Uncategorized

7 τρόποι για να ντύσετε με μαύρα σορτς δαντέλας

Κατά την επιλογή ελκυστικών ρούχων για το καλοκαίρι, τι έρχεται στο μυαλό; Σορτς! Αλλά τι είναι πιο ευπροσάρμοστο και αριστοκρατικό; Σορτς δαντέλας! Τα σορτς δαντέλας είναι σορτς σχεδιασμένα με δαντέλα.
Πολλά κορίτσια προτιμούν κανονικά denim ή βαμβακερά σορτς πάνω από δαντέλα, καθώς δεν είναι σε θέση να φορούν τα σορτς δαντέλας με στυλ. Αλλά εκεί είναι λάθος.

[Διαβάστε επίσης: Πώς να φορέσετε ψηλά σορτς μέσης]
Υπάρχουν τόνοι τρόπων στους οποίους μπορείτε να εμφανιστείτε κομψό, φορώντας ένα ζευγάρι σορτς δαντέλας. Και αυτό που είναι έβενο μαύρο χρώμα. Γιατί το μαύρο ειδικότερα; Συνήθως στις καλοκαιρινές εποχές βλέπουμε τις γυναίκες να κάνουν φωτεινά, ζωντανά χρώματα. Το μαύρο είναι περισσότερο θλιβερό, χειμερινό χρώμα. Αλλά ο Μαύρος φέρει το δικό του πανηγύρι.
Τι να φορέσετε με τα μαύρα σορτς των γυναικών
Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να σας δώσουμε κάποιες προτάσεις για το τι να φορέσετε με μαύρα σορτς δαντέλας. Για να καταλάβετε τι να ταιριάζει με τα μαύρα σορτς δαντέλας, συνεχίστε να διαβάζετε –

Πηγή: Blogspot.com Η ενδυμασία με λωρίδες
Έτσι, για αυτό το τολμηρό αλλά casual ζυγό που τοποθετείται σε μια ριγέ κορυφή πάνω από τα μαύρα σορτς δαντέλας σας. Συμπληρώστε την εμφάνιση με προσεκτικά αξεσουάρ με τολμηρά στολίδια όπως ένα κολιέ και ένα βραχιόλι. Πιάσε κρατήστε μια μαύρη δερμάτινη τσάντα και γλιστρήστε σε δερμάτινες μπότες της αναλογικής σκιάς.
[Επίσης, διαβάστε: Πώς να φορέσετε σορτς δαντέλας]

Πηγή: Glamradar.com Η ενδυμασία με denim
Πιάσε το σακάκι ή το γιλέκο denim σας, φορώντας το με τα μαύρα σορτς δαντέλας σας. Απλώς ταιριάζει με τα σορτς δαντέλας με μια τυπωμένη κορυφή καλλιέργειας και το ενοχλήστε με ένα σακάκι denim για ένα λιγότερο θηλυκό ένδυμα. Γιατί να μην ενισχύσετε την εμφάνιση προσθέτοντας ένα ωραίο μακρύ κολιέ. Το σύνολο της στολή εκπέμπει μια εύκολη μετάβαση και χαλαρή ατμόσφαιρα! Θα μπορούσατε να δοκιμάσετε το ίδιο σύνολο με ένα ελαφρύ πουκάμισο denim για μια πιο cowgirl εμφάνιση!
[Διαβάστε επίσης: σορτς με τακούνια]

Πηγή: Freepeople.comThthe Gent in Coral
Φορέστε ένα πουκάμισο μεταξιού σε ζωντανές κοραλλιογενείς αποχρώσεις μαζί με τη μαύρη δαντέλα σας. Δοκιμάστε να φορέσετε ένα πουκάμισο που έχει ένα κολάρο με συναρπαστικά σχέδια, όπως αστέρια ή νιφάδες χιονιού. Μπορείτε ακόμη και να DIY και να φανταστείτε το κολάρο σας για να του δώσετε τη μοναδική πινελιά. Για να βουρτσίζετε το getup, απλώς μανδαλώστε σε ένα φθορίζοντα συμπλέκτη, φορέστε μερικές αποχρώσεις και μεταβείτε στα τακούνια σας. Είναι ένα θαυμάσιο στολή και δίνει μια μάλλον εξελιγμένη αλλά και offhand εμφάνιση.
Πηγή: Pinterest.com Η ενδυμασία σε σορτς υψηλής μέσης
Τα πουλόβερ ή οι κορυφές των καλλιεργειών σας θα φαίνονται ραβδί όταν φοριούνται με ψηλά σορτς μαύρης δαντέλας μέσης. Απλά να έχετε κατά νου να διαλέξετε ένα πουλόβερ ή κορυφή καλλιέργειας που έχει ένα χλωμό χρώμα ή έχει σχέδια σε αυτό, έτσι ώστε η στολή να είναι ισορροπημένη και ούτε πολύ θαμπό ούτε πολύ σκοτεινό. Αξεσουάρ με δαντέλα μαργαριταριού και αθλητικές μπότες.

Πηγή: FashionGum.com Η ενδυμασία στο πουλόβερ
Για μια υπέροχη πηγή ελατηρίου ή φθινοπώρου φορέστε ένα σκούρο πουλόβερ με μαύρα σορτς δαντέλας. Θα μπορούσε να τοποθετηθεί ή να χαλαρώσει για διαφορετικές μορφές. Προσθέστε ένα μαντήλι εάν αισθάνεστε κρύο ή για να βελτιώσετε περαιτέρω την εμφάνιση. Ολοκληρώστε το ένδυμα με αξεσουάρ στο ελάχιστο και πηδώντας σε μερικές ζεστές μπότες αστραγάλου. Μια κομψή εμφάνιση για τις ζοφερές μέρες.
Πηγή: blogspot.com Η ενδυμασία σε δέρμα
Συνεργαστείτε από το δερμάτινο σακάκι σας με ένα ζευγάρι μαύρα σορτς δαντέλας φορώντας μια κορυφή καλλιέργειας κάτω από το σακάκι. Επιλέξτε μια έντονα χρωματισμένη κορυφή καλλιέργειας για να σπάσετε τη μονοτονία του μαύρου σε μαύρο. Φαίνεται τολμηρό αλλά με θηλυκή πινελιά. Προσθέστε ένα κολιέ δήλωσης για να παράσχετε την ενδυμασία.
Πηγή: photobucket.comwell αυτές ήταν συμβουλές για τη μόδα για τα μαύρα σορτς των γυναικών και τι ντύνομαι με το ντύσιμο σας. Μπορείτε να τους δώσετε όλα μια δίκη και θα γοητευτείτε πόσο γοητευτικά λειτουργεί κάθε μία από τις προτάσεις. Τα σορτς δαντέλας μπορούν να κάνουν το ντύσιμο σας είτε γλατό είτε casual χωρίς αγώνα.
[Διαβάστε επίσης: Τι να φορέσετε με floral σορτς]
Μαζί με το Coral, μπορείτε ακόμη και να προσθέσετε νέον στη λίστα των πουκάμισων για να φορέσετε με σορτς δαντέλας. Ομοίως, στον κατάλογο των κορυφών για να φορέσει με μαύρα δαντέλα σορτς με μοτίβο, polka-dotted και διάφορα άλλα μοτίβα μπορούν να φορεθούν με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο το ριγέ πουκάμισο ταιριάζει. Έτσι, οι επιλογές δεν είναι περιορισμένες. Για τις ημέρες Chillier του φθινοπώρου και την άνοιξη, don ένα παλτό πάνω από την ενδυμασία ή ακόμα και φορούν καλσόν κάτω από τα σορτς. Θυμηθείτε να αξεσουάρ δημιουργικά δημιουργικά. όπως η προσθήκη σε διακοσμητικό βραχιόλι, σκουλαρίκια ή κολιέ σύμφωνα με το ντύσιμο σας.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *