Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Reddit

Τσέπη

Τον τελευταίο καιρό, υπήρξαν πολλή συζήτηση για τα οφέλη του Shile Free Shampoo. Εάν αυτό είναι το πρώτο που έχετε ακούσει, ίσως αναρωτιέστε, “Ποια είναι η συμφωνία με το θειικό και γιατί έχει σημασία αν είναι στο σαμπουάν μου ή όχι;”

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συμβεβλημένους υπερσυνδέσμους. Δείτε την πολιτική απορρήτου μας.

Η κόρη της Carol Rosemary Mint Shampate δωρεάν σαμπουάν από Sephora, $ 13

Λοιπόν, πιθανότατα είστε εξοικειωμένοι με το θειικό, αφού είναι το προϊόν στο σαμπουάν σας που κάνει τα μαλλιά σας σαπουνάδα όταν αργότερα και επίσης κόψτε το γράσο. Αλλά, δυστυχώς πρόσφατες μελέτες έχουν συνδέσει θειική σε άλλα προβλήματα όπως τα ξηρά μαλλιά και ένα κνησμό της κεφαλής και ακόμη πιο σοβαρά προβλήματα όπως ο καρκίνος (αν και οι μελέτες εξακολουθούν να γίνονται για να το αποδείξουν.)

$ 7.99 στα τοπικά φαρμακεία

Ενώ πρέπει πάντα να μιλάτε με το γιατρό σας εάν έχετε σοβαρά αλλεργικά προβλήματα, πολλές ήπιες περιπτώσεις ευαίσθητου δέρματος μπορούν να διορθωθούν με τη μετάβαση σε ένα θειικό σήμα σαμπουάν.

Χρήση ενός θειικού σαμπουάν μπορεί να είναι χρήσιμο για εσάς αν ψάχνετε για ένα πιο φυσικό προϊόν. Πολλές γυναίκες χρώματος έχουν επίσης ορκιστεί από αυτό επειδή βοηθάει με τα ξηρά μαλλιά. Φυσικά, το θειικό δωρεάν σαμπουάν είναι ιδανικό για όσους έχουν ευαίσθητο δέρμα και ευαίσθητη γραμμή μαλλιών. Ξύρισμα του κεφαλιού σας όλη την ημέρα πιθανότατα δεν είναι ιδανική, οπότε αν υποφέρετε από αυτή τη θλίψη, το σαμπουάν χωρίς θειικό μπορεί να είναι ο τρόπος να πάτε.

Πρέπει να σας προειδοποιήσουμε ότι το θειικό δωρεάν σαμπουάν είναι αρκετά διαφορετικό από αυτό που συνηθίζετε. Δεν απορροφά τα κανονικά σαμπουάν και μπορεί να χρειαστούν μερικές εβδομάδες για να συνηθίσουν. Μπορεί να μην αισθάνεται ότι τα μαλλιά σας είναι καθαρά, παρόλο που είναι. Ωστόσο, τα μαλλιά σας θα διατηρούν ακόμα ένα κομψό, λαμπερό φακό, όπως και το φυσιολογικό σας σαμπουάν και το συνδυασμό κλιματιστικών επιτυγχάνει.

Κεφάλι Superstar Superstar Shampoo, $ 18.56 από το Amazon

Έτσι, για να απαντήσετε στην κύρια ερώτηση, “θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το θειικό σαμπουάν χωρίς θειικό;” Λέμε να το δοκιμάσουμε, καθώς πολλοί κατασκευαστές αφαιρούνται επί του παρόντος θειική από τα προϊόντα τους. Μπορείτε ακόμη και σήμερα να δείτε ότι διαφημίζεται (παρόμοια με την οργανική επισήμανση) με εταιρείες που σας δείχνουν ότι έχουν πάρει θειική από την εξίσωση.

Επανεξέταση προϊόντων από θειικό σαμπουάν

Tigi Bedhead Superstar Shampoo, $ 11.95

Αυτό το σαμπουάν είναι ιδανικό για τα λεπτό μαλλιά gals. Συνδέστε το με το κλιματιστικό για μαλακά μαλλιά που κινείται. (Μερικές φορές αφήνουν τα ins είναι καλύτερα επειδή δεν χρειάζεται να εξαρτάτε από το να ξεπλυθεί όλο το κλιματιστικό.)

Giovanni Tea Tree Triple Trans Shampoo, $ 8.49

Η τέλεια επιλογή αν αγαπάτε βιολογικά προϊόντα. Αυτό το σαμπουάν επίσης γωνιές τεράστιες rackes από γυναίκες με όλους τους τύπους μαλλιών και εκείνοι που αντιμετωπίζουν απώλεια μαλλιών μετά το ντους.

Υγιεινή σέξι σοκολάτα σοκολάτα σοκολάτα σαμπουάν γάλα, 10,99 δολάρια

Μυρίζει θεία και είναι ιδανικό για όσους έχουν μακρά ή ξηρά μαλλιά.

Ναι ή Nay: Είναι ένα ναι να εγκαταλείψετε τον εθισμό σας σε αφρισμούς σαμπουάν και να εμπιστευτείτε ότι λιγότερο αφρός σημαίνει ότι τα μαλλιά σας καθαρίζονται με τον σωστό τρόπο.

Παρακαλώ αφήστε αυτό το πεδίο Emptyget Buans Fullista στα εισερχόμενά σας!
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *

Ελέγξτε το φάκελο Εισερχόμενου ή Spam για να επιβεβαιώσετε τη συνδρομή σας.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *