Σε ποια τηλεόραση φθινοπώρου είναι όλοι εκστατικοί; Τι δείχνει ότι πιστεύετε ότι είναι έξυπνοι ή κάνετε μεγάλη τηλεόραση για σοφές γυναίκες; Ποιοι παλιοί καλοί φίλοι είστε στην ευχάριστη θέση να δείτε την επιστροφή, καθώς και σε ποιες νέες εκπομπές είστε ψυχικοί; (Οποιεσδήποτε άλλες εκπομπές στο Netflix ή στο Amazon Prime Worth Binge Watching;)
Για τα $ .02 μου – έχουμε φτάσει τελικά στο Binge απολαμβάνοντας την εποχή 2 του πορτοκαλιού είναι το νέο μαύρο, ωστόσο πέρα από αυτό αισθάνθηκε λίγο ειρηνικό στο μέτωπο της τηλεόρασης. Μέχρι στιγμής έχω το tivo μου
GALAVANT – Ο αδελφός μου με έπεισε να προσθέσω αυτό στη λίστα αφού μου έδειξε αυτό το τρέιλερ.
Δεξαμενή αποθήκευσης καρχαρία – Όπως επεσήμανα στο corporettemoms, μπήκα μόνο σε αυτή την παράσταση κατά τη διάρκεια της άδειας εγκυμοσύνης μου, ωστόσο είμαι απολύτως καταναλωμένος με αυτό … Αισθάνομαι ότι υπάρχουν πολλά εξαιρετικά μαθήματα εξυπηρέτησης για μάθηση, εκτός από τα μαθήματα Σχετικά με τις εξαιρετικές παρουσιάσεις εκτός από τις διαπραγματεύσεις.
Selfie – Δεν κατανοώ πραγματικά την προϋπόθεση, ωστόσο ο John Cho καθώς και η Karen Gillan; Ένδειξη με.
Πώς να ξεφύγετε με τη δολοφονία – φαίνεται γελοίο, ωστόσο, συχνά, συχνά παράλογο είναι καλό
Για πάντα – το πρόσθεσα μόνο αφού έβλεπα περίπου 10 δισεκατομμύρια διαφημίσεις για αυτό κατά τη διάρκεια του μαραθωνίου δεξαμενής αποθήκευσης καρχαρία. (Η σχεδόν 4 μηνών μου είναι προφανώς οδοντοφυΐας, καθώς έχει ήδη προβλήματα παλινδρόμησης ύπνου ήδη, γι ‘αυτό απολαμβάνω έναν τόνο τηλεόρασης ενώ προσπαθώ να τον νοσηλευτώ καθώς και να τον βράσει για ύπνο.)

Εξακολουθούμε να απολαμβάνουμε τους Masters of Sex, ωστόσο έχω υποτιμηθεί από τη δεύτερη σεζόν. Θέλω πραγματικά να δω το Outlander … ωστόσο δεν είναι αρκετό για την ένδειξη για το Starz. Δεν έχω καμία ιδέα όταν οι Αμερικανοί επανέρχονται, ωστόσο είμαι απολύτως καταναλωμένος με την παράσταση. (Και, ενοχλητικά, όλοι καταλαβαίνω ότι είχαν ένα Keri Russell που παρατηρεί στην κοινότητά μου εκτός από εμένα – γκρινιάζοντας!)
Από την άποψη των παλιών αγαπημένων, είμαι εκστατική για τη σύγχρονη οικογένεια, Hannibal (πώς θα βγουν από αυτό το φινάλε της σεζόν;), η δουλειά Mindy (ooh, πάντα δεν θυμάμαι να θυμάμαι για αυτή την παράσταση, ωστόσο όπως αυτό) , Το κάστρο, καθώς και το Game of Thrones (αν και, όπως και οι Αμερικανοί, δεν έχω ιδέα όταν αυτό επιστρέφει). (Ditto for Mad Men, αν και για κάποιο λόγο ετοιμάζω τον εαυτό μου να είμαι δυσαρεστημένος στην τελική σεζόν.) Για την παρακολούθηση της Binge, προτείνω εξαιρετικά το Veep, το σπίτι των καρτών, το Orange είναι το νέο μαύρο, καθώς και η Silicon Valley.
Κυρίες, ας ακούσουμε από εσάς – τι ψάχνετε μπροστά; Οποιοσδήποτε τύπος νέων εκπομπών πρέπει να προσθέσω απολύτως στη λίστα επιθυμιών μου Tivo; Οποιοσδήποτε τύπος παλιών αγαπημένων δεν παρακολουθώ; (Ένας άλλος Ε: Ακριβώς πόσο τηλεόραση παρακολουθείτε; Επωφεληθείτε από την ικανότητα να απολαμβάνετε οπουδήποτε καθώς και να απολαύσετε στο γυμναστήριο, στο γραφείο στην ώρα του μεσημεριανού σας ή σε άλλες τοποθεσίες που δεν είναι ο καναπές σας;)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *