Τα παιδιά μεγαλώνουν τόσο γρήγορα και αυτή είναι η εποχή της ζωής τους όταν χρειάζονται νέα ρούχα ξανά και ξανά. Σκεφτείτε πόσα διαφορετικά μεγέθη μωρών rompers κάθε μικρό παιδί χρειάζεται ενώ μεγαλώνει. Τι κάνουν οι πιο έξυπνες μητέρες;

Οι Wise Moms απλά αγοράζουν ένα μοτίβο μωρών και κάνουν τα δικά τους παιδικά ρούχα στο σπίτι. Εκείνοι που ξέρουν πώς να ράψουν, να εξοικονομήσουν χρήματα κάνοντας τα παιδικά τους ρούχα στο σπίτι. Εδώ είναι τα οφέλη από το ράψιμο των ρούχων μωρών και μικρών παιδιών στο σπίτι:

Εξοικονομήσετε χρήματα

Μοναδική εμφάνιση για τα παιδιά σας

Τα μοτίβα ράψιμου έρχονται σε διαφορετικά μεγέθη, οπότε όταν τα παιδιά ξεπερνούν τα ρούχα τους, μπορείτε να φτιάξετε καινούργια σε μεγαλύτερο μέγεθος

Ενδιαφερόμενος? Εδώ είναι ο πιο απλός τρόπος για να ξεκινήσετε (υποθέτοντας ότι έχετε μια ραπτομηχανή). Ω και μην ανησυχείτε αν δεν έχετε καμία εμπειρία ράψιμου … Το κατάστημα ράψιμου προφίλ, συνιστούμε να δώσετε οδηγούς βήμα προς βήμα, οπότε ακόμη και οι πλήρεις αρχάριοι θα επιτύχουν να κάνουν τα ρούχα των παιδιών τους. Εδώ είναι το σχέδιο 3 βημάτων που πρέπει να πάρετε αν θέλετε να ράψετε τα ρούχα των παιδιών…

Πρώτον: Αγοράστε ένα μοτίβο ράψιμου PDF ROMPER

Επισκεφθείτε το κατάστημα μοτίβων του Ραπάρισμα και αγοράστε τα παιδιά και τα μικρά μοτίβα της επιλογής σας. Έχουν όλα τα διαφορετικά σχέδια και κοστίζουν μόνο μερικά δολάρια για να πάρουν κάποιο από αυτά. Αυτό που θα πάρετε θα είναι ένα αρχείο PDF που μπορείτε να εκτυπώσετε στο σπίτι με λεπτομερείς οδηγίες για το πώς να φτιάξετε το κομμάτι ρούχων που θέλετε.

Το Otter Patterns είναι ένα διασκεδαστικό νέο κατάστημα μοτίβων ράψιμης που πωλεί σχέδια παιδιών με δύο επιλογές αποζημίωσης ραφής. Τι, δεν ξέρετε πώς να ράψετε; Μην ανησυχείτε – Απλώς αφήστε τις οδηγίες PDF Pattern να κάνουν τη δουλειά για εσάς! Τα εκτυπώσιμα πρότυπα ραπτικής είναι τέλεια όταν χρειάζεστε λίγη βοήθεια με το έργο σας DIY.

Τα μοτίβα βότανα βήμα προς βήμα οδηγοί ράψιμου είναι το απλούστερο πράγμα που πρέπει να ακολουθήσετε. Ακόμα κι αν δεν κάνατε ποτέ ρούχα στη ζωή σας … θα εξακολουθείτε να μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες και να φτιάξετε τα δικά σας ρούχα για τα παιδιά σας.

Τότε: Αγορά υφάσματα που σας αρέσουν

Αναζητήστε online για τα υφάσματα της επιλογής σας. Λάβετε υπόψη ότι κάθε μοτίβο θα έχει τον συνιστώμενο τύπο του υφάσματος, αλλά μπορείτε να επιλέξετε όλα τα χρώματα και τις εκτυπώσεις έτσι ώστε ο κόσμος να είναι το στρείδι σας. Εάν είστε σαν εμένα, θα περάσετε λίγο χρόνο σε αυτό γιατί αυτό είναι όπου η δημιουργικότητα μπαίνει μέσα. Μου αρέσει να επιλέγω από όλα τα εκπληκτικά χρώματα και εκτυπώσεις διαθέσιμα στο διαδίκτυο.

Τέλος: ράψτε τα δικά σας παιδιά για να εξοικονομήσετε χρήματα

Όταν φτάνουν τα υφάσματα σας, απλά εκτυπώστε το μοτίβο, κόψτε το και ράψτε το μαζί. Πόσο απλό ήταν αυτό; Τα περισσότερα παιδικά ρούχα, όπως, για παράδειγμα – το μοτίβο ράψιμης ραπτικής της δεξαμενής μωρών παίρνουν μόνο μερικές ώρες για να φτιάξουν. Ω και το καλύτερο μέρος για να φτιάξετε τα δικά σας παιδικά ρούχα; Μπορείτε να φτιάξετε πολλαπλάσια, διαφορετικά μεγέθη και να τα κάνετε από οποιοδήποτε ύφασμα που θέλετε. ξανά και ξανά!

Δώστε στον ενθουσιώδη σας ενθουσιώδη και δείτε τι είδους νέα στυλ μπορείτε να φέρετε στο μωρό και το παιδί σας!

Δείτε επίσης

Μόδα, κατάστημα και στυλ
Οι τσάντες Noiranca Vegan ξεκινούν νέα συλλογή: Είναι όλα σχετικά με τη θηλυκότητα και την πολυτέλεια

Χρειάζεστε περισσότερες ιδέες για τα παιδικά ρούχα;

Επισκεφθείτε το blog για τα παιδικά ρούχα Pattern Pattern σήμερα και βρείτε τα σχέδια για τα παιδικά ρούχα, τις τάσεις της μόδας για παιδιά και τις συμβουλές ράψιμου.

Κάνουν το ράψιμο με τα μοτίβα τους ένα αεράκι! Απολαύστε φούστες ράψιμου, μπλούζες, παντελόνια, φορέματα και ακόμη και πράγματα όπως τα Bloomers.

Διαφορετικά πρότυπα ραψίματος για μωρά, νήπια και παιδιά

Όχι μόνο μπορείτε να φτιάξετε το μωρό rompers στο σπίτι … μερικές μαμάδες κάνουν επίσης φούστες, μπλούζες, παντελόνια, φορέματα και ακόμη και πράγματα όπως Bloomers. Σκεφτείτε κάθε είδους μοτίβα ραπτικής για κάθε είδους ανάγκες ενδυμάτων παιδιών. Μπορείτε να ράψετε τα πάντα στο σπίτι και το καλύτερο κατάστημα στο διαδίκτυο για τα μοτίβα ράψιμου είναι σίγουρα μοτίβα βίδρα.

Έχουν πολύ λεπτομερείς οδηγίες για κάθε προϊόν, γεγονός που κάνει τα ρούχα τους χρησιμοποιώντας τα μοτίβα τους, ακόμη και αν δεν δοκιμάσατε ποτέ το ράψιμο πριν. Εκείνοι που προσπάθησαν διαφορετικά πρότυπα ραψίματος συμφωνούν … τα πρότυπα βίδρα έχουν τις ευκολότερες οδηγίες και το πιο λεπτομερές προϊόν διαθέσιμο στο διαδίκτυο! Μην πάρετε τη λέξη μας για αυτό, δοκιμάστε τον εαυτό σας.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *