την ενημέρωση πολυετή κρίσιμα κομμάτια, όπως το κλασικό λευκό μπλουζάκι ή το μαύρο παντελόνι.

Kmart Jaclyn Smith Collection: κορυφαίες επιλογές

Τώρα, αν σκέψης είστε δεν υπάρχει κανένας τρόπος τίποτα από τη συλλογή Jaclyn Smith θα μπορούσε να είναι χαριτωμένο ή μοντέρνα, καταλαβαίνω. Ήμουν ένας έφηβος στη δεκαετία του ’80, και θυμάμαι τις ημέρες που δεν θα εμπίπτει νεκρός ρούχα περιήγηση στο μεγάλο Κ

https://www.instagram.com/p/BtY_gAGBbT3/

Το πράσινο φερμουάρ cardi σε αυτή την εικόνα είναι από το Smith Collection Jaclyn.

Αλλά σήμερα, θα έλεγα ότι η γραμμή Jaclyn Smith μπορεί να είναι ένας από τους πιο υποτιμημένους πηγές του προϋπολογισμού της μόδας, ειδικά όταν η οικονομία έχει να σας τρομάξει αρκετά για να μειώσουν τις δαπάνες ρούχα σας. Ελέγξτε έξω αυτά τα χαριτωμένα φωτογραφίες (και τα σημεία των τιμών τους!) Και επιτρέψτε μου να ξέρω αν συμφωνείτε.

φόρεμα Jaclyn Smith Γυναικών στροφή – Floral, $ 11,99 (για πώληση από $ 29.99) τον, Kmart

φόρεμα Jaclyn Smith Γυναικών στροφή – Floral, $ 11,99 (για πώληση από $ 29.99) τον, Kmart

ζώο Print & Floral, $ 10 – Μπλούζα Jaclyn Smith Γυναικών

Καπιτονέ Puffer παλτό Jaclyn Smith Γυναικών – Leopard, $ 23.99 (για πώληση από $ 59.99), Kmart

Λοιπόν, τι νομίζεις – θα φορούν κομμάτια από τη συλλογή Jaclyn Smith;

Παρακαλώ αφήστε αυτό το πεδίο Emptyget Buans Fullista στα εισερχόμενά σας!
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *

Ελέγξτε το φάκελο Εισερχόμενου ή Spam για να επιβεβαιώσετε τη συνδρομή σας.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *