φόρεμα: φόρεμα ο πληθυσμός | Παλτό: topshop (παρόμοια εδώ, εδώ και εδώ) | Παπούτσια: Kate Spade Νέα Υόρκη (παρόμοια εδώ, εδώ, καθώς και εδώ) | Τσάντα: Dolce & Gabbana | Σκουλαρίκια: Ann Taylor | Χείλη: Buxom (Μπρούκλιν)

< >

Τίποτα δεν μοιάζει με τα γυμνά, καθώς και ένα παραδοσιακό φόρεμα θήκης για να ξεκινήσει η εβδομάδα εργασίας στο δεξί πόδι. Το σούπερ ελαφρύ, ελαστικό υλικό αυτής της φόρεμα θήκης μπορεί να το κάνει το πιο άνετο που έχω στην κατοχή μου, ενώ η εκτύπωση με υφή, το καθιστά τόσο υπέροχο όσο και σούπερ συγχωρητικό.

Ένα φόρεμα που είναι ελαστικό καθώς και συγχωρεί; Ακούγεται σαν το κατάλληλο φόρεμα της Δευτέρας για κάποιον που πέρασε το Superbowl την Κυριακή βασικά έχοντας έναν διαγωνισμό που τρώει πτέρυγα με τον εαυτό της. Yikes.

Γρήγορη αποποίηση ευθυνών σε αυτό το φόρεμα: Έχει ένα βαθύ V καθώς και σχετικά υψηλή ελαφριά στο πίσω μέρος. Για να βεβαιωθείτε ότι είστε καλυμμένοι (με περισσότερες μεθόδους από μία) στο γραφείο, προτείνω να κολλήσετε τη σχισμή μερικές ίντσες στην κορυφή, ώστε να μην είναι μάλλον τόσο υψηλή. Ένας ράφτης μπορεί να το κάνει αυτό σχεδόν τίποτα ή μπορείτε να το κάνετε αυτό γρήγορα. Εάν εργάζεστε σε ένα συμβατικό περιβάλλον, θα θέλετε επίσης να φορέσετε ένα σακάκι (όπως αυτό) κατά τις ώρες γραφείου λόγω του Deep V στο πίσω μέρος. Διαφορετικά, μπορείτε να επιθεωρήσετε παρόμοιες εσθήτες εδώ, εδώ, εδώ, καθώς και εδώ που είναι χωρίς φασαρία!

Καλή Δευτέρα!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *