Έτσι πριν από μερικές εβδομάδες πριν πήγα κυλίνδρου, στο κίνητρο της στιγμής, στην τοποθεσία [Location redacted]. Πήγα κατευθείαν από την εργασία, οπότε (όπως είναι το συνηθισμένο μου) φορούσα μια πλήρη φούστα και ένα πουλόβερ ζακέτα.

Παίρνω τα πατίνια μου (ενοικιάσεις, και σκαλισμένοι στους αστραγάλους μου κάτι τραγικό, είμαι ακόμα αθλητικός συγκρότημα-AIDS), δαντέλμε το em επάνω, και είμαι έτοιμος να χτυπήσει το πάτωμα, όταν αυτό το ανατριχιαστικό άτομο με ενοχλεί.

“Λυπάμαι πολύ που έρχομαι σε εσάς,”, δήλωσε ο ανατριχιαστικός τύπος, και για ένα λεπτό σκέφτηκα ότι έδειξε “σε rollerblades”, γιατί, όπως όλοι γνωρίζετε, είμαι ένα παλιό τετραγωνικό skate snob, αλλά Όχι – συνέχισε – “απλά έπρεπε να πω πόσο γενναία είσαι. Δεν έχω δει ποτέ ξεχωριστό skate σε μια φούστα!”

Ήμουν, φυσικά, gobsmacked (όπως πάντα είμαι όταν οι άνθρωποι είναι αποκλεισμένοι ασέβεια και / ή ανύπαρκτοι), αλλά το μόνο που θα μπορούσα να σκεφτώ να πω ήταν “Τι νομίζετε ότι οι άνθρωποι έκαναν πριν από το 1955;” και τον διορθώστε με την καλύτερη ματιά μου εμφάνιση πριν από το ξεφύγω.

Αλλά όλο το πράγμα με έκαναν πραγματικά. (Προφανώς, ή θα είχα με τίτλο αυτή η ανάρτηση: “ή” Prolegomena: “)

Πρώτα απ ‘όλα, πατινάζ σε μια φούστα δεν είναι “γενναίος”. Η διάσωση των παιδιών από τα καύση κτίρια είναι γενναία. Φορώντας μια φούστα είναι … Φορώντας μια φούστα.

Έτσι ανατριχιαστικό άτομο (ο οποίος φορούσε επίσης έναν από αυτούς τους κατόχους βραχίονα για το iPod του, το οποίο με έβαλε επίσης, γιατί αν πατινάζ σε ένα παγοδρόμιο πρέπει να κάνετε το DJ την ευγένεια να ακούτε αυτό που περιστρέφεται, ακόμα κι αν κάνει Slurpees στο σνακ μπαρ ταυτόχρονα) μου καλεί γενναία επειδή – όσο θα μπορούσα να πω – υπήρχε μια πιθανότητα να πέσω και έτσι: κάποιος μπορεί, ενδεχομένως, θεωρητικά θεωρητικά να δει τα εσώρουχα μου.

Ω, noes!

C’mon, οι άνθρωποι, είμαστε όλοι έξι ετών;

Ας παραδεχτούμε πρώτα ότι όλοι μας γνωρίζουμε ότι πολλοί άνθρωποι φορούν εσώρουχα. Γνωρίζουμε αυτό γιατί όταν οι άνθρωποι δεν φορούν εσώρουχα, είναι μια αιτία για σχόλια. Υπάρχουν όροι αργκό (“Going Commando,” κ.λπ.) για να μην φοράτε εσώρουχα. Δεν έχω ακούσει κανένα για φορώντας εσώρουχα. Έτσι, δεν φοράτε εσώρουχα είναι η έντονη θήκη.

Ας ενημερώσουμε ότι πολλοί άνθρωποι φορούν εσώρουχα που είναι, τουλάχιστον, την ίδια κάλυψη με ένα σχετικά μέτριο μαγιό. Πώς το ξέρουμε αυτό? Μια γρήγορη διερεύνηση οποιουδήποτε καταστήματος μαζικής αγοράς (π.χ. στόχος) δείχνει ότι ο λόγος “μπικίνι”, “hipster”, ή “σύντομος” στυλ των γυναικείων εσώρουχων γυναικών είναι σχεδόν διπλάσιος το ποσό των εσώρουχων λουριά (με αριθμό, όχι τόμος , προφανώς). Εμπορικοί απόθεμα αντικειμένων ανάλογα με τις πωλήσεις τους.

Δεδομένης αυτής της γνώσης και η γνώση ότι το Thong εσώρουχα είναι πολλή περίπτωση κανονικής χρήσης είναι να αποφευχθεί μια ορατή γραμμή παντελόνι, που προστίθενται στις αποδείξεις μιας πλήρους φούστας (= χωρίς γραμμή παντελόνι) μπορούμε να θέσουμε ότι πολλοί άνθρωποι που φορούν πλήρη φούστες είναι Πολλά πιθανά να μην φορούν εσώρουχα. (Μπορεί να μην φορούν εσώρουχα γιαγιά, αλλά πιθανότατα φορούν κάτι που θα μπορούσε να κατηγοριοποιηθεί ως “εσώρουχα μεγάλης θείας”.

Γνωρίζουμε επίσης ότι αυτά τα πράγματα υπάρχουν: παιδικά σορτς, σορτς ποδηλάτων, “διαμορφωτές” κλπ., Κλπ. Έτσι, υπάρχουν πολλά πολλά άλλα είδη εσώρουχων που δεν επιτρέπουν την απροσδόκητη έκθεση από ό, τι υπάρχουν αυτά που κάνουν.

Για να μην αναφέρουμε (όπως το αναφέρω) ότι ένα σημαντικό μέρος των γυναικών που πατινάζει σε τζιν εμφανίστηκε μια “ουρά φαλαινών”, η οποία είναι (όπως είμαι βέβαιος ότι γνωρίζετε) το φαινόμενο όπου ένα μεγάλο μέρος της πλάτης και των πλευρών του Ένα ζεύγος εσώρουχων λουριά είναι ορατό πάνω από την πίσω μέση ενός ζευγαριού παντελόνι (συνήθως τζιν χαμηλής ιππασίας). Και πολύ περισσότερο από μερικούς από τους άνδρες προστάτες είχαν ορατό μπόξερ-σορτς που εμφανίζονται πάνω από τις μέσες του παντελονιού τους.

Έτσι, ο λόγος εσώρουχου (μη μετρώντας ορατοί ιμάντες σουτιέν) που εμφανίζεται από παντελόνια-φορώντας προστάτες στα εσώρουχα που εμφανίζονται από τους προστάτες φούστα ήταν κάτι για την αγορά του, OH, I Dunno, Infinite. (Θα ήθελα να κάνω μια Riemann σφαίρα αστείο εδώ αν ήξερα τίποτα για τη σφαίρα του Riemann.)

Λαμβάνοντας υπόψη όλα αυτά, τότε, θα μπορούσαμε να μπορείτε να απολύσει το «OMG !!!! κάποιος μπορεί να δει το εσώρουχό σας !!!» χέρι-στύψιμο απευθύνονται σε εμάς skirt- και το φόρεμα-φορούν; Ξέρω ότι είναι πάρα πολύ να ρωτήσω το ανατριχιαστικό ανθρώπους του κόσμου για να το αποκόψει (γιατί αν ήταν αυτο-επίγνωση αρκετά για να ξέρω για να μην πούμε τα πράγματα όπως αυτό που δεν θα ήταν, στην πραγματικότητα, είναι ανατριχιαστικό), αλλά, σοβαρά, οι άνθρωποι . Μπορούμε να φορούν φούστες και φορέματα και να συμμετέχουν σε όλα τα είδη των κανονικών δραστηριοτήτων, όπως ανεβαίνουν σκάλες, σέρνεται κάτω από γραφεία σε καλώδια swap, ιππασία ποδήλατα, μεταφέρουν κιβώτια (μέχρι 70 κιλά), και, ναι, ακόμη και να πάτε roller-skating.

(Νομίζω ότι αυτό ήταν μια διαφορετική αλαζονικό από τη μία σχολιαστές στη χθεσινή μετά περιμέναμε … συγνώμη γι ‘αυτό. Δεσμεύομαι να κομπάζει για τις πραγματικές μάρκες και τα μοντέλα εσωρούχων σε κάποια μελλοντική θέση.)

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετιζομαι με

μια φούστα και ένα excursionJune 8, 2006
Έχασα το blogging εναντίον του σεξισμού! 9 Μαρτίου 2007
Στην οποία ενεργοποιώ το ageocctober 14, 2009 με 37 σχόλια

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *