φόρεμα: Ellen Tracey | Παπούτσια: Συλλογή SJP | Τσάντα: c/o Henri Bendel | Βραχιόλι: c/o Brandy Pham | Κολιέ: Παρόμοια εδώ & ακριβώς εδώ | Γυαλιά ηλίου: Stella McCartney (παρόμοια εδώ)

< >

Εξακολουθούμε να απολαμβάνουμε μεγάλες προσφορές ή ήπιας συνθήκες καιρού στο Σαν Φρανσίσκο, γι ‘αυτό ήμουν σε θέση να πάω με γυμνό όταν χρησιμοποιούσα αυτό το φόρεμα την περασμένη εβδομάδα. Ωστόσο, πολλοί από εσάς συχνά με ρωτάτε για τη χρήση μαύρων καλσών με φορέματα ή φούστες που δεν είναι μαύρες, καθώς πιστεύω ότι αυτό είναι ένα ιδανικό φόρεμα για αυτό. Όταν ζούσα στη Νέα Υόρκη, τα μαύρα καλσόν ήταν η μαρμελάδα μου, οπότε καταλαβαίνω τον αγώνα του να νιώθω σαν να πρέπει πάντα να φοράτε μαύρα φορέματα ή μαύρες φούστες κατά τη χειμερινή περίοδο για να τους κάνουν να λειτουργούν. Ωστόσο, τα αιχμηρά μαύρα κουμπιά κάτω από το μπροστινό μέρος αυτού του διπλή επένδυση, βοηθούν στο έδαφος το βαρύτερο ζευγάρωμα των μαύρων καλσών-μια εμφάνιση που είναι ώριμη για μια μικρή δράση διακοπών.

Μιλώντας για δράση διακοπών, θα δημοσιεύσω το σημείωμα διακοπών μου το 2015 καλύτερα εδώ αύριο! Οι συνδρομητές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου έχουν ήδη πάρει μια ματιά, ωστόσο δεν μπορώ να περιμένω να το μοιραστώ με τους υπόλοιπους. Πιάσε λίγο πρώιμο καφέ, καθώς και προετοιμαστείτε για να μπερδευτείτε. Τα λέμε αύριο… : )

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *