Υπάρχουν τρία νέα σχέδια T-shirt σε μίλια για να πάνε – Don Quixote, προνόμια να είναι ένα Wallflower και τη μάσκα του κόκκινου θανάτου – και νομίζω ότι είναι ένας καλός λόγος να τους δείξω και να προσθέσετε μερικά προσωπικά αγαπημένα σε αυτό, επίσης. Μίλια για να πάει τα αγαπημένα μπλουζάκια! Μερικοί από αυτούς ξεκίνησαν πίσω τον Ιανουάριο, ώστε να είναι πραγματικά μάλλον φρέσκα. Πάρτε αυτό ως μια πραγματικά καλή ευκαιρία για να εξοικειωθείτε με έναν πολύ παθιασμένο συγγραφέα και τον συγγραφέα ποίησης που δημιουργεί τα γραφικά για τα μπλουζάκια του με βάση τα κρίσιμα στοιχεία των δημοφιλών μυθιστορημάτων ή απλά παίζει γύρω με τους τίτλους τους.
Εδώ είναι μερικά από αυτά που πραγματικά αγαπώ, από αυτή τη συλλογή χειμώνα και αν έχεις περίεργη για όλα τα μπλουζάκια του, πηγαίνετε εδώ. Μπορείτε επίσης να βρείτε περιπτώσεις iPhone, πορτοφόλια, αφίσες, μουσική και ένα βιβλίο ποίησης. Έναν γνήσιο ωριμασμένο καλλιτέχνη.
Προνόμια να είναι ένα wallflowermasque από το κόκκινο deathmedusapromises για να κρατήσει quixotethe gunslingertime machinethe ravendracula
zp8497586RQ

0/5 (0 Κριτικές)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *