Οι συνδέσεις των προϊόντων του Αμαζονίου σε αυτή τη θέση είναι συνδέσεις θυγατρικών. Εάν κάνετε κλικ σε αυτούς τους συνδέσμους και αγοράστε κάτι, θα κερδίσω μια μικρή προμήθεια.

Έχω ράψιμο στο πετάλι ραπτομηχανές μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου, και εγώ πραγματικά δεν απολαμβάνουν το ράψιμο για τα ηλεκτρικά μηχανήματα, έτσι ώστε όταν για πρώτη φορά είδε το Janome 712T, το οποίο είναι ένα σύγχρονο κεφάλι πετάλι σχεδιασμένο για την Amish και άλλες εκτός δικτύου υπονόμους, ήμουν περίεργος γι ‘αυτό. αλλά είναι σήμερα πωλούν για $ 289 σε απευθείας σύνδεση, και αυτό είναι πολλά χρήματα για να πληρώσει για ένα μηχάνημα δεν θα μπορούσα να δοκιμάσετε πρώτα. Όταν είδα έναν μόλις μεταχειρισμένα ένα για το ένα τέταρτο της τιμής αυτής, δεν μπορούσα να αντισταθώ την αγορά αυτή.

Όπως ήμουν ερευνά αυτό το μηχάνημα και την ανάγνωση σχόλια, παρατήρησα πολλές preppers συστήνουν αυτό το μηχάνημα. πριν πάρω οποιαδήποτε περαιτέρω, μόνο σε περίπτωση που είστε prepper και δεν διαβάζουν μέχρι το τέλος αυτής της επανεξέτασης, σας παρακαλούμε να μην χάνετε τα χρήματά σας σε αυτό το μηχάνημα. Είναι πιθανόν να μην είναι ό, τι χρειάζεστε. περισσότερα για αυτό στο τέλος της επανεξέτασης.

Ας ξεκινήσουμε με αυτό που μου αρέσει σχετικά με αυτό το μηχάνημα, δεδομένου ότι η λίστα με τα πράγματα που δεν μου αρέσει είναι πραγματικά μεγάλο.

Το εγχειρίδιο είναι αρκετά καλή, και γράφτηκε ή τουλάχιστον να επεξεργαστεί από κάποιον που μιλάει πραγματικά αγγλικά. Αν θέλετε να δείτε το εγχειρίδιο για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες, μπορείτε να κατεβάσετε ένα αντίγραφο pdf από την ιστοσελίδα της Janome.

Η Janome 712T κάνει ωραία ράμματα, και έχει μια αξιοπρεπή επιλογή από σχέδια χρησιμότητας βελονιά. Τα μόνα ράμματα ποτέ χρήση είναι ευθείες βελονιά, ζιγκ-ζαγκ, τρικό βελονιά (3-βήμα ζιγκ-ζαγκ), τυφλό hem, και τέντωμα στρίφωμα τυφλή. Μου αρέσει πολύ η βελονιά φτερό, αλλά δεν είμαι σίγουρος πού θα το χρησιμοποιήσετε. Εδώ είναι ένα sampler από τα ράμματα μπορεί να κάνει. Το ανώτερο άκρο τελείωσε με ένα ευρύ ζιγκ-ζαγκ βελονιά και το συννεφιά πόδι. Νομίζω ότι τελειώνει την άκρη καλύτερο από το συννεφιά βελονιά που χρησιμοποιείται στο κάτω άκρο. Το πλάτος βελονιάς επί των κουμπότρυπες φαίνεται λίγο στενή και δεν είναι ρυθμιζόμενο – τα ράμματα μπορεί να μην κατέχουν καλά σε χοντροκομμένο υφαντό ύφασμα.

Stitch δειγματολήπτη – δεξιά

Stitch δειγματολήπτη – λάθος πλευρά

Σε σύγκριση με το εκλεκτής ποιότητας ζιγκ-ζαγκ μηχανές, η Janome 712T δεν είναι πολύ καλά ράψιμο δεμένη ύφασμα. Εάν χρησιμοποιείτε το σωστό τύπο της βελόνας, θα ράψουν σε οποιοδήποτε ύφασμα χωρίς παρακάμπτοντας ράμματα. Δεν είναι τρομερά επιλεκτικοί για τον τύπο βελόνα ή τύπος νήματος για τα περισσότερα υφάσματα. Η ικανότητα να ράψουν καλά σε πλεκτά και ελαστική είναι ίσως το μόνο πράγμα που κάνει αυτό το μηχάνημα τήρηση αξίζει για μένα. όλα από vintage μηχανές μου έχουν την τάση να παρακάμψετε ράμματα για πλεκτά υφάσματα και ελαστική.

Η εξαιρετικά υψηλή ανύψωση πίεσης του ποδιού είναι ωραίο. Αν έχετε ανεβάσει στο αθλητής πέλμα πίεσης, θα εγείρει επιπλέον υψηλό για να σας βοηθήσει να τοποθετήσετε το πόδι. Ανεβάζει υψηλότερα από ό, τι οποιαδήποτε από τις άλλες μηχανές μου και είναι πραγματικά πολύτιμη όταν την τοποθέτηση του ποδιού κουμπότρυπα.

Παίρνει πλαστικό κατηγορίας 15 μασούρια, τα οποία είναι κοινά και εύκολο να βρεθεί.

Μου αρέσει το διαφανές κάλυμμα μπομπίνα και σαφή μπομπίνες, έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να δείτε πόσο νήμα που έχει απομείνει. Μου αρέσει επίσης ότι υπάρχει ένα διάγραμμα που δείχνει τη σωστή κατεύθυνση νήμα μπομπίνα, από τότε που χρησιμοποιούν διάφορες ραπτομηχανές και όλοι νήμα λίγο διαφορετικά.

Μπορείτε να ανοίξει το μηχάνημα με ένα κατσαβίδι Phillips κεφάλι και το πετρέλαιο, οπότε δεν χρειάζεται να πάρετε για να εξυπηρετούνται για συντήρηση ρουτίνας. Το εγχειρίδιο λέει ότι χρειάζεται μόνο να λαδώνονται δύο ή τρεις φορές το χρόνο, αν χρησιμοποιείται συνεχώς, αλλά να θυμάστε ότι τα ιστορικά ανάγκες βάσης πεντάλ σας να είναι λαδωμένη με λάδι ραπτομηχανής μετά από κάθε 8 ώρες χρήσης.

Το εγχειρίδιο δεν αναφέρει τη χρήση δίδυμο βελόνες, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέχρι και 4 mm πλάτος μονά βελόνες με αυτό το μηχάνημα. Για περάστε το μηχάνημα, είτε να θέσει μια μπομπίνα πάνω από το νήμα μπομπίνα σας, ή να χρησιμοποιήσετε δύο μπομπίνες αν καρούλι σας είναι πολύ ψηλό. Για να αποφύγετε μπερδέματα νήμα, θέση η άνω μπομπίνα έτσι είναι ξετυλίγματος προς την αντίθετη κατεύθυνση από το καρούλι ή κατώτερο μπομπίνα. Κρατήστε τα άκρα των νημάτων μαζί και περάστε το μηχάνημα σαν να ήταν ένα μοναδικό νήμα, εκτός από την πολύ τελευταία οδηγού νήματος πριν από τη βελόνα. Το νήμα που περνά από την αριστερή βελόνα πρέπει να περάσει από την τελευταία οδηγό νήματος, αλλά παραλείψτε το τελευταίο οδηγό νήματος για το νήμα που περνά μέσα από την δεξιά βελόνα.

Εδώ είναι μερικές απόψεις των εσωτερικά.

Η Janome 712T έχει μερικά ωραία χαρακτηριστικά, αλλά το βασικό της μειονέκτημα είναι ότι είναι πραγματικά δύσκολο να το πετάλι. Δεν νομίζω ότι Janome πήγε σε οποιαδήποτε ιδιαίτερη προσπάθεια για να σχεδιάσει ένα μηχάνημα χαμηλής τριβής εδώ – Υποθέτω ότι απλά τροποποιηθεί ένα σχέδιο για μια ηλεκτρική μηχανή για να έχουν μια διαφορετική χειροκίνητου τροχού, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια βάση πετάλι. Υπάρχουν πολλά από vintage μηχανές ζιγκ-ζαγκ που μπορεί να διορθωθεί σε μια βάση πετάλι, και κανένα από αυτά δεν έχω δοκιμάσει έχουν πουθενά κοντά σε τόσο μεγάλη τριβή στην εσωτερική λειτουργία τους ως 712T.

Θέλω πρώτα προσπάθησε βάζοντας Janome 712T μου σε μια βάση πετάλι Pfaff με ένα μεγάλο κινητήριο τροχό διαμέτρου 14 ιντσών. Ήταν τόσο δύσκολο να πετάλι, εγώ σχεδόν δεν μπορούσε να κρατήσει το μηχάνημα πηγαίνει. Έπρεπε να κλίνει προς τα εμπρός και πραγματικά ώθηση στο πεντάλ. Μετά από λίγα λεπτά τα πόδια μου έκαιγαν. Χρειαζόμουν ένα πετάλι βάση με ένα μικρότερο τροχό για αυτό το μηχάνημα. Για αναφορά, έχω PREVíously είχε 328Κ τραγουδίστρια μου στη βάση του πεντάλ Pfaff, και θα μπορούσα να ράψει όλη την ημέρα σε αυτό χωρίς να κουραστεί.

Μικρότερες πετάλι κινητήριοι τροχοί κάνουν πετάλι πιο εύκολο, αλλά το εμπόριο off είναι πιο αργή ράψιμο. Έχω ένα ζευγάρι των τραγουδιστή βάσεις πεντάλ με κινητήριους τροχούς διαμέτρου 12 ιντσών, αλλά είμαι χαρούμενος με τα μηχανήματα που έχω δημιουργήσει μέσα τους και δεν ήθελα να τροποποιήσετε τα γραφεία για να χωρέσει αυτό το μηχάνημα. Για να πάρετε το 712T για να ταιριάζει σε ένα τυπικό γραφείο τραγουδίστρια πετάλι, θα πρέπει να αφαιρέσετε το μεταλλικό κομμάτι που η ζώνη περνά στη δεξιά πλευρά της τρύπας στην κορυφή του υπουργικού συμβουλίου. Είναι συνήθως συνδέονται με μια μεγάλη πηγή που βοηθά με την αύξηση και τη μείωση του μηχανήματος. άλλοι κριτικοί έχουν επίσης αναφέρουν ότι χρειάστηκε να κοπεί ή άμμο πετάλι γραφεία τους λίγο για να πάρει το Janome για να ταιριάζει.

Εδώ είναι πώς κατέληξα να πάρει τη Janome σε ένα πετάλι βάση που λειτούργησε καλύτερα με αυτό το μηχάνημα. Θα χρησιμοποιηθεί ένα πετάλι βάση Elgin (α $ 25 γκαράζ πώληση εύρημα) με τον πίνακα πάνω από μία τραγουδίστρια ηλεκτρικό ράψιμο του υπουργικού συμβουλίου της μηχανής. Ο τροχός κίνησης Elgin είναι ελαφρώς μικρότερη από ό, τι ένα τυπικό τροχό κίνησης τραγουδίστρια, η οποία κάνει πετάλι λίγο πιο εύκολη (αλλά και πάλι δεν είναι αυτό που θα αποκαλούσα εύκολο – θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε κάποια άσκηση με τη χρήση αυτού του μηχανήματος δεν έχει σημασία τι πετάλι βάση το βάλετε σε ). Η επιφάνεια του τραπεζιού είναι αυτό που ταιριάζει μεγαλύτερη βάση του μηχανήματος τραγουδιστής, όπως ένα Touch & Sew, 328, 401, 500, κ.λπ.

Εδώ είναι οι διαστάσεις της οπής στην κορυφή πίνακα:

Ήθελα η ραπτομηχανή να είναι σε θέση να διπλώσετε προς τα κάτω, και για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχετε περίπου 7,5 ίντσες διάκενο μεταξύ του κάτω μέρος του πίνακα και τυχόν εμπόδια για τα σίδερα πετάλι. Οι βάσεις πετάλι Elgin (το ίδιο με το «The Free» βάσεις μάρκα) έχουν τον τροχό και ένα σταυρό στήριγμα μέχρι πολύ υψηλή, έτσι ώστε να είναι σε θέση να μειώσει τη ραπτομηχανή που έπρεπε να σηκώσει το τραπέζι περίπου 2,5 ίντσες. Σε τυπικό στυλ τυχαία ξύλου μου, έκανα θάλασσα μαζί ένα άχρηστο κομμάτι ξύλου μέσα σε ένα πλαίσιο και βιδώνεται το επάνω μέρος της βάσης πεντάλ για να σηκώσει το τραπέζι. Είμαι μόνο 5’2 “, οπότε με τον πίνακα ανέστησε έχω να καθίσει σε ένα ψηλό σκαμνί για να θέσει στο τραπέζι στο ύψος του αγκώνα, αλλά νομίζω ότι κάθεται ψηλότερα μου δίνει περισσότερη δύναμη να πιέσει το πεντάλ έτσι κι αλλιώς, γι ‘αυτό «m εντάξει με αυτό.

Αν αντίκες ντουλάπια πετάλι ή λιθόστρωτα frankentreadles μαζί σαν τη δική μου, δεν είναι το στυλ σας, μπορείτε να αγοράσετε μερικά ωραία Amish έκανε γραφεία για να χωρέσει 712T σας (ή οποιαδήποτε άλλη ραπτομηχανή που θα ταίριαζε σε έναν πίνακα πεντάλ τραγουδιστής). Δεν θα με πείραζε που έχουν ένα, αλλά κοστίζουν σίγουροι πολλά. Υποθέτω ότι αξίζει τον κόπο, όμως, αν έχετε τα χρήματα, δεδομένου ότι φαίνονται καλά χτισμένη αρκετά στο τελευταίο γενιές. Ή αν έχετε τις δεξιότητες και τα εργαλεία, θα μπορούσατε να κάνετε τη δική σας επιφάνεια του τραπεζιού. μόνο ένα στερεό κομμάτι του ξύλου με οπές για να χωρέσει το ραπτομηχανή και ζώνη θα μπορούσε να λειτουργήσει.

Εδώ είναι μερικά από τα πράγματα που δεν μου αρέσει για αυτό το ραπτομηχανή:

Απαιτεί πολλή προσπάθεια για να πεντάλ. Ανέφερα ότι;

Δεν είναι μια ραπτομηχανή βαρέως τύπου. Τα πόδια σας θα δώσει περισσότερη δύναμη από ό, τι ένα τυπικό κινητήρα ραπτομηχανή κάνει (τουλάχιστον σε χαμηλές ταχύτητες), αλλά δεν νομίζω ότι αυτό το μηχάνημα θα πρέπει να χρησιμοποιείται για ράψιμο τζιν, για παράδειγμα. Μια περιστασιακή τζιν στρίφωμα μπορεί να είναι εντάξει, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε σφυρί την επίπεδη ραφή, πριν να το ράψετε, και ράβω σιγά-σιγά. Με vintage μηχανές μου, μπορώ να ράβω γρήγορα για να πάρει αρκετή δύναμη για να ράψει πάνω από την ραφή σε ένα στρίφωμα τζιν, αλλά θα πρέπει να ανησυχούν σοβαρά για το σπάσιμο της Janome 712T κάνουμε αυτό. μόνο και μόνο επειδή μπορείτε να ράψετε πάνω από χοντρό ύφασμα με αυτό το μηχάνημα δεν σημαίνει ότι θα έπρεπε. Υπάρχουν πολλά πλαστικά εσωτερικά μέρη. Θα χρειαστείτε ένα μηχάνημα εκλεκτής ποιότητας μεταλλική ή μια βιομηχανική μηχανή, αν σκοπεύετε να ράψετε βαριά υφάσματα τακτικά.

Όπως τα περισσότερα low-end ραπτομηχανές mid-range γίνεται αυτές τις μέρες, αυτό το «μιας χρήσης». Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μέχρι κάτι σημαντικό διαλείμματα, σε ποιο σημείο είναι φθηνότερο να αγοράσουν ένα νέο μηχάνημα από το να έχουν επισκευαστεί. Για παράδειγμα, ρίξτε μια ματιά στο ιμάντα χρονισμού, όπως φαίνεται από την κάτω πλευρά της ραπτομηχανής. Δεν είμαι ραπτομηχανή ειδικός επισκευής, αλλά φαίνεται πως θα έπρεπε να αποσυναρμολογήσετε το ήμισυ του ραπτομηχανή για να αντικαταστήσει αυτό.

Δεν είναι καλό για ράψιμο 1/4 ίντσας ραφές. Janome κάνει μια 1/4 “πόδι με έναν οδηγό στην άκρη, αλλά με τη βελόνα στη μεσαία θέση, 1/4” προς τα δεξιά είναι ακριβώς στη μέση ενός τμήματος σκύλου τροφοδοσίας, η οποία μπορεί ξέφτισμα η άκρη του υφάσματος. Έκανα καταλάβω ότι μπορείτε να βάλετε τη βελόνα στην αριστερή θέση και ρυθμίστε το πόδι τυφλή βελονιά (το οποίο έρχεται με τη μηχανή) για να πάρετε έναν οδηγό 1/4 “άκρη. Αυτό θα λειτουργήσει μόνο για ράψιμο ευθείες άκρες, όμως. Δεν θα συνιστούσα αυτό το μηχάνημα για να quilters. Εκτός αυτού, όταν γεμίσει, μάλλον θα πρέπει να ράψιμο για μεγάλο χρονικό διάστημα, και θα πάρετε γρήγορα κουρασμένος, γιατί αυτή η ραπτομηχανή χρειάζεται πολλή προσπάθεια για να πεντάλ (νομίζω ανέφερα ότι…). Ένα vintage ευθεία μηχανή βελονιά είναι ίσως η καλύτερη επιλογή για συναρμολογώντας παπλώματα, και απαιτεί σχεδόν καμία προσπάθεια να πετάλι. Αν θέλετε να έχετε ζιγκ-ζαγκ ράμματα για απλικέ, υπάρχουν εκλεκτής ποιότητας ζιγκ-ζαγκ μηχανήματα ώστε να μπορείτε να το πετάλι (περισσότερα για αυτό αργότερα).

Δεν παίρνει τα συμβατικά συμπληρωματικό πρόγραμμα στα πόδια πρέσας ήπόδια σύντομο στελέχους. Θα πρέπει να αγοράσετε τα πόδια Janome. συμβατικά snap-on πόδια θα αποδίδουν στο μηχάνημα, αλλά η βελόνα είναι λίγο πάνω προς τα δεξιά του κέντρου της ποδαράκι, έτσι ώστε η βελόνα δεν θα παρατάξει σωστά με ένα συμβατικό πόδι. Μπορείτε να δείτε αυτό με το αγαπημένο μου τέταρτο ιντσών πόδι. Η βελόνα χτυπά το πόδι αντί να περάσει από την τρύπα.

Το πόδι φερμουάρ που έρχεται με το μηχάνημα είναι απλά χαζός. Snap-on φερμουάρ πόδια δεν είναι καλή σε γενικές γραμμές, αλλά αυτό είναι ιδιαίτερα κακή. δεδομένου ότι η βελόνα είναι λίγο προς τα δεξιά του κέντρου του ποδιού, δεν μπορείτε πραγματικά να ράψετε κοντά στα δόντια φερμουάρ. Θα ήθελα να συστήσω να πάρει ένα ρυθμιζόμενο χαμηλής στέλεχος πόδι φερμουάρ. επειδή το πόδι είναι ρυθμιζόμενη, η βελόνα είναι λίγο εκτός κέντρου δεν έχει σημασία. απλά αφαιρέστε το snap-on προσαρμογέα πόδια και βίδα στο πόδι φερμουάρ.

Η πίεση σιδερωτής πόδι δεν είναι ρυθμιζόμενο.

Δεν υπάρχει πουθενά για να επισυνάψετε μια μανιβέλα ή μοτέρ. Αυτό το μηχάνημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με βάση το πετάλι.

Υπάρχει μια ρύθμιση που ονομάζεται «Auto» στην γραμμή τάσης. Αυτό είναι παραπλανητική. Αυτή είναι μόνο η προεπιλεγμένη ένταση που λειτουργεί τις περισσότερες φορές για τους περισσότερους το νήμα. Το μηχάνημα δεν είναι μαγικά ρύθμιση της έντασης για σας. ρυθμίσετε την ένταση σας, όπως απαιτείται. Για παράδειγμα, μπορεί να ρυθμίσετε την ένταση σε 2 ή 3 για το μηχάνημα ραντίσματος και 5 ή 6 όταν χρησιμοποιούν χοντρό νήμα ραφές.

Εδώ είναι μερικές οδηγίες για την τοποθέτηση ενός πεντάλ ζώνη και να πάρει άρχισε treadling. χρησιμοποιήστε μια “ζώνη πεντάλ δέρματος, ή αν προτιμάτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 3/16” 3/16 ταχείας σύνδεσης κοίλο πυρήνα ουρεθάνη κίνησης και ταιριάζουν συνδέσεις. Εάν χρησιμοποιείτε μια δερμάτινη ζώνη, να παρατείνει τη ζωή του από την ολίσθηση μακριά τροχού κίνησης μεταξύ των χρήσεων. δεδομένου ότι αυτή η μηχανή παίρνει πολλή δύναμη για να πετάλι, έπρεπε να προσαρμόσει δερμάτινη ζώνη μου να είναι αρκετά σφιχτό και τρίψτε το με κολοφώνιο για να το κρατήσει από την ολίσθηση. Επίσης, αντί να συνδέει δερμάτινες ζώνες μου με το βασικό έρχεται με, προτιμώ να τα ράψετε μαζί με το βαρύ το νήμα μέσα από τις ίδιες τρύπες που θα χρησιμοποιήσετε το βασικό in. Μετά από να περάσει από τις τρύπες αρκετές φορές, έχω δέσει από τα θέματα και να έλεγχος συμπλοκή στο κόμπο.

Εάν είστε νέοι στο treadling, το κύριο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αναπτύξει τη συνήθεια να χρησιμοποιείτε πάντα το χέρι σας για να πάρετε τον τροχό χέρι κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση κάθε φορά που ξεκινάτε το ράψιμο. Η κορυφή των κινήσεων των τροχών χέρι προς το μέρος σας σε αυτό το μηχάνημα (μερικά εκλεκτής ποιότητας μηχανήματα γυρίστε το αντίθετο τρόπο).

Πολλές αναφορές για το πώς να το πετάλι μια ραπτομηχανή δεν το αναφέρω αυτό, αλλά τον τρόπο είναι πιο εύκολο να λειτουργήσει το πεντάλ με το ένα πόδι στο πίσω άκρο του πεντάλ και το άλλο πόδι στο μπροστινό άκρο του πεντάλ. Δεν έχει σημασία που το πόδι είναι μπροστά. Πειραματιστείτε και βρείτε την θέση του ποδιού που λειτουργεί καλύτερα για σας. Η Janome 712T απαιτεί τόση δύναμη για να το πετάλι (ξέρω ότι ίσως ανέφερε ότι μια-δυο φορές) ότι η σωστή θέση το πόδι που έχει πραγματικά σημασία. Βρήκα επίσης ευκολότερο να πετάλι αυτό το μηχάνημα φορώντας παπούτσια, αν και συνήθως ράβω χωρίς παπούτσια ή κάλτσες σε άλλα μηχανήματα πετάλι μου.

Η συμβουλή μου για preppers:

Είναι πραγματικά με ενόχλησε όταν είδα αυτό το μηχάνημα που διατίθενται στην αγορά για να survivalists και preppers. Ξέρω το λόγο για τον οποίο αυτό το μηχάνημα που συνιστάται – συνδέσεις θυγατρικών. Δεν είναι όπως μπορείτε να συνδεθείτε με ένα vintage μηχανή για την Amazon, σωστά;

Από το ράψιμο δεν είναι πλέον μια κοινώς διδάσκονται δεξιότητες, οι περισσότεροι άνθρωποι φαίνεται να είναι εντελώς ανίδεοι για ραπτομηχανές αυτές τις μέρες, και έχω διαβάσει πολλά πράγματα για τα φόρουμ που πραγματικά με έκανε να μαζεύομαι – το τυφλών που οδηγούν τυφλούς στο εντελώς λάθος κατεύθυνση. Αν θέλετε να δείτε την απόδειξη του πόσο ανίδεοι το γενικό πληθυσμό είναι περίπου ραπτομηχανές, πήγαινε ματιά στις διαφημίσεις ραπτομηχανή για Craigslist. Σίγουρα μπορείτε να βρείτε μερικές διαφημίσεις, όπου ο πωλητής δείχνει μόνο τις εικόνες από το πίσω μέρος της μηχανής. μερικές φορές υπάρχουν μισή ντουζίνα φωτογραφίες, και όχι μόνο το ένα είναι το μπροστινό μέρος του μηχανήματος. Μπορείτε να σκεφτείτε προσπαθεί να πουλήσει ένα αυτοκίνητο και μόνο απόσπαση μια εικόνα της πίσω τέλος;

Αν θέλεις

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *