Σκέφτηκα ότι είχα δει (και αγόρασα!) Κάθε μοτίβο vintage με αυτές τις γραμμές, αλλά είχα χάσει αυτό το ένα, ή έχει διαγραφεί από τη μνήμη μου από μια ομάδα κορυφαίων όνειρων – Οι διηθητικοί με επικεφαληνώσουν από ένα χτύπημα Leonardo Decaprio.

Δεν είμαι σίγουρος για τις χάλκινες κάμπιες γύρω από το λαιμό και τα μανίκια της έκδοσης Gingham, αλλά επειδή δεν φαίνονται τρομερά τριχωτά ίσως σημαίνει ότι ο καιρός θα είναι αρκετά καλός για να φορέσει αυτό το χειμώνα. Σωστά?

Θέλω να ήξερα ποια και τα δύο μοντέλα αυτής της εικόνας είναι τα μάτια. Από τα μάτια τους, είναι επάνω σε μια πλατφόρμα ή βάθρο, και είναι επίσης κάτι που δεν θέλουν να κοιτάξουν το κεφάλι. Τα χρήματά μου είναι σε ένα γυμνό μοντέλο που βρίσκεται επίσης στο στούντιο του καλλιτέχνη όπου τραβούν. Τι νομίζετε;

(Επίσης, οι απώπες του τίποτα, το φόρεμα Gingham έχει παράξενα μοντέρνα παπούτσια.)

Αυτό το μοτίβο είναι από την Sheila από τις στάχτες και έχει μια πώληση, ξεκινώντας σήμερα (8/25) και συνεχίζεται μέχρι την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου. Πάρτε 20% έκπτωση, με κωδικό κουπονιού WashDC. (Θα είναι σε ένα ταξίδι, έτσι η πώληση, αλλά μην ανησυχείτε, έχει το φορητό υπολογιστή της μαζί της και θα αναγνωρίσει όλες τις παραγγελίες …)

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετίζεται με

Σκέφτηκα ότι θα έπρεπε να αποξενωθεί 20, 2007
Γιατί δεν θα χρησιμοποιώ απλότητα printsew patterns againstjanuary 13, 2012in “πρότυπα”
Linktastic Παρασκευή: Βοήθεια EditionMay 30, 2008 Σχόλια 41

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *