Uncategorized

Ένας άλλος τρόπος για την επανεκκίνηση των Ηνωμένων Εθνών

Οι συνδέσεις προϊόντων του Amazon σε αυτή τη θέση είναι σύνδεσμοι θυγατρικών. Εάν κάνετε κλικ σε αυτούς τους συνδέσμους και αγοράστε κάτι, θα κερδίσω μια μικρή προμήθεια.

Όταν αρχίσαμε να προσπαθήσω να φτιάξω να φτιάξω το brave bras να επιστρέψω κάποτε νωρίς αυτόν τον αιώνα, έμαθα για δύο επιλογές για την ανατροπή βραχυπρόθεσμα: beverly johnson εκείνη την εποχή συνέστησε το γήπεδο οικιακής χρήσης, και το βιβλίο ραπτικής που ταιριάζει με την προτεινόμενη βύθιση των συμβουλών σε ένα Δύο τμήμα εποξειδίου όπως το JB συγκόλλησης. Χρησιμοποίησα τον J-B Weld, αφού σκέφτηκα ότι ακούγεται σαν την καλύτερη επιλογή – ότι τα πράγματα είναι πρακτικά άφθαρτα.

Με την πρόσφατη δημοτικότητα του σουτιέν, φαίνεται ότι όλοι χρησιμοποιούν σωλήνες συρρίκνωσης θερμότητας για να καλύψουν τις άκρες των κομμένων υποψήφιων και δεν έχω δει κανένα σεμινάριο για τη χρήση εποξειδίου, έτσι σκέφτηκα ότι θα το ρίξω εκεί έξω ως άλλη επιλογή ως άλλη επιλογή . Δεν μπορώ να πω πώς το εποξικό συγκρίνεται με τη σωλήνωση θερμικής συρρίκνωσης, αφού δεν προσπάθησα να χρησιμοποιήσω τη σωλήνωση θερμότητας συρρίκνωσης. Όταν χρησιμοποιείτε εποξειδικά θα πρέπει να σχεδιάσετε μπροστά, καθώς χρειάζεται μια μέρα για να θεραπεύσει, αλλά είμαι ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα, και δεν χρειάζεται να ανησυχώ για τις συμβουλές που έρχονται ποτέ, οπότε πιθανότατα θα κολλήσω με αυτή τη μέθοδο.

Εδώ είναι η μέθοδος μου για την κοπή και την ανατροπή των Ηνωμένων Εθνών:

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε μεγάλους, βαριές κοπτήρες συρμάτων. Μην προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε τις τυπικές πένσες της βελόνας οικιακής χρήσης – μπορεί να βλάψετε το χέρι σας ή να βλάψετε τις πένσες σας! Χρησιμοποιώ αρκετά λεπτό μανόμετρο, έτσι ώστε οι πένσες μου 9 ιντσών να δουλεύουν εντάξει, αν και πρέπει να τα συμπιέσω αρκετά σκληρά. Εάν κόβετε πραγματικά ανθεκτικά καλώδια, έχετε αδύναμα χέρια ή συντομεύστε συχνά, θα θέλετε ακόμη και μεγαλύτερους κόπτες καλωδίων.

Θα χρειαστείτε επίσης ένα μεταλλικό αρχείο και κάποια εποξική κόλλα δύο μέρους, όπως η συγκόλληση J-B.

Πριν ξεκινήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα μέρος προετοιμασμένο να κρεμάσετε τα καλώδια ενώ θεραπεύουν, αφού δεν θα μπορείτε να τα ρυθμίσετε μόλις πάρετε το εποξικό πάνω τους.

Σημειώστε τα καλώδια σας όπου θέλετε να τα κόψετε.

Τοποθετήστε τους κόπτες καλωδίων σε ένα σήμα και συμπίεση μέρος προς τα κάτω, τοποθετήστε το καλώδιο και τους κόπτες κάτω από ένα κομμάτι υφάσματος, στη συνέχεια τελειώστε την κοπή του καλωδίου. Τα Underwires είναι κατασκευασμένα από χάλυβα άνοιξη, οπότε όταν τους κόβετε τα άκρα να πετάει σε όλη την αίθουσα, γι ‘αυτό κόψτε τους κάτω από το κάλυμμα – κουράζθηκα από το κυνήγι για τα κομμάτια και κομμάτια του Underwire σε όλη τη χώρα. Εάν δεν καλύψετε το καλώδιο καθώς κόβετε, βεβαιωθείτε ότι φοράτε γυαλιά ασφαλείας.

Στη συνέχεια πρέπει να τραβήξετε περίπου 3/8 “έως 1/2” (10-13 mm) στα άκρα των καλωδίων. Εάν τα καλώδια σας είναι βαμμένα, χρησιμοποιήστε ένα αρχείο για να αποσυνδέσετε το χρώμα στα άκρα. Εάν τα καλώδια σας έχουν πλαστική επίστρωση, κόψτε το πλαστικό στο τέλος, αφαιρέστε το και, στη συνέχεια, ξύστε τα άκρα με ένα αρχείο. Πρέπει να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα ή οξείδιο μετάλλου και τραβήξτε την επιφάνεια για να βεβαιωθείτε ότι το εποξικό θα κολλήσει μόνιμα, οπότε ξύστε τα άκρα με ένα αρχείο, ακόμη και αν τα υποσυνείδητα σας δεν είναι βαμμένα ή επικαλυφμένα. Δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε να ενεργοποιήσετε τα απότομα άκρα – το εποξικό θα καλύψει αυτά καλά καλά.

Εάν τα καλώδια σας έχουν πλαστική επίστρωση, κόψτε το στο τέλος.

Καταργήστε το χρώμα από το τέλος των ζωγραφισμένων καλωδίων.

Θέλετε πρόσφατα ξύσιμο, γυμνό μέταλλο στα άκρα.

Αποσπάστε τις ίσες ποσότητες κάθε εποξειδικού συστατικού σε μια επιφάνεια μιας χρήσης και τα ανακατεύετε μαζί.

Χρησιμοποιήστε ένα ραβδί popsicle ή κάτι παρόμοιο με το Spread J-B συγκόλλησης πάνω στα άκρα των κυματοειδών. Εργαστείτε γρήγορα, αφού το εποξικό γίνεται πιο δύσκολο να εργαστεί καθώς αρχίζει να θεραπεύει. Βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει πολλά πάνω από τα αιχμηρά άκρα, αλλά δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε να το πάρετε απόλυτα ομαλή. Το εποξικό θα εξομαλύνει λίγο από μόνη της και μπορείτε εύκολα να άμψετε ή να απενεργοποιήσετε οποιαδήποτε επιπλέον σβώλους και προσκρούσεις αφού το εποξικό έχει σκληρυνθεί όλη τη νύχτα.

Κλείστε τα καλώδια για να θεραπεύσετε, και αυτό είναι! Η επανεξέταση Underwires φάνηκε σαν πολλή δουλειά την πρώτη φορά που το δοκίμασα, αλλά τώρα που το έκανα μερικές φορές, δεν με παίρνει πολύ.

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook
Pinterest1
Περισσότερο

Linkedin
Reddit

Τσέπη
Tumblr

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετίζεται με

Περιπέτειες στο Bra-Making Part 2: Epic Underwiiri Τελικά το έκανε! Έκανα τον εαυτό μου κάποια σουτιέν! Για πρώτη φορά στη ζωή μου, έχω BRAS που πραγματικά ταιριάζει! Παρέχουν καλή υποστήριξη και είναι αρκετά άνετα. Το έτοιμο σε φθορά, η Bras Bras δεν είναι μια επιλογή για μένα – τα καλώδια είναι πολύ στενά. Ήμουν επαγγελματικά τοποθετημένος …
3 Μαΐου 2016in “Bra-making”

BRA ενημέρωσηΌταν το ράψιμο bloggers Δημοσιεύστε το όμορφο νέο σουτιέν που μόλις ραμμένα, πάντα αναρωτιέμαι αν το σουτιέν πραγματικά ταιριάζει, αν είναι άνετο, και αν εξακολουθούν να το φορούν μήνες ή χρόνια αργότερα. Έτσι, εδώ είναι μια ενημέρωση στο σουτιέν που έκανα πριν από μερικά χρόνια. Εκείνοι…
28 Ιανουαρίου 2018in “Bra-making”

Ο Beanie Boobiesso, ο αδελφός μου υπέγραψε πρόσφατα ως συνδρομητής στο blog μου, ακριβώς εγκαίρως για μια θέση για το στήθος μου. Ναι, ίσως να θέλετε να παραλείψετε να διαβάζετε αυτό το ένα, bro. Δεν έχω πάει ποτέ σε θέση να αγοράσουν ένα σουτιέν που να ταιριάζει. Όταν ήμουν νεότερος, φόρεσα ελαστικό μη ενσύρματη …
12 Φεβρουαρίου 2015In «Bra αποφάσεων»

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *