Αυτό συμβαίνει στο Yoox σήμερα, όχι στην πώληση, το μυαλό σας, παρόλο που τα Χριστούγεννα είναι μόνο μια κρύα και μακρινή μνήμη. Πρόκειται για ένα φιλανθρωπικό φόρεμα, το Agatha Ruiz de la Prada, με όλα τα έσοδα (και στα $ 250 / ανά, αυτή είναι κάποια διαδικασία) που πηγαίνουν στο Greenpeace.

Είναι μαλλί. Υποθέτω ότι αισθάνομαι, από τον τρόπο που κρέμεται. Εδώ είναι το πίσω μέρος:

Μου αρέσει πολύ αυτό το φόρεμα. Νομίζω ότι με το ιδανικό Joie de Vivre και το ιδανικό κοινό (ας πούμε, μια τάξη τρίτων γκρέιπ Εύχομαι οι καρδιές να ήταν αστέρες, όμως, επειδή θα μπορούσατε τότε να φορέσετε ένα μεγάλο αστέρι στο κεφάλι σας. (Το σπίτι μας είναι ένα σπίτι άγγελος-δέντρο-topper, πολύ στο Chagrin του γιου μου. Είναι ένα μεγάλο αστέρι-topper υποστηρικτό.) Ή Star Deelyboppers! Και φυσικά, τα σκουλαρίκια των Χριστουγέννων. κατά προτίμηση που απαιτούν μπαταρίες.

Φυσικά, κάθε φορά που έρχομαι με δικαιολογίες για φορέματα σαν αυτό είμαι τρομοκρατημένος είμαι ένα βήμα πιο κοντά στο να είσαι κοινό-στόχος τους. Μπορώ ήδη να μπουν στον πειρασμό πάρα πολύ εύκολα σε ντυμένο ντύσιμο …

Εάν είστε στον πειρασμό από αυτό το φόρεμα, κάντε κλικ σε οποιαδήποτε εικόνα που θα μεταφερθείτε στη σελίδα Yoox. και καλή τύχη!

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετίζεται με

Μυστική ζωή των φορέων vol. 8Επομέτρο 13, 2006
Μυστική Ζωή Φορέματα # 14MART 27, 2008 Σχόλια 80
Moths στο τσέπη [ΠΡΟΣΟΧΗ: Μακρά εισάγετε] 2 Ιουλίου 2007

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *